Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sivilceli Ciltlerçene ve agiz cevresinde cikan sivilceler
Kızlar esiminn çene kısmında sürekli sivilcevar agrida yyapıyor gitmediği cildiyeci kalmadı bir çözüm bulamadık çoğunun uçları sarı iltihaplı geçmiyor sürekli cikiyor bu konuda fikrini var mi tesekkurler
="miskokulum, post: 43533810, member: 115309"]yaşım 35,hala sivilcem çıkar ve tek çıktığı yer çenem,bıktım ben de. Sıkıntı.[/QUOTE]
Cozumu yok mu bunun bizde bıktık
y_, post: 43573299, member: 714433"]Tıraş ile alakalı olmasın? Jiletin temizliğ, temiz bile olsa tahrişi. Eğer tıraş ile alakalı ise sudocream öneririm..[/QUOTE]
Sudocrem pisik kremi dimi tarastann sonra mikullansinn canim
y_, post: 43573299, member: 714433"]Tıraş ile alakalı olmasın? Jiletin temizliğ, temiz bile olsa tahrişi. Eğer tıraş ile alakalı ise sudocream öneririm..
Sudocrem pisik kremi dimi tarastann sonra mikullansinn canim[/QUOTE]
Evet, ben erkek arkadaşıma önerdim çok memnun. :) Araştırın lütfen sadece pişik değil, pek çok şeye de iyi geliyor. Zaten Tıraş sonrası oluşan tahriş kaynaklı sivilceler bunlar. Ona iyi geldi. :)