Çene Estetiği Çeneme dolgu yaptırdım resimli =)

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
bende yaptirmayi dusunuyorumkeske simdi resimlere bakabilseyidm yaa, su 25 msj limiti doldurabilsem off

ben de 2 aya kadar operasyon geçirmeyi düşünüyorum burun+çene,burun 2.olacak çünkü arada bi kıkırdak koydurma aptallığına düştüm,o nedenle yeniden burun ameliyatı olmak istiyorum bu arada da çene çıksın aradan dedim ama kafam karıştı burdakileri okuyunca.
kimsenin resmini de göremiyorum yeni olduğum için poff

çene dolgusu nasıl yapılıyor

resimler silinmiş. ve sebebide öncesi ve sonrası yasakmış pardonda paylaşıcazki fikir edinip yorum yapalım uygulayalım tavsiye edelim vs. silinme nasıl bi mantıktır!

Cene dolgusunun fitayit nedir ben burun Amilyati olacam ve sdce onun icin para buruktirdim ama benim cenemde biraz kucukk ucuzsa onuda doldurmak istiorum bnn doktorumda emre bey

resım göremedim cok merak ettım maıl olarak yollarsen gercekten cok sevınıırım esse_ay@hotmail.com adresım. fiyat nedir ve bu yapılan dolgu kaç ay surdu . zamanla eridiğini söyleyenler olmustu. 1 2 sene de bır tekrar yenılemek gerekıyomus sanırım öyle midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…