Cenazeye gitmeli miyim

okuryazarokumazyazmaz

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2010
590
620
303
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, direk konuya giricem uzun süredir devam eden bir çekişmeli boşanma sürecindeyim. Yeni haber aldım kayınpederim vefat etmiş. Sabah drfnedilir muhtemelen. Yaklaşık 10_12 saatlik uzaklıkta. Sizce başsağlığı için veya yetşebilirsem defnrdikmesine gitmeme Bi skinca olur mu? Kendileriyle hiç yüz göz olmadım hep saygın Bi mesafemix vardı. Tepkileri olur mu bu durumları yaşayan oldu mu. Fikirlerinizi bekliyorum teşekkür ederim

Didişme falan olmadıysa sizde az da olsa hakkı varsa gitmelisiniz bence
Allah rahmet eylesin.
Kendileriyle hiç olmadı arada oğlullarıyla oldu haliyle. Bizim boşanmıza çok üzülüyorlar beni suçlarlar mı acaba gidince. Cevabımız için teşekkür ederim. Amin

Öncelikle başınız sağolsun...Kimsenin sizin oraya gitmenize bişey diyeceğini sanmıyorum aksine memnun bile kalınır tâbi kişiden kişiye değişir bu durum ama sizin sorununuz olmadi ise onlarla bence takdir bile edilir...

Allah rahmet eylesin anladığım kadarıyla arada yüzyüze bakılmıcak bir saygısızlık yok.çekişmeli dediğinize göre eşiniz boşanma taraftarı değil sanırım.ben olsam giderdim ölüm bu hernekadar boşanma arifesinde olsanız da desteğinize ihtiyacı vardır.

Eski eş kişisine gitmeden haber verir, cenazede bulunmak istediğimi hiç değilse ailesine baş sağlığı dilemek istediğimi belirtirdim.

Ben olsam her ne olursa olsun giderdim. Son vazifemi yerine getirir, dönerdim.

Cok uzak mesafe oldugu ve cekismeli oldugu icin gitmezdim. Arayarak bassagligi dilerdim, ama tabi ki bu aradaki iliskinin nasil olduguna cok bagli. Benim icin onemli bir insansa giderdim ama mesela benim kayinpederimle aramda cok yakin bir iliski yok. Yilda birkac kez gordugum bir insan, kv ile ayrilatr cunku.

Evet aile ile bağım olmayacak belki ama bir çocuğum var ve hiç bir zaman bana kendimi kötü hissettirecek söz veya davranışları olmamıştır. Ve ben kendimi en çok da kv ve kp yanında bir evlat gibi hissederdim. Her şeyi göze alıp çocuğumu da alıp yola çıktım. Bu son görevim ona karşı. Her şeye değer diye düşündüm. İnşallah Define inşallah yetişebiliriz. Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim

Eski eş kişisine gitmeden haber verir, cenazede bulunmak istediğimi hiç değilse ailesine baş sağlığı dilemek istediğimi belirtirdim.

Ben olsam her ne olursa olsun giderdim. Son vazifemi yerine getirir, dönerdim.
Evet haber verdim baştan istemedi ama orda ol mak isteğimi söyleyince sen bilirsin o zmn dedi. Bu açıdan da içim rahat çok Şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…