- 22 Ağustos 2016
- 552
- 1.454
- 113
- Konu Sahibi idilbilgeasya
-
Çok sağ olun hanımlar. :) İnsanın hic tanımadığı birine hayır duası etmesi ne güzel.
Olanlar için üzüldüm. Umarım en kısa sürede atlatırsın. Bende gelecek cuma çene ameliyatı olacağım. Bilgiler için teşekkür ederim
Merhaba sen kime olacaksın ameliyatını? ben de doktor arayışındayım Dr. Zeki Güzel'le görüşeceğim ama okul açıldığı için biraz acele ediyorum...[/QU
Ben Naci Çelik e ameliyat olacağım bir sorun çıkmaz ise. Antibiyotik allerjik beni korkutuyor
Bunu isterdim ama öncesine ait tüm fotoğrafları yok etmisim. Tam olarak atlattigmda doktorumdan isterim. Doktorum su an %85 aştığımizi söylüyor. 5 günlük bir tedaviydi. Su an cenem sargılı pansuman yapıldığı için. Sol taraf hafif sis hala ama sağ tarafta şişlik kalmadi.Gelişmelerden de haberdar edelim. Madem hikayemizi anlattık... :)öncesi sonrası fotoğrafınız var mı acaba çok merak ettim :)
yüzünüz hep güler inşallah
Bunu isterdim ama öncesine ait tüm fotoğrafları yok etmisim. Tam olarak atlattigmda doktorumdan isterim. Doktorum su an %85 aştığımizi söylüyor. 5 günlük bir tedaviydi. Su an cenem sargılı pansuman yapıldığı için. Sol taraf hafif sis hala ama sağ tarafta şişlik kalmadi.Gelişmelerden de haberdar edelim. Madem hikayemizi anlattık... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?