- Konu Sahibi HAMBOSPARA
-
ewet doktorum emre ilhana burdan tekrar tekrar teşekkür ederim =) hersey yolunda olması cok guzel ...
ceneme dolgu yaptırdım . gerideydı cenem doktorumda cenemle burnumu orantılamak için dolguyu yapmayı önerdi ve gercektende cok doğru söylemiş =)
CENEME DİKAKT EDİN
xxxxxxxxxxxxx
ceneme dolgu yaptırdım . gerideydı cenem doktorumda cenemle burnumu orantılamak için dolguyu yapmayı önerdi ve gercektende cok doğru söylemiş =)
CENEME DİKAKT EDİN
xxxxxxxxxxxxx
ya balım ben de kafadan sallamıyorum yoksa nereden bileyim vucudun kabul edip etmeyeceğini?? halam yaptırdı ve ameliyatı yuzu kabul etmedi o protezi çenesinde ameliyat izi dikiş izi gibi birşey var doktorlarla da konustum onlarda yag enjeksıyonunu önerıyorlar çünkü risk almak ıstemıyorlar yarım saatlık belkı daha kısa bır işlem yagı alıp ıgneyle verıyorlar bi önceki sayfada detaylı anlattım zaten bunları. o yaglar erıyor ama kalan yaglarda ömur boyu cenende kalıyor zaten tekrarlansa nolcak allaskına amelıyat bıle sayılmaz iğnele kendı yagını cenene verıyorlar üşengec olmayın bence 2ay sonra tekrar yapılır zaten bastan parayı verıyorsun her tekrar için ayrı para almıyorlar. hiç riske girme bence. gened e sen bilirsin guzum
CENEME DİKAKT EDİN
xxxxxxxxxxxxx
CENEME DİKAKT EDİN
xxxxxxxxxxxxx
ben de kimseye rastlamadım kendimden başka kuzucumm. implant yaptırma sakın onu vucüt kabul etmeye biliyo benım halam ımplant yaptırdı ve vucudu amelıyatı kabul etmedı yıllardır yuzunde amelıyat ızlerıyle gezıyor. yag enjeksıyonu daha ıyı bı yontem sonucta kendı yagınla yapılıyor ve vucudunun atma reaksıyon gosterme riski yoks.
burun amelıyatıyla bır arada yaptırmak cok mantıklı cunku cenen gerıdeyse burnuna yaptırdıgın estetık ne kadar dogal guzel olursa olsun burnun gene buyuk gozukecek ve memnun kalmayacaksın!
ben de ıkısını bır arada yaptırdım dediğim gibi cenemde bi taraftaki yaglar daha cok sarkmıs gıbı duruyo yani malesef ortada birleşmedi konan yaglarama inan ki çeneli olmak cok guzel bı duygu bu halini bile seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?