canim
1 cocugum yokkkkkk
2 bunu anlamak icin cocugum olmasi gerekmiyo cunku cinayett bu baska busey degil.
3.munevverin babasi asci annesi ev hanimii resimleri gormedin herhalde bir giydigini bir giymiyo markali v.s bunu herkes anlarr
4 ben iyi olmus demiyorum yazdiklarimi iyi okuyun lutfen tabiki boyle bisey in aciklamasi bile olamaz..sadece uzuldum o durumlara dustugune munevverde boyle bir olumu hak etmedim dedim .yazdiklarimi lutfen kavga niyetine algilamayin iyi okuyunn
evladın olsaydı veya evladını yitirmiş olsaydı emin ol daha iyi anlardın.giydiklerinden marka olduğunu nerden anladın, okadar net görebildiysen brova sana. ilk başta münevvere yazık diyeceğine gittin çocuğa yazık dedin :bbo: hayatı kaydı yazık yazdın. bu da şaşılcak şey. münevver için hakmedi allah rahmet eylesin yazıyorsun, ben şukadar para almazdım yazıyorsun.hala bunları sürdürüyorsun bu daha hayret verici. ister para alsın ister almasın , o kız vahşice öldürülmüş sonuçra. sen üzülsen , o kıza , para almazdım yazmazdın.seninle kimse kavga etmez merak etme.bu şekilde düşünen birini zaten anlamak zor.