Benim yazın kilitlenmişti. Stresli bir yaz geçirdim. Çene cerrahına gitmeniz lazım ama önce diş hekimi, o sevkedecek. Benim acil olduğundan ve çene cerrahı izinli olduğundan panaromik film çekildi diş hekimince sonra kas gevşetici ve magnezyum verildi. 2-3 güne geçti. Ara ara hala yoklar beni yine gitmemgerek. Geçmiş olsun.2 haftadır kızlarım hasta ben de farenjit olmuşum kızlar bronşit olmak üzereyken müdahale edildi. 2 haftadır günde 1 saat uykuyla duruyorum stresten vücudum titriyor artık. Kızlar çok kötü öksürüyor antibiyotik tedavisi görüyoruz henüz bir etki göremedik
Dün gece küçük kızım uyumadı eşim de dedi ki bırak ben sallayayım sen uyu neyse dedim tamam çocuk feryat figan ağlıyor eşim de zannetmeye çalışıyordu ben de tamam ver sen bana sallarım dedim o arada stresten herhalde dişlerimi sıktım sert bi şekilde o yüzden çenem kitlendi şu an en fazla 2 cm acabiliyorum ne yapacağımı şaşırdım nereye gitsem bilmiyorum nasıl gideceğim onu da bilmiyorum bi akıl verin nolur sabahtan beri hiç bi şey yiyemedim çorba vs hariçbaşına böyle bir sorun gelen var mı?
Nasıl taktınız yerine peki çünkü ben ağzımı çok az açıyorum ağrıyor kulağıma vuruyor ağrı
Bu arada doktorunuza danışarak kızlarınız için okaliptüs yağı öneririm. Ama doktorunuza danışın lütfen.Sık sık Bronşiyolit geçiren kızımda çareyi böyle buldum sırtına YADA göğsüne sürüp sıcak havluyla kapatıyorum. Ama sadece tek yönlü sürmek gerek. Doktora sormadan yapmayın yinede.Hatırladım evet daha önceden diş sıkma sorunum yoktu dün gece çok üzüldüm kizlarima büyük kızım öksürmekten uyuyamiyor ağlıyor anne uyumak istiyorum diye yanımda yat diyor onun odasına gidiyorum küçük kızım gece çok ağlıyor eşim getirip götürüyor stres yaptım uykusuzluk fena etkiledi beni dişimi sıktığımı ağzımı acamayinca anladım
Benim de gece uykuda dişlerimi sıkma rahatsızlığım vardı. Tabii ben uykuda olduğum için ne dişlerimi sıktığımı biliyordum ne de kontrol edebiliyordum.Maalesef şu an gitme imkanım yok kızlar hasta bensiz kimsede durmuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?