- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
- Konu Sahibi okuryazarokumazyazmaz
-
İyi yaptınız. Ne yaşanırsa yaşansın, eskide kalmış da olsa bir hayatı paylaşmışsınız bir süreliğine olsa da ve anne baba çok hassas bir durum. Böyle konularda arada küslük olsa bile bir süreliğine de olsa bir kenara koyulmalı siz doğru olanı yaptınız.Evet haber verdim baştan istemedi ama orda ol mak isteğimi söyleyince sen bilirsin o zmn dedi. Bu açıdan da içim rahat çok Şükür
Evet aile ile bağım olmayacak belki ama bir çocuğum var ve hiç bir zaman bana kendimi kötü hissettirecek söz veya davranışları olmamıştır. Ve ben kendimi en çok da kv ve kp yanında bir evlat gibi hissederdim. Her şeyi göze alıp çocuğumu da alıp yola çıktım. Bu son görevim ona karşı. Her şeye değer diye düşündüm. İnşallah Define inşallah yetişebiliriz. Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim
Yaşadıklarınız önemli tabiki ama ben normal bir boşanma süreci olarak düşünürsem giderdimArkadaşlar merhaba, direk konuya giricem uzun süredir devam eden bir çekişmeli boşanma sürecindeyim. Yeni haber aldım kayınpederim vefat etmiş. Sabah drfnedilir muhtemelen. Yaklaşık 10_12 saatlik uzaklıkta. Sizce başsağlığı için veya yetşebilirsem defnrdikmesine gitmeme Bi skinca olur mu? Kendileriyle hiç yüz göz olmadım hep saygın Bi mesafemix vardı. Tepkileri olur mu bu durumları yaşayan oldu mu. Fikirlerinizi bekliyorum teşekkür ederim
Sen güzel kalbinle iyilik yaptın taa oralara kadar gittin rabbim görmezmi bak ne hayırlara vesile olmuş. Bundan sonra ikinizde hatalardan ders alarak devam edersiniz yeni sayfanıza çok sevindim sizin adınıza allah birdaha ayrılık göstermesin inşallahArkadaşlar merhaba, sizlere yazmayı çok istedim baştan sonrasında yoğunluktan ve üzüntüden unuttum. Ancak aklım başıma geliyor. Sonrasını soran merak eden destek olan bütün arkadaşlardan Allah razı olsun. Kısaca şöyle anlatayım. Evet cenazeye yetişemedim biz çocuğumla gidene kdr defnetmişler. Biz gidince otogardan eşim bizi almaya geldi yol boyunca da nerde olduğumuzu sordu ki ona göre alıp dönsün. İlk karşılamada sıkıntı yoktu eşim haliyle üzgün. Sonra eve geçtik. Ev çokkalabalık herkesle sarılıp başsağlığı diledim. Kayınvalidemle sarılıp ağladık. Görümcelerim den biri çok mesafelyidi. Ona da başsağlığı diledim. Diğer görümce eskisi gibi sımsıkı sarıldı ağladık. Sonra vakit epey geç oldu zaten eskiden bizim olan odayı bize verdilerl yine. Ben çocukla eşim diper çekyatta uyuduk. Sabah Bi ara sadece aile bireyleriyle kalınca diğer odalardan birinde oyalandım çocuğun eşyalarını toparlıyorum gibi. Sonra büyük görümcem yalnız kalma orda gel yanımıza dedi ben de çekiniyorum tabi haliyle. Gittim diğer odaya. Sonra kayınvalidem hem anlattı hem ağladı baban seni çok severdi seni biz içimizden atamadık bizim kapılarımız sana hep açık dedi. Görümcelerim sen bizim Babamızın emanetsin ister boşanın ister birleşin en iyisini siz bilirsiniz ama sen her durumda bizim torunumuzın annesi başımızın tacısın dediler. Zaten beni sevdiklerini hep hissettim samimiyetlerinde hiç şüphem olmadı ve bu sebeple gittim. Kayınvalidem geçen çarşıda Bi kız gördük de sana benzetti daha gelir mi ki buralara diye konuştuk da seni andık dedi. Konuştular anlattılar ağladılar artık doldum sonra bende Bi başladım hıçkırarak ağlamaya. Ben sizden kötülük görmedim hissetmedim siz beni istemeseniz bile ben gelip hellalleşip dönecektim dedim. Olur mu kızım neden istemeyelim çok memnun kladık Allah senden razı olsun dediler. Öyle sonra içimiz buruk ama şen kahvaltıya oturduk. Herkesin gözler yaş ve şiş. Bu süreçte eşimde sanırım bana dair bitmeyen şeyler var. 3 gün kaldım daha da kal dediler de azı karar çoğu zarar misali. Dönmeden önce büyük amca eşimle ve benle konuştu. Ölüm var gençler dedi. Siz birbirinize sarılmadan ben buradan gitmem dedi. Epey konuştu eşimin ilk kez ağladığını gördüm. Sonra amcanın hanımı kadınlar yufka yüreklidir kalk dedi ben de ağlıyorum ama kalkmıyorum :) sonra elimden tutup kaldırdı 4 senedir boşanmaya çalıştığım adama sarıldım o da bana sarıldı ağladık. Sonraki zaman dilimlerinde mesafeli ama samimi iletişimiz oldu. En son bizi yolcu ederken de babama hakkını helal et dedi. Helal olsun dedim. Sağol ben döndüğümde konuşalım yeniden dedi olur dedim hayırlı yolculuklar diledi ve biz döndük. O hala memlekette. Arada msj atıyor eski atarı gideri yok ve acayip saygılı. Barışacağız mı bilmiyorum ama ben vicdanen çok rahatım. Ne olursa olsun herşeyin hayırlısı inşallah. Kısaca dedim ama uzadı biraz. Sizler de hakkınızı helal edin ölüm var... Sevgiler hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?