- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.019
- 548
- Konu Sahibi Jasmine2020
-
Dusunceniz asiri cirkin! Soyleyecek soz bulamiyorum. Cenaze masrafina laf edeni de yeni goruyorum.Ben 10 senelik evliyim kv ben daha eşimle tanışmadan vefat etmiş kayinpederim ise yaklaşık 3-4 ay önce vefat etti..Benim eşim Karslı ve 7 kardeşler..4ü erkek 3ü kız..Eşim babası vefat edince çalıştığı yerden 3 milyar kadar bir para çekmiş tabi ben bunu başkalarından duydum ve doğal olarak bir bilgim olmadığı için biraz eşimle huzursuzluk yaşadım..Eşimin babası Allah rahmet eylesin benim düğünüme bile gelmedi ölene kadar iyiliklerim olmuştur olmadı değil hem de hiçbir gelininin yapmadıklarını yaptım.. Kızdığım tek nokta benim haberim olmadan birşeyler yapılmasi..Eşime bunu neden yaptın bizim de durumumuz yok kiradayiz cocugumz var dedigimde hayır yaptığını söyledi bende uzatmamak adına konuyu kapattım..Hala o çekilen parayı ödüyoruz yeri geliyor evladıma istediğim birşeyi alamıyorum ve işin ilginci 7 kardeşten hiçbirisi cenaze için yapılan masraf da elini taşın altına koymadi..Benim anlayamadigim cenaze oluyor millet düşüyor yemek derdine insanlar acıyı yaşayamıyor bile yorgunluktan başka hiçbir şey değil,her gelen yemek varmı diyen bir toplumda yaşıyoruz..Eşimin çektiği parayla pide yaptirildi vs..Ama sonunda biz mağdur olduk..
Konunuz dışı olacak ama takıldığım şey Sadece 3 bine ne masraf yaptı ki eşiniz. Şu zamanda cenaze için bile 3 bin çok az yaBen 10 senelik evliyim kv ben daha eşimle tanışmadan vefat etmiş kayinpederim ise yaklaşık 3-4 ay önce vefat etti..Benim eşim Karslı ve 7 kardeşler..4ü erkek 3ü kız..Eşim babası vefat edince çalıştığı yerden 3 milyar kadar bir para çekmiş tabi ben bunu başkalarından duydum ve doğal olarak bir bilgim olmadığı için biraz eşimle huzursuzluk yaşadım..Eşimin babası Allah rahmet eylesin benim düğünüme bile gelmedi ölene kadar iyiliklerim olmuştur olmadı değil hem de hiçbir gelininin yapmadıklarını yaptım.. Kızdığım tek nokta benim haberim olmadan birşeyler yapılmasi..Eşime bunu neden yaptın bizim de durumumuz yok kiradayiz cocugumz var dedigimde hayır yaptığını söyledi bende uzatmamak adına konuyu kapattım..Hala o çekilen parayı ödüyoruz yeri geliyor evladıma istediğim birşeyi alamıyorum ve işin ilginci 7 kardeşten hiçbirisi cenaze için yapılan masraf da elini taşın altına koymadi..Benim anlayamadigim cenaze oluyor millet düşüyor yemek derdine insanlar acıyı yaşayamıyor bile yorgunluktan başka hiçbir şey değil,her gelen yemek varmı diyen bir toplumda yaşıyoruz..Eşimin çektiği parayla pide yaptirildi vs..Ama sonunda biz mağdur olduk..
Hanımefendi adamın babası ölmüş gitmiş 3 bin lira atla deve değil sanki panyonda 3 trilyon para ezmiş gibi ne abartıyorsunuz?ayrıca 3 bin liraya tek başına cenaze masrafı falan üstlenilmez cenaze sahipleri bölüşmüş belli ki. Bölüşmese bile sizi ilgilendirmez babasının cenazesi için izim mi alacaktı?Ben 10 senelik evliyim kv ben daha eşimle tanışmadan vefat etmiş kayinpederim ise yaklaşık 3-4 ay önce vefat etti..Benim eşim Karslı ve 7 kardeşler..4ü erkek 3ü kız..Eşim babası vefat edince çalıştığı yerden 3 milyar kadar bir para çekmiş tabi ben bunu başkalarından duydum ve doğal olarak bir bilgim olmadığı için biraz eşimle huzursuzluk yaşadım..Eşimin babası Allah rahmet eylesin benim düğünüme bile gelmedi ölene kadar iyiliklerim olmuştur olmadı değil hem de hiçbir gelininin yapmadıklarını yaptım.. Kızdığım tek nokta benim haberim olmadan birşeyler yapılmasi..Eşime bunu neden yaptın bizim de durumumuz yok kiradayiz cocugumz var dedigimde hayır yaptığını söyledi bende uzatmamak adına konuyu kapattım..Hala o çekilen parayı ödüyoruz yeri geliyor evladıma istediğim birşeyi alamıyorum ve işin ilginci 7 kardeşten hiçbirisi cenaze için yapılan masraf da elini taşın altına koymadi..Benim anlayamadigim cenaze oluyor millet düşüyor yemek derdine insanlar acıyı yaşayamıyor bile yorgunluktan başka hiçbir şey değil,her gelen yemek varmı diyen bir toplumda yaşıyoruz..Eşimin çektiği parayla pide yaptirildi vs..Ama sonunda biz mağdur olduk..
Mezar tası hemen yapılmaz 6 ay 1 yıl sonra yapılır.Eşiniz pideyi yaptırdı peki diğer masrafları kim karşıladı? Mesela mezar yapıldı mı bunlardan bahsetmemişsiniz. Mesela eşiniz pide yaptırdıysa diğer kardeşler de cenaze işlemleri mezarlık vs. karşılamıs olabilir.
3 bini mi ödüyorsunuz aylardır? Adamın babası ölmüs, diyelimki kardeslerine para cekmeden masrafı söyleseydi ve onlar katılmasaydı yine?o da mı etmesin isterdiniz?Ben 10 senelik evliyim kv ben daha eşimle tanışmadan vefat etmiş kayinpederim ise yaklaşık 3-4 ay önce vefat etti..Benim eşim Karslı ve 7 kardeşler..4ü erkek 3ü kız..Eşim babası vefat edince çalıştığı yerden 3 milyar kadar bir para çekmiş tabi ben bunu başkalarından duydum ve doğal olarak bir bilgim olmadığı için biraz eşimle huzursuzluk yaşadım..Eşimin babası Allah rahmet eylesin benim düğünüme bile gelmedi ölene kadar iyiliklerim olmuştur olmadı değil hem de hiçbir gelininin yapmadıklarını yaptım.. Kızdığım tek nokta benim haberim olmadan birşeyler yapılmasi..Eşime bunu neden yaptın bizim de durumumuz yok kiradayiz cocugumz var dedigimde hayır yaptığını söyledi bende uzatmamak adına konuyu kapattım..Hala o çekilen parayı ödüyoruz yeri geliyor evladıma istediğim birşeyi alamıyorum ve işin ilginci 7 kardeşten hiçbirisi cenaze için yapılan masraf da elini taşın altına koymadi..Benim anlayamadigim cenaze oluyor millet düşüyor yemek derdine insanlar acıyı yaşayamıyor bile yorgunluktan başka hiçbir şey değil,her gelen yemek varmı diyen bir toplumda yaşıyoruz..Eşimin çektiği parayla pide yaptirildi vs..Ama sonunda biz mağdur olduk..
Şu düşüncelere bak adam ölmüş para derdindesiniz yedirdiginiz yemek derdindesinizBen 10 senelik evliyim kv ben daha eşimle tanışmadan vefat etmiş kayinpederim ise yaklaşık 3-4 ay önce vefat etti..Benim eşim Karslı ve 7 kardeşler..4ü erkek 3ü kız..Eşim babası vefat edince çalıştığı yerden 3 milyar kadar bir para çekmiş tabi ben bunu başkalarından duydum ve doğal olarak bir bilgim olmadığı için biraz eşimle huzursuzluk yaşadım..Eşimin babası Allah rahmet eylesin benim düğünüme bile gelmedi ölene kadar iyiliklerim olmuştur olmadı değil hem de hiçbir gelininin yapmadıklarını yaptım.. Kızdığım tek nokta benim haberim olmadan birşeyler yapılmasi..Eşime bunu neden yaptın bizim de durumumuz yok kiradayiz cocugumz var dedigimde hayır yaptığını söyledi bende uzatmamak adına konuyu kapattım..Hala o çekilen parayı ödüyoruz yeri geliyor evladıma istediğim birşeyi alamıyorum ve işin ilginci 7 kardeşten hiçbirisi cenaze için yapılan masraf da elini taşın altına koymadi..Benim anlayamadigim cenaze oluyor millet düşüyor yemek derdine insanlar acıyı yaşayamıyor bile yorgunluktan başka hiçbir şey değil,her gelen yemek varmı diyen bir toplumda yaşıyoruz..Eşimin çektiği parayla pide yaptirildi vs..Ama sonunda biz mağdur olduk..
Adamın babası ölmüş 3000 lira para mı ya? Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz? İnsan bunu dile getirmeye utanır. Sİz bir de kalkmış buralara kadar yazmışsınız. Ayıp.Ben 10 senelik evliyim kv ben daha eşimle tanışmadan vefat etmiş kayinpederim ise yaklaşık 3-4 ay önce vefat etti..Benim eşim Karslı ve 7 kardeşler..4ü erkek 3ü kız..Eşim babası vefat edince çalıştığı yerden 3 milyar kadar bir para çekmiş tabi ben bunu başkalarından duydum ve doğal olarak bir bilgim olmadığı için biraz eşimle huzursuzluk yaşadım..Eşimin babası Allah rahmet eylesin benim düğünüme bile gelmedi ölene kadar iyiliklerim olmuştur olmadı değil hem de hiçbir gelininin yapmadıklarını yaptım.. Kızdığım tek nokta benim haberim olmadan birşeyler yapılmasi..Eşime bunu neden yaptın bizim de durumumuz yok kiradayiz cocugumz var dedigimde hayır yaptığını söyledi bende uzatmamak adına konuyu kapattım..Hala o çekilen parayı ödüyoruz yeri geliyor evladıma istediğim birşeyi alamıyorum ve işin ilginci 7 kardeşten hiçbirisi cenaze için yapılan masraf da elini taşın altına koymadi..Benim anlayamadigim cenaze oluyor millet düşüyor yemek derdine insanlar acıyı yaşayamıyor bile yorgunluktan başka hiçbir şey değil,her gelen yemek varmı diyen bir toplumda yaşıyoruz..Eşimin çektiği parayla pide yaptirildi vs..Ama sonunda biz mağdur olduk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?