İnanın ne diyeceğini bilmiyorum, damatlarına kadar paranın derdine düştüler, Damatları bile laf sahibi oldu içimiz yanıyor annem bitik , birde inada gittiler dayımı daıgın basına gömdürdülerBaşınız sağolsun,mekanı cennet olsunSanırım ben olsam o insanları silerdim sonsuza kadar,cenazede konuşulacak konular değil ki bunlar,bir de üste çıkıp sizi kovmuşlar...
rezil insanlar.. oluye saygisi olmayan diriyede olmaz vallah ben olsam. giderdim onlarin cenazesine degil dayimin kardesimn artk neyse. cenazseni son vazifemi yapmaya giderim insanlar icinde rezillik cikaramazlarDayım basgardiyandı çok kötü bir şekilde can verdibugün 4. Günü. Annem teyzelerim kafayı yedi ambulans kapıdan hiç gitmedi , kendilerini dövmekten her yerleri mosmor morardı
Yengem tarafı cenazede herseyi unutup dayımın emeklisini düşündüler su kadar para gelir diye tazminatını hesapladılar hepsi paranın peşine düştüler. annemde teyzelerimde bizim kardeşimiz ölmüş canımız yanıyor şimdi bunun sırası mı ne cabuk unuttunuzda para derdine düştünüz diye kızdılar bunun üzerine annemgili cenazeden kovdular. Dayım annemin ikiziydi yüreği çok yanıyor teyzemgil toplandı eve geldiler evde kendi kendilerine aglıyorlar , cenaze evi ikiye bölündü resmen siz olsanız gidermiydiniz kovuldugunuz yere annemgil yerinde duramıyor inanın nerde gezdiğimizi bilmiyoruz çok zorumuza gidiyor cenazeye saygıları yok dayım akıllarında yok , olan gerçekten sadece ölene oluyormuşDayım bizim canımızdı elimizdi ayagımızdı hiç kimsemiz kalmadı , çok düşkündük , babamı dedemin dayımı kaybettim ardı ardına, kimsemiz kalmadı hayatım bitti sanki Cenazede yapmadıklarını bırakmadılar daha ,hepsini yazamadım
Öncelikle başınız sağ olsun.Dayım basgardiyandı çok kötü bir şekilde can verdibugün 4. Günü. Annem teyzelerim kafayı yedi ambulans kapıdan hiç gitmedi , kendilerini dövmekten her yerleri mosmor morardı
Yengem tarafı cenazede herseyi unutup dayımın emeklisini düşündüler su kadar para gelir diye tazminatını hesapladılar hepsi paranın peşine düştüler. annemde teyzelerimde bizim kardeşimiz ölmüş canımız yanıyor şimdi bunun sırası mı ne cabuk unuttunuzda para derdine düştünüz diye kızdılar bunun üzerine annemgili cenazeden kovdular. Dayım annemin ikiziydi yüreği çok yanıyor teyzemgil toplandı eve geldiler evde kendi kendilerine aglıyorlar , cenaze evi ikiye bölündü resmen siz olsanız gidermiydiniz kovuldugunuz yere annemgil yerinde duramıyor inanın nerde gezdiğimizi bilmiyoruz çok zorumuza gidiyor cenazeye saygıları yok dayım akıllarında yok , olan gerçekten sadece ölene oluyormuşDayım bizim canımızdı elimizdi ayagımızdı hiç kimsemiz kalmadı , çok düşkündük , babamı dedemin dayımı kaybettim ardı ardına, kimsemiz kalmadı hayatım bitti sanki Cenazede yapmadıklarını bırakmadılar daha ,hepsini yazamadım
tamam da konu sahibi cok kotu can vermis demis belli ki kotu bir kaza gecirmis vucut butunlugu gitmisse. hani kardes olrak agir gelebilir zaten konu sahibinin annesi ve teyzesi yapiyor. allah korusun hepimizin basina gelebilir aci cok farkli benim annemin olum seklidr cok aciydi hani bir hastalik degil o hamile halimmlr sinir krizi gecirip insanlar ivinde. bagirmisim normalde kimsenin karsinda aglamam duygumu belli etmem ama oluyor iste allah sabir versinYapılanlar yanlış ama sizin tepkilerde abartı, her yeri dövmeler morartmalar, dört gündür ambulansın kapıda beklemesi, hayatım bitti falan aşırı abartı geldi bana ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?