Cenazeden kovulmak

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Dayım basgardiyandı çok kötü bir şekilde can verdi bugün 4. Günü. Annem teyzelerim kafayı yedi ambulans kapıdan hiç gitmedi , kendilerini dövmekten her yerleri mosmor morardı

Yengem tarafı cenazede herseyi unutup dayımın emeklisini düşündüler su kadar para gelir diye tazminatını hesapladılar hepsi paranın peşine düştüler. annemde teyzelerimde bizim kardeşimiz ölmüş canımız yanıyor şimdi bunun sırası mı ne cabuk unuttunuzda para derdine düştünüz diye kızdılar bunun üzerine annemgili cenazeden kovdular. Dayım annemin ikiziydi yüreği çok yanıyor teyzemgil toplandı eve geldiler evde kendi kendilerine aglıyorlar , cenaze evi ikiye bölündü resmen siz olsanız gidermiydiniz kovuldugunuz yere annemgil yerinde duramıyor inanın nerde gezdiğimizi bilmiyoruz çok zorumuza gidiyor cenazeye saygıları yok dayım akıllarında yok , olan gerçekten sadece ölene oluyormuş Dayım bizim canımızdı elimizdi ayagımızdı hiç kimsemiz kalmadı , çok düşkündük , babamı dedemin dayımı kaybettim ardı ardına, kimsemiz kalmadı hayatım bitti sanki Cenazede yapmadıklarını bırakmadılar daha ,hepsini yazamadım

Çok kötü bir durum ya.
Allah sabır versin.

Başınız sağolsun,mekanı cennet olsun Sanırım ben olsam o insanları silerdim sonsuza kadar,cenazede konuşulacak konular değil ki bunlar,bir de üste çıkıp sizi kovmuşlar...
İnanın ne diyeceğini bilmiyorum, damatlarına kadar paranın derdine düştüler, Damatları bile laf sahibi oldu içimiz yanıyor annem bitik , birde inada gittiler dayımı daıgın basına gömdürdüler

Bizim de basimiza benzer bisey gelmisti, annemin dayisi oldugunde annanem cenazeyi memlekete goturmek istedi, yengemle kizlari annaneme karsi cok buyuk saygisizliklar yapti kovmaktan better etti. Dayi esleri gorumce oldugumuz icin bize hep kotu gozle bakiyor

başınız sağolsun. ben olsam ne ölüsüne ne dirisine der keser atarım bütün ilişkimi.
dayınız neden vefat etti hasta mıydı? bekleniyor muydu? yoksa aniden mi oldu?

Cenaze töreni yapılmış. Yani cenaze evi dediğiniz dayınızın kendi evi. Oradan kovulmak çok bir anlam ifade eder mi ki? Yani belli karşı taraf densiz tipler. Onlarla aynı ortamda olmanın zaten pek anlamı yok. Anneanneniz dedenizi yaşıyorsa onların evi de taziye evi olur. Sonuçta sizi tanıyan oraya gelir. Ayrı şekilde 7 sinde 40 ında mevlüt okutursunuz.

adamın toprağı bile kurumadan mal mülk derdine düştülerse yazıklar olsun.yarın bir gün bahsi geçen mal para pul için yenge ve çocukları birbirlerini de yer zaten. hiç uğramayın oralara evinizde yaşayın mateminizi.taziyeye gelmek isteyen yanınıza gelir. evet ölüm acı bir şey kolay değil ama her yerimizi mosmor edecek kadar kaybetmemeliyiz kendimizi. dua edin, sabır dileyin. Allah rahmet eylesin.

O evde artık dayınız yaşamıyor ki. İstenmediginiz eve gitmek için hiçbir sebebiniz yok. Duanizi evinizde okuyun, hatta isterseniz okitun. Özel günlerde mezarı ziyaret edin ...
Dayınız hasta olsa anlayacağım ama kovulduğunuz cenaze evine neden gidesiniz ki?
Başınız sağolsun bu arada. Yaşı küçük yeğeniniz varsa onu ihmal etmeyin yeter bence

rezil insanlar.. oluye saygisi olmayan diriyede olmaz vallah ben olsam. giderdim onlarin cenazesine degil dayimin kardesimn artk neyse. cenazseni son vazifemi yapmaya giderim insanlar icinde rezillik cikaramazlar

Öncelikle başınız sağ olsun.
dayınız yok artık, o evle bir bağınız da kalmadı.
Eğer anne-baba yaşıyorsa onların evi, yaşamıyorsa en büyük kardeşin evi taziye evi olarak kabul edilebilir böylece o çıkarcı, vicdansız insanlarla bir daha yüz yüze bakmak zorunda kalmazsınız.

Gerçekten bu tür durumlarda ölene oluyor bu kadar mı değer veriyordunuz dedirtiyor..
Yazar Syrus'un yaşadığı o dönemden itibaren dediği; Mirasçının ağlaması maske altında bir gülüştür sözü ve o insanların gerçek kişiliklerini miras konusunda anlıyor olmak oldukça vahim..Başınız sağolsun çok üzüldüm..

Yapılanlar yanlış ama sizin tepkilerde abartı, her yeri dövmeler morartmalar, dört gündür ambulansın kapıda beklemesi, hayatım bitti falan aşırı abartı geldi bana ..
tamam da konu sahibi cok kotu can vermis demis belli ki kotu bir kaza gecirmis vucut butunlugu gitmisse. hani kardes olrak agir gelebilir zaten konu sahibinin annesi ve teyzesi yapiyor. allah korusun hepimizin basina gelebilir aci cok farkli benim annemin olum seklidr cok aciydi hani bir hastalik degil o hamile halimmlr sinir krizi gecirip insanlar ivinde. bagirmisim normalde kimsenin karsinda aglamam duygumu belli etmem ama oluyor iste allah sabir versin

Başınız sağolsun ablacım Allah rahmet eylesin .
Olsun nolursa olsun cenazede küslük olmaz , kalacak maaşı vs konuşulması çok kötü ve gaddarca olmuş ama , ben küslük yapmayın derim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…