- 26 Ekim 2015
- 8.468
- 20.458
- 348
Cenazeyı kaldırın guzelce .Arkasından okumasını yapın.Cenazede yapılan gorevlerınızı yerınıze getırın.Para lafını edenlerlede muhattap olmayın bırdaha.Basınız sag olsun.Dayım basgardiyandı çok kötü bir şekilde can verdibugün 4. Günü. Annem teyzelerim kafayı yedi ambulans kapıdan hiç gitmedi , kendilerini dövmekten her yerleri mosmor morardı
Yengem tarafı cenazede herseyi unutup dayımın emeklisini düşündüler su kadar para gelir diye tazminatını hesapladılar hepsi paranın peşine düştüler. annemde teyzelerimde bizim kardeşimiz ölmüş canımız yanıyor şimdi bunun sırası mı ne cabuk unuttunuzda para derdine düştünüz diye kızdılar bunun üzerine annemgili cenazeden kovdular. Dayım annemin ikiziydi yüreği çok yanıyor teyzemgil toplandı eve geldiler evde kendi kendilerine aglıyorlar , cenaze evi ikiye bölündü resmen siz olsanız gidermiydiniz kovuldugunuz yere annemgil yerinde duramıyor inanın nerde gezdiğimizi bilmiyoruz çok zorumuza gidiyor cenazeye saygıları yok dayım akıllarında yok , olan gerçekten sadece ölene oluyormuşDayım bizim canımızdı elimizdi ayagımızdı hiç kimsemiz kalmadı , çok düşkündük , babamı dedemin dayımı kaybettim ardı ardına, kimsemiz kalmadı hayatım bitti sanki Cenazede yapmadıklarını bırakmadılar daha ,hepsini yazamadım
Başınız sağolsun ..Mekanı cennet olsun .Evet çok üzücü bir durum fakat siz taziyeleri kendi evinizden kabul etmek durumundasınız yapacak birşeyiniz yok..Ateş düştüğü yeri yakar..Yengeniz çok çok ayıp etmiş.Dayım basgardiyandı çok kötü bir şekilde can verdibugün 4. Günü. Annem teyzelerim kafayı yedi ambulans kapıdan hiç gitmedi , kendilerini dövmekten her yerleri mosmor morardı
Yengem tarafı cenazede herseyi unutup dayımın emeklisini düşündüler su kadar para gelir diye tazminatını hesapladılar hepsi paranın peşine düştüler. annemde teyzelerimde bizim kardeşimiz ölmüş canımız yanıyor şimdi bunun sırası mı ne cabuk unuttunuzda para derdine düştünüz diye kızdılar bunun üzerine annemgili cenazeden kovdular. Dayım annemin ikiziydi yüreği çok yanıyor teyzemgil toplandı eve geldiler evde kendi kendilerine aglıyorlar , cenaze evi ikiye bölündü resmen siz olsanız gidermiydiniz kovuldugunuz yere annemgil yerinde duramıyor inanın nerde gezdiğimizi bilmiyoruz çok zorumuza gidiyor cenazeye saygıları yok dayım akıllarında yok , olan gerçekten sadece ölene oluyormuşDayım bizim canımızdı elimizdi ayagımızdı hiç kimsemiz kalmadı , çok düşkündük , babamı dedemin dayımı kaybettim ardı ardına, kimsemiz kalmadı hayatım bitti sanki Cenazede yapmadıklarını bırakmadılar daha ,hepsini yazamadım
Yengesinin yaptigi tabi ki yanlis ancak o kim diyemezsiniz , o kisi karisi , varsa cocuklarinin anasi ve kanunen de cenaze uzerinde tek yetkili insanAnnenizin teyzelerinizin yerinde olsam o evden dışarı adımımı atmazdım!! Benim kardeşimin cenazesinden beni feriştahı Ko-Va-Maz! Ne biçim insanlar o yengenler?! "onlara ne oluyor!! Onlar kimm?? Ay ben deliricem burda. Başınız sağolsun Allah sabır versin. Ama ben o yengenlere çok tilt oldum. Nasıl pasif olur da gidersiniz ordan?? Tabi ki de gideceksiniz. Sonra kardeşi öldü cenazesinin ilk günü geldi sadece daha da buraya uğramadı bile derler iftira yalan ne düşünürlerse konuşurlar
Evinden kovmaya hakkı yok yapamaz ben görümcemi evimden kovamam kendi kardeşinin cenazesinden! Yapamam. Ben yokken o vardı. Benm yengem beni kovamaz. Çok kötü bir şey bu, çok çok üzücü! Ben gerçekten bir de hamileyim iyice hormonlarım oynadı yıprandım. Konu sahibi adına çok çok üzüldüm. Yasal olarak tabi hakkı var. Fakat insani olarak öyle Bi hakkı yokYengesinin yaptigi tabi ki yanlis ancak o kim diyemezsiniz , o kisi karisi , varsa cocuklarinin anasi ve kanunen de cenaze uzerinde tek yetkili insan
Evliyseniz , esinizin nereye gomulecegine ne anasi ne babasi ne kardesi karar verebilir , sadece karisinin yetkisi var
+1 arkadasa katiliyorumAnnenizin teyzelerinizin yerinde olsam o evden dışarı adımımı atmazdım!! Benim kardeşimin cenazesinden beni feriştahı Ko-Va-Maz! Ne biçim insanlar o yengenler?! "onlara ne oluyor!! Onlar kimm?? Ay ben deliricem burda.
Üzerimize düşen herşeyi yaptık o kadar çok şey anlatmak istyrm ama yetmez yetmezCenazeyı kaldırın guzelce .Arkasından okumasını yapın.Cenazede yapılan gorevlerınızı yerınıze getırın.Para lafını edenlerlede muhattap olmayın bırdaha.Basınız sag olsun.
Ölümü çok kötü oldu o yüzden bu kadar kötü olmalarıDayiniza Allah rahmet eylesin. Yenge tarafinin yaptigi hic hos degil elbette, cok kirici olmus ancak ailenizin de tepkisi cok abartili bence. Ayilmayalar, bayilmalar, 4 gun gitmeyen ambulans bilemiyorum bence artik kabullenip dayinizin ruhunu daha fazla sıkmamalilar.
yazıklar olsun böyle insanlaraYengem tarafı cenazede herseyi unutup dayımın emeklisini düşündüler su kadar para gelir diye tazminatını hesapladılar hepsi paranın peşine düştüler.
Yengem kızı ve yengemin kız kardeşleri kovdu.Cenazede kefene kadar annemgil aldı kendilerine gelen paradan bir kuruş verişte kefen bile almadılar, cenaze için gerekli olan herşeyi biz yaptık dayımın gözü arkada gitmesin diye herşeyi fazlasıyla yaptık ,Onlar oturdu 100 bin lira tazminat alır 2.500 lira emekli maaşı alır bacımıza ev alırız oturturuz diyince annemgilde kızdo bu lafların yerimi ayıp bişey biz pancar gömmedik diye .. Bu lafların üzerine gidin gelmeyin diye kovdular teyzemgili ve damarlarda girdi araya birbirlerine yumrukladılar hiç saygıları yoktu cenazeye inanın çok üzülüyorumEvinden kovmaya hakkı yok yapamaz ben görümcemi evimden kovamam kendi kardeşinin cenazesinden! Yapamam. Ben yokken o vardı. Benm yengem beni kovamaz. Çok kötü bir şey bu, çok çok üzücü! Ben gerçekten bir de hamileyim iyice hormonlarım oynadı yıprandım. Konu sahibi adına çok çok üzüldüm. Yasal olarak tabi hakkı var. Fakat insani olarak öyle Bi hakkı yok
Allah razı olsunBaşın sağolsunToprak111 çok ayıp etmişler.Bir daha hiç muhatap olmayın.
Annen kendi tarafı ile üstüne düşeni ,içinden geçeni yapsın.
Sabırlar Allah rahmet eylesin
Başınız sağolsun.
Ölüm Allahın emri.
Elbette kardeş kaybı insanın ciğerini yakar ama kendini kaybedecek kadar dövünmek,
bağrış çağrış ağlamak da çok uygun bir davranış değil.
Herkesin acıyı yaşama ve gösterme şekli farklıdır.
Yengenizle acıyı yaşama şekliniz uymadıysa herkes evinde istediği gibi yaşasın acısını.
Dayınıza ve diğer ölmüşlerinize Allahtan rahmet diliyorum.
Her cenazede böyle densizler çıkıyor illa annem öldüğünde bana da yaptılar.Allah razı olsunOlan dayıma oldu bu kadar mı degersizdi dayım: (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?