Çene Estetiği Çeneme dolgu yaptırdım resimli =)

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
ya neden silmişler resimleri... ben de aynı ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum bir fikir verirdi en azından... çok geçmiş olsun bu arada yorumlara bakılırsa güzel olmuş =)

Merhaba,

Hem burun hemde çene estetigi yaptirmayi dusunuyorum. Acaba ozel'den bana resim yollayabilirmisin?

Simdiden tesekkur ederim

ceneme dolgu yaptırdım . gerideydı cenem doktorumda cenemle burnumu orantılamak için dolguyu yapmayı önerdi ve gercektende cok doğru söylemiş =)
CENEME DİKAKT EDİN
xxxxxxxxxxxxx

özelden bana da resim yollayabilir misin cnm çok memnun olurum ben de emre beye düşünüyorum da

ceneye yag kıkırdak konulunca erıme oluyormu eskı halıne donuyormu arkadaslar bılen varmı

hambospara bende bır goreyım resımlerını canım yan ekledım senı .bu cene gerılıgı olayı bendede var mlsf

çeneye yağ enjeksonundan sonra herhangi bir morarma şişlik oluyomu arkadaşlar iyileşme sürresi nekadar

ceneme dolgu yaptırdım . gerideydı cenem doktorumda cenemle burnumu orantılamak için dolguyu yapmayı önerdi ve gercektende cok doğru söylemiş =)
CENEME DİKAKT EDİN
xxxxxxxxxxxxx

merhaba bana bu konu hakkında bilgi verir msn resimlerinide açamadım rica etsem bi daha koyarmısın bnm için :) hiç bi bilgim yokta bu konuda

Selam. Canim, ceneye yaptirdigin dolgusunun shimdiki durumu ne? Ne kadat fark etdi? Bende yaptirmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…