Çene Estetiği Çene protezi hikâyem...

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
Canım aynı süreçteyim 2ay oldu benimde burun ve çene ameliyatı. Bahsettiğin gibi ağzım da gariplik var açıkça spastik gibi konuşuyorum desem daha doğru olur.bana da doktorum düzelecek dedi
Senin kaç gün oldu????

Bu arada ben de gelişmelerle ilgili yazayım. Enfeksiyonu yenemedik malumunuz. Implant çıkarıldı 8 gün evvel. Dikisler alınmadı. Günlük hayatıma dönmeye çalışıyorum.

Çene ameliyatı sonrası mikrop kapan kk üyelerinin tüm başlıklarını okudum ve hepsinin ortak özelliği implantın ağız içinden takılmış olması gibi geldi. Demek ki ağız içinden takılan implantlar ağızdaki bakteriler nedeniyle büyük ihtimalle mikrop kapıyor, kimse ağız içinden implant taktırmasın bu saatten sonra

Haklisin canim.benim doktorum bana hic secenek sunmadi.gıdidan acicam dedi.o kadar.agiz ici olsa iz kalmasa kem kum desemde,hayir enfeksiyon riskini goze alamam dedi.

C
Merhaba.forumda soruyorum implant sonrasi konusma bozuklugu diye.kimsenin basina gelmemis sanirim .ama sen bahsetmişin.o donem hatirliyomusun konusma bozuklugu ne kadar surdu?ben spastik gibi degilde,,agzimda hic dis yokmus gibi konusuyorum ve dudaklarim büzük büzük innncecik kaldi .neneler gibiyim

Dudagin şuan nasil lutfen bilgi verirmisin.oyle kaldimi yoksa duzeldimi????

Merhaba aynen dediğin gibi dişsiz nineler gibi alt dudağım içe kaçtı sanki inceldi dudağım 1,5 yıl oldu görüntü aynı

Merhaba aynen dediğin gibi dişsiz nineler gibi alt dudağım içe kaçtı sanki inceldi dudağım 1,5 yıl oldu görüntü aynı
Suan cok endiselendim inan.demekki kalici oluyor bu .peki care olarak ne yaptin ? Implant duruyor mu? Dudak dolgusu care olur sanki.

Son düzenleme:
Çare olarak birşey yapmadım öyle duruyorum
Dudak dolgusu mantıklı ama iyi bir doktor bulman gerek
Haklisin.belkide yanlis teknik yuzunden bu haldeyiz...aynaya bakmaya korkuyorum.top gibi cikik bir çenem var asla cikik istemedim.sadece geride olan cenemin duz bi sekilde ileri alinmasini istemistim (( peki o biraz olsun geriler mi ? Cokkk cikik ve önde.hacivat gibi oldum kahretsin (((

Kızlar bende yaptıracaktım doktorumla bile görüşmüştüm ama ünv gittiğim için yazın gelmesini bekledim ama şimdide hiç cesaretim kalmadı umarım en kısa sürede iyileşirsiniz

Kızlar bende yaptıracaktım doktorumla bile görüşmüştüm ama ünv gittiğim için yazın gelmesini bekledim ama şimdide hiç cesaretim kalmadı umarım en kısa sürede iyileşirsiniz
Ozelden yazistigimiz icin son durumumdan haberin yok canim...7.gun kaydi.yanagima bicakk gibi dayandi.zaten goruntusunde de milim degisme olmadi.dr a gittim ve cikarttirdim.sonuç :cenem deforme oldu.sagligim gitti 1000 euro param cope gitti.cokkkk dikkatli olmak gerekiyor cokkk cok dusunmek arastirmak gerekiyor ...eski cenem gelirmi bilmem ama buyuk bir psikolojik tramva yasadim.hala uyku uyuyamiyorum.

Çok geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…