Cenazeden kovulmak

Annen ve teyzenin kendini dövmesi abarti.
Cenaze evinde...dayinin çocukları önünde gerçekten gereksiz.
Benim annemin cenazesinde teyzemde kendini yerden yere atmaya başlamıştı...
sakinlestirici vurdurmakmak zorunda kaldik. Eğer vurdurmasaydi net kovardim.
Kimse kusura bakmasin. Herkes acısını farkli yaşar ama böyle bir durumda annenin ve teyzenin yaptığı doğru değil.
He yengenin yaptığı zaten yersiz ama ateş düştüğü yeri yakar. Adam allahin rahmetine kavuşmuş kadinda oturmuş gecimini düşünüyor.
Bence hic deşmeye gerek yok.
Cenazede oluyor bu tür olaylar. Küslük yakışmaz

Başınız sağolsun.
Ölüm Allahın emri.
Elbette kardeş kaybı insanın ciğerini yakar ama kendini kaybedecek kadar dövünmek,
bağrış çağrış ağlamak da çok uygun bir davranış değil.
Herkesin acıyı yaşama ve gösterme şekli farklıdır.
Yengenizle acıyı yaşama şekliniz uymadıysa herkes evinde istediği gibi yaşasın acısını.
Dayınıza ve diğer ölmüşlerinize Allahtan rahmet diliyorum.

Cenazeyı kaldırın guzelce .Arkasından okumasını yapın.Cenazede yapılan gorevlerınızı yerınıze getırın.Para lafını edenlerlede muhattap olmayın bırdaha.Basınız sag olsun.

Başınız sağolsun ..Mekanı cennet olsun .Evet çok üzücü bir durum fakat siz taziyeleri kendi evinizden kabul etmek durumundasınız yapacak birşeyiniz yok..Ateş düştüğü yeri yakar..Yengeniz çok çok ayıp etmiş.

Başınız sağ olsun çok üzücü insanlar ne kadar kötü kalpli
Babaannem ölünce dedem evlendi biriyle bizde saygıda kusur etmedik sonra dedem öldü ve cenaze günü bir gün dahi durmadan memleketine döndü sonra babamı arayıp maaşla alakalı bir şeyler sordu durdu hakkıdır dedik dedeme baktı ölürken yanında o vardı. Şimdi de kuzenler evlenir gelir gezmeye gelir sinir oluyorum cenazede durmadın da ne düğünlere geliyorsun şimdi
Aklıma bu geldi nedense sizin olayı okuyunca

Annenizin teyzelerinizin yerinde olsam o evden dışarı adımımı atmazdım!! Benim kardeşimin cenazesinden beni feriştahı Ko-Va-Maz! Ne biçim insanlar o yengenler?! "onlara ne oluyor!! Onlar kimm?? Ay ben deliricem burda. Başınız sağolsun Allah sabır versin. Ama ben o yengenlere çok tilt oldum. Nasıl pasif olur da gidersiniz ordan?? Tabi ki de gideceksiniz. Sonra kardeşi öldü cenazesinin ilk günü geldi sadece daha da buraya uğramadı bile derler iftira yalan ne düşünürlerse konuşurlar

Yengesinin yaptigi tabi ki yanlis ancak o kim diyemezsiniz , o kisi karisi , varsa cocuklarinin anasi ve kanunen de cenaze uzerinde tek yetkili insan
Evliyseniz , esinizin nereye gomulecegine ne anasi ne babasi ne kardesi karar verebilir , sadece karisinin yetkisi var

Başınız sağolsun Allah o “”insanlara”” vicdan sizlerede sabır versin.

Evinden kovmaya hakkı yok yapamaz ben görümcemi evimden kovamam kendi kardeşinin cenazesinden! Yapamam. Ben yokken o vardı. Benm yengem beni kovamaz. Çok kötü bir şey bu, çok çok üzücü! Ben gerçekten bir de hamileyim iyice hormonlarım oynadı yıprandım. Konu sahibi adına çok çok üzüldüm. Yasal olarak tabi hakkı var. Fakat insani olarak öyle Bi hakkı yok

Başınız sağolsun. Bence akrabalarınızı kendi evinize taziyeye kabul edin o eve gitmesinler. Mevlütünüde anneniz ve diğer kardeşler birlikte yapın. Sizin ailenizin sizin evinize geleceğini düşünüyorum. Yenge tarafı da Ne halleri varsa görsünler.

Annenizin teyzelerinizin yerinde olsam o evden dışarı adımımı atmazdım!! Benim kardeşimin cenazesinden beni feriştahı Ko-Va-Maz! Ne biçim insanlar o yengenler?! "onlara ne oluyor!! Onlar kimm?? Ay ben deliricem burda.
+1 arkadasa katiliyorum
Basiniz sagolsun
Cok merak ettim nasil öldü ki dayiniz?

Cenazeyı kaldırın guzelce .Arkasından okumasını yapın.Cenazede yapılan gorevlerınızı yerınıze getırın.Para lafını edenlerlede muhattap olmayın bırdaha.Basınız sag olsun.
Üzerimize düşen herşeyi yaptık o kadar çok şey anlatmak istyrm ama yetmez yetmez

Ölümü çok kötü oldu o yüzden bu kadar kötü olmaları

Yengem tarafı cenazede herseyi unutup dayımın emeklisini düşündüler su kadar para gelir diye tazminatını hesapladılar hepsi paranın peşine düştüler.
yazıklar olsun böyle insanlara
o para boğazlarından geçmesin onların
kusura bakmayın sinirlerim tepeme çıktı
aynısını yaşadık biz de
bu arada Allah rahmet eylesin...

kel ölür sırma saçlı olur, kör ölür badem gözlü olur tam o kahpe düşüceye yakışır cevap

Başın sağolsun Toprak111 çok ayıp etmişler.Bir daha hiç muhatap olmayın.
Annen kendi tarafı ile üstüne düşeni ,içinden geçeni yapsın.
Sabırlar Allah rahmet eylesin

Yengem kızı ve yengemin kız kardeşleri kovdu.Cenazede kefene kadar annemgil aldı kendilerine gelen paradan bir kuruş verişte kefen bile almadılar, cenaze için gerekli olan herşeyi biz yaptık dayımın gözü arkada gitmesin diye herşeyi fazlasıyla yaptık ,Onlar oturdu 100 bin lira tazminat alır 2.500 lira emekli maaşı alır bacımıza ev alırız oturturuz diyince annemgilde kızdo bu lafların yerimi ayıp bişey biz pancar gömmedik diye .. Bu lafların üzerine gidin gelmeyin diye kovdular teyzemgili ve damarlarda girdi araya birbirlerine yumrukladılar hiç saygıları yoktu cenazeye inanın çok üzülüyorum

Allah razı olsun

Allah razı olsun Olan dayıma oldu bu kadar mı degersizdi dayım: (
Her cenazede böyle densizler çıkıyor illa annem öldüğünde bana da yaptılar.
Allah ıslah etsin dayina rahmet etsin annenlere sana sabır versin.Bende çok ölüm acısı yaşadım seni anlıyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…