Sivilceli Ciltler çene ve agiz cevresinde cikan sivilceler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

cakyaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
986
281
123
Kızlar esiminn çene kısmında sürekli sivilcevar agrida yyapıyor gitmediği cildiyeci kalmadı bir çözüm bulamadık çoğunun uçları sarı iltihaplı geçmiyor sürekli cikiyor bu konuda fikrini var mi tesekkurler

yaşım 35,hala sivilcem çıkar ve tek çıktığı yer çenem,bıktım ben de. Sıkıntı.

="miskokulum, post: 43533810, member: 115309"]yaşım 35,hala sivilcem çıkar ve tek çıktığı yer çenem,bıktım ben de. Sıkıntı.[/QUOTE]
Cozumu yok mu bunun bizde bıktık

Tıraş ile alakalı olmasın? Jiletin temizliğ, temiz bile olsa tahrişi. Eğer tıraş ile alakalı ise sudocream öneririm..

Tıraş ile alakalı olmasın? Jiletin temizliğ, temiz bile olsa tahrişi. Eğer tıraş ile alakalı ise sudocream öneririm..

y_, post: 43573299, member: 714433"]Tıraş ile alakalı olmasın? Jiletin temizliğ, temiz bile olsa tahrişi. Eğer tıraş ile alakalı ise sudocream öneririm..[/QUOTE]
Sudocrem pisik kremi dimi tarastann sonra mikullansinn canim

y_, post: 43573299, member: 714433"]Tıraş ile alakalı olmasın? Jiletin temizliğ, temiz bile olsa tahrişi. Eğer tıraş ile alakalı ise sudocream öneririm..
Sudocrem pisik kremi dimi tarastann sonra mikullansinn canim[/QUOTE]
Evet, ben erkek arkadaşıma önerdim çok memnun. :) Araştırın lütfen sadece pişik değil, pek çok şeye de iyi geliyor. Zaten Tıraş sonrası oluşan tahriş kaynaklı sivilceler bunlar. Ona iyi geldi. :)

Back
X