Cenazeden kovulmak

Gerçekten hiç görmemiş insanlarmış arkadaşım terbiyesizler, görgüsüzler! Şu anda sadece üzüntünü, derdini, sinirini paylaşabilirim canım. Maalesef elimden bişey gelmiyor

Annem hem yetim hem öksüz buydu bu yüzden birbirlerine çok düşkündüler, Bu zamana kadar dayımın hayatı borç ödemekle geçti. Hergün evine geldiğinde sıcak bi yemek yüzü görmüyordu, yengeme ne yiycez dediğinde zıkkım var yersen derdi, sonra çıkar bize gelirdi anneme bacım bana yemek hazırla diye hiç değer vermediler cenazesinde bile bir kefeni bile almadılar, Dayımın ödediği borçlar sigortalıymıs ona kadar araştırıp parayı geri alabiliriz diye para peşine düştüler inanın varyans bittim tükendim bir can bu kadar mı ucuz sonradan utanmadan kovdular

Zaten bu dediklerin doğru olmasa cenazede bu hareketi yapamaz.
İnsan eşinin cenazesinde daha toprağı kurumadan bunları düşünür mü ya hele o dış kapının mandallarina noluyor damatlara.
Allahım herşeyin hayırlısını versin eşin de ,evladın da

Son düzenleme:
Cenaze gömülmüş.
Doğal olarak cenaze evinde olmanızı gerektirecek bir durum kalmamış.
Herkes duasını kendi evindede okuyabilir.
Hayrını kendine göre de yapabilir.
Kovulduğunuz yere tabiki gitmiceksiniz.
Başınız sağ olsun,mekanı cennet olsun.

Başınız sağolsun. Bende babamı kaybettiğimde günahlarını hesaplayıp ne kadar yanacağını konuşmuşlardı, mirası saymıyorum bile :) var öyle karaktersizler.

Memlekete goturmeye izin vermemeleri sizce normal degilmi. Neticede esime ben olursem dedim cenazem cocugum nerdeyse orda gomulsun dedim aile olarak hakli degillermi sizce izin vermemekte..

yazıklar olsun böyle insanlara hele karısına ömrünü vermiş adam sana
Allah rahmet eylesin ne denir ki

Memlekete goturmeye izin vermemeleri sizce normal degilmi. Neticede esime ben olursem dedim cenazem cocugum nerdeyse orda gomulsun dedim aile olarak hakli degillermi sizce izin vermemekte..

Bence de karar ailesinindir ama cok saygisizlik yaptilar yasli bi kadin neticede yillardir sakladiklari kini cenazede hemen doktuler. Annanem dayima ev bile vermisti. Dayimin gomulecegi yer konusunda bi vasiyeti yok

Evet giderdim. Ve gidilirde. Böyle insanlara cenazenin son yolculuğuna bırakılmaz. Tek kelime konusmayin. Ve de birşey derse de ki deme hakları yok. 1 derece de akrabaniz. Gerekirse siz cirkeflik yapın polis çağırın . Öyle bir hakları yok.

Öncelikle başınız sağolsun dayınız ölmese yengeniz ne yicekmis aceba . Aynısını bizde yaşadık çok iyi anlıyorum sizi terbiyesizlik bu size kalmış tamamen ama bence gitmeyin

konu sahibi seni ve konularını biliyorum birçok acı atlattın ama hayat devam ediyor

etrafındakiler olayları size zarar vererek yaşamamalı

acınında bir işleme şekli vardır

kişiliğinize psikolojinize olabildiğince az zarar vermeli sizi sevenler

ölen ölmüştür ve hayat devam ediyor

ölünceye kadar bu hayatı sağlıklı yaşamak sizin kendinize olann sorumluluğunuzdur

anneniz dahi olsa sizi bu kadar yıpratmamalı olayların içine çekmemeli

Başınız sağolsun siz son görevini yerine getirin sonuna kadar haklisiniz ama ateş düştüğü yeri yakıyor demekki onların cani yanmamış saglik olsun siz gidin taziyeleri kabul edin bide başkalarına baska sey anlatırlar gelmediler diye kovduk demezler

Karisinin acısını hafif görmüssunuz ,baska yere gömmek istemişsiniz .Emekli maası hesaplasın akrabaları ne var bunda .4 gündür herkes orada ise aile bıkmıstir .Insanlar acısıni yasayamiyor millete hizmet etmekten ..
Bir cenazede
Yıllarca dayi eşi,babaanneye bakti .Cenazede en cok ben seviyordum diye kızı dövündü .Yenge gene gelene gidene hizmet etti .Bide kızı onu yap bunu yap çay yap emir verdi .Torunlar bile elim ayağim tutmuyor diye hicbirsey yapmadı .
Ben yengeye acıdım......

Bence de karar ailesinindir ama cok saygisizlik yaptilar yasli bi kadin neticede yillardir sakladiklari kini cenazede hemen doktuler. Annanem dayima ev bile vermisti. Dayimin gomulecegi yer konusunda bi vasiyeti yok
Ananenizin kirginligini anliyorum ama vasiyet olmasada cenaze konusunda onun kendi ailesi esi ve cocuklari soz hakkidir. Birde aralarindaki yillardir olan iliskiyi bilemeyiz. Ama ananeniz neticede cenazesi hakkinda soz sahibi olmak konusunda hatali davranmis.

Ateş düştüğü yeri yakar canım

Basiniz saolsun neden gideceksinizki sonuçta suan dayinizin yok o evde illa onun evine gidilecek diye bişey yok o terbiyesizleri bidaha görmeyin bence ne halleri varsa gorsunler

amin inşaallah Allah razı olsun

Şuan anlattıklarınızla alakası yok benim anlatmak istediğimin. Her tarafın cenaze adetlerinde kültürleride farklıdır.lütfen illa farklılık yaratmak için yorum yapmayın yormayın kendinizi, sorunda burada zaten yengenib bir şey yaptıgı yok sigara alıp bi kenarda içmekten başka, millete asla hizmet ne etmiyor merak etmeyin , kardeş açısıyla es acısı çok farklı k.bakmayın . Bacıları kadar yanamaz bir yenge hele ikiz kardeşi kadar hiç yanamaz, Canınızdan bi parca gitmiş toprağı kurumadan para derdine düşenlerden ne beklenir bilmyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…