- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.806
- 198
- Konu Sahibi Jasmine2020
Mission completed. Yeni bir üyelikle ve konuda görüşmek üzere. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır eşimin yengesi aç olarak gelenler olunca kendisi kalkıp iki tencere pilav pişirdi ve görümcem de aşağı inip gelenlere dagitti
Çalışmıyorum Allah Allah sizene kardeşim ne kadar çok taktınız su çalışma meselesine
Şair burda ben eşşek değilim ki sizin gibi çalışayım demiş en başta ama biz anlamamişiz...Oda bizden mesul ama değil mi??Bakmakla yükümlü olduğu bir ailesi var ve 3000lirayi küçük bir mebla görüyorsunuz insanlar o 3000 lirayı kazanmak için yarım ay sabah akşam essek gibi çalışıyor..
Tembellik değil bencillik ve ego bence Piraye hanım . Insan kocasına acimazsa yardım eden anne babasına ve evladına acır sadece kendini seviyorŞair burda ben essek değilim ki çalışayım sizin gibi demiş en başta ama biz anlamamişiz
En sonunda taziye evinde azıcık hizmet ettiğini ve bu yüzden sitayiş ettiğini zannettigimiz için bile "asla, çalışmadım çalışanları seyrettim, ne münasebet" diyerek öfkeyle üyelik kapatıp gitti...
Ya rab bu nasıl tembellik...
Yok o anlamda söylemedim. Üyelik iptali yaptırmışsınız ama okursanız diye yazıyorum. Cenaze yakınlarından biri gidip sgk dan belli bir miktar cenaze yardımı parası alabiliyor. Şu an alabileceğiniz bir para bu. Cenaze masraflarına devletin desteği gibi bir şey.Herşey dört dörtlük yapıldı sağolun desteğiniz icin
Atatürk bu millete harf inkilabını nasıl kabul ettirmiş de öğretmiş hayret ediyorum, 17 sene önce atılmış 6 sıfır hala sen milyon sen milyor2005'te atıldı 6 sıfır.
Bir insan 17 senede kendine hiç mi bir şey katmaz? Dedeler bile milyar demiyor artık.
Hani bu kadar anlamıyorsunuz paradan puldan, bari insani yaklaşıp 3 bin TL'yi babasının cenazesine harcayan adama laf etmeyin.
Cenaze için de 3 bin TL para değil, herkes atmış belli 3-5 bir şey.
Bazı şeyleri söylerken utanın ya.
insanların anasını babası kaybetmiş, acılı halde bir de gelenin yemeğini düşünmek zorunda olmasına ben de gıcık oluyorumGerçekten
Sadece defin işlemleri ile ilgileneceğiz onun dışında yemek dir çay dir kahve dir o tarz olaylara girmemiz mumkun değil..Zaten adı üstünde cenaze evi o gün orada bir insan vefat etmiş ve yakınları büyük üzüntü içinde yemek dir çay dir Nescafe dir insanların isteği bitmiyor..Pilavın tuzu yokmu başka ayran yokmu birkaç paket daha pide versnee diyen insanlarla karşılaştım...Sanki taziye ye değil de aş evine gelmiş gibi cenaze sahiplerin den hizmet beklediler
Çalışmak istemeyenlerin ortak bahanesiÇocuğum küçük birakabilecegim kimsem yok annemler uzak oturuyor malesef
Geri gelecek çünkü. Böyle tanınmayacağını düşünüyorKullanıcı adı değişmiş
Hesap pasifleşmişnölüyoo
Isim de değişmişKullanıcı adı değişmiş
Hesap pasifleşmişnölüyoo
Benim amcam da dedem öldüğünde ne harcadıysa liste tutmuş (o halde nasıl düşünebilmiş bilmiyorum) getirmiş babama vermiş.annem kan beynime sıçradı o anda olcak iş mi demişti ve herşeyi biz karşılayacağız,ne harcadıysa ver kardeşine demişti babama…mezar taşı dahil,yapılması gereken neyse biz seve seve yaptık..bunların lafının yapılması bir de bunun konusunu açılması ne kadar ayıp,allah herşeyin hayırlısını versin…aileyi geçtim konu,komşu bile olsa bişeyler götürüp destek olmaya çalışıyoruz..konu sahibi gibi bi eşim olsa yüzüne bakmazdımayıp gerçekten ben de 1 hafta evvel kayınpederimi kaybettim ve eşime ben dedim para ver nohutlu pilav mı tavuklu pilav mı ne dağıtılacaktı 7sinde annesi daha maaşı alamamıştı dedim sen ver annen maaşı alamamışkaynımla ikisi hallettiler sonra 40 ında lokma döktüreceğiz mesela 52 sinde tekrar tavuklu pilav yapılacakmış hayır işlerine harcanan paranın peşine düşmeyin adamın babası ölmüş yaa bunun daha mezar taşı var dün eşimle mezar taşı araştırdık en ucuza 6 7 bin sen eşin mezar taşı yaptırmaya kalksa evi terkedersin heralde
Sonrakı konularında tanımayalım dıye herldeIsim de değişmiş
Kaçmak diye ben buna derim![]()
![]()
Milyar milyordan anlarız ama :dSonrakı konularında tanımayalım dıye herlde![]()