- Konu Sahibi okuryazarokumazyazmaz
-
Kendileriyle hiç olmadı arada oğlullarıyla oldu haliyle. Bizim boşanmıza çok üzülüyorlar beni suçlarlar mı acaba gidince. Cevabımız için teşekkür ederim. AminDidişme falan olmadıysa sizde az da olsa hakkı varsa gitmelisiniz bence
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesinArkadaşlar merhaba, direk konuya giricem uzun süredir devam eden bir çekişmeli boşanma sürecindeyim. Yeni haber aldım kayınpederim vefat etmiş. Sabah drfnedilir muhtemelen. Yaklaşık 10_12 saatlik uzaklıkta. Sizce başsağlığı için veya yetşebilirsem defnrdikmesine gitmeme Bi skinca olur mu? Kendileriyle hiç yüz göz olmadım hep saygın Bi mesafemix vardı. Tepkileri olur mu bu durumları yaşayan oldu mu. Fikirlerinizi bekliyorum teşekkür ederim
Gider sadece definde bulunur dönerdim.birsey soyleyen olursa acılarına verirdim.tabi kp ni zin gitmeye değip değişmeyeceğini sizbilirsinizÇok teşekkür ederim arkadaşlar iyi ki varsınız
Evet haber verdim baştan istemedi ama orda ol mak isteğimi söyleyince sen bilirsin o zmn dedi. Bu açıdan da içim rahat çok ŞükürEski eş kişisine gitmeden haber verir, cenazede bulunmak istediğimi hiç değilse ailesine baş sağlığı dilemek istediğimi belirtirdim.
Ben olsam her ne olursa olsun giderdim. Son vazifemi yerine getirir, dönerdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?