Çene Estetiği Çeneme dolgu yaptırdım resimli =)

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben resım goremıyorum herkez cok guzel olmus dıyo merak ettım yaaaaaaaaaaa

Merhaba full yağ enjeksiyonunu kime ve kaça yaptırdın? Yağı çenenşn ucundan mı verdi sadece yoksa yanlardan da verdi mi

ya cnm 25 gün önce yağ enjekte edildi çeneme ama hala çok büyükk duruyor ve ben bu yüzden şimdiden pişman oldum bile biraz daha ufalma ihtimali var mı dersin yada bu dolgunun geri dönüşü olabilir mi

DAKTİLO merhaba özel mesajına cevap veremedim mesaj sayısından dolayı burdan yazıyorum umarım görürsün ben aslında memnun sayılırım görüntüden ama sanki biraz daha büyük olabilirdi. Kendisi bana en büyüğünü takıcam dedi ameliyattan önce ben de burdan armineydi sanırım ondan etkilenmiştim cok büyük olur dedim o da tedirgin olmuş ben öyle diyince ameliyat sırasında ikisini de denedim medium taktım iyi ki büyük takmamışım cok kötü olacakmış dedi. Ama bana hala küçük geliyor. Arkadaslarım beğendi büyük olmazdı diyolrla. Bir de sinir olduğum husus bana silikonun çene kemiğini eritmediği konusunda cok emin konuşması, olur mu öyle şey ilk defa duyuyorum dedi. Medpor istiyorum dedim o çenede cok sert olur dedi. İkna oldum ama sonrasında duyduklarım canımı sıkıyor o kadar acıyı boşuna mı cektim birkaç sene sonra eski haline dönücekse. 2 ay oldu nerdeyse hala hislerim yok dudağım bir garip sekil alıyor konusurken ben bunları bosuna mı yaşadım? Emre ilhan ne diyor bu konuda eritme konusunda?

ya kızlar 25 gün önce yağ enjekte edildi çeneme ama hala çok büyükk duruyor ve ben bu yüzden şimdiden pişman oldum bile biraz daha ufalma ihtimali var mıdır? ben dolguda bunları yaşadım silikon düşünenler büyüklüğüne gerçekten çok dikkat etsinler ayrıca dolgunun da geri dönüşü olabilirmiki yardım kızlar

bence panik yapma inecek o daha hele yağ dolgusuysa epey eriyecek, benim protez ilk başlarda büyük geldi şişlikten sonra küçüldükçe çok üzüldüm keşke biraz daha büyük olsaydı diyorum

arkadaşlar bende burun ameliyatı düşünüyorum ama çenemde biraz geride yağ dolgusu nasıl oluyor ve riskleri nelerdir cevap verirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
arkadaşlar bende burun ameliyatı düşünüyorum ama çenemde biraz geride yağ dolgusu nasıl oluyor ve riskleri nelerdir cevap verirseniz sevinirim.

SLM ARKADAŞLAR ;
bende emre beyle konuştum burun ameliyatı yapacak ama çenem çok gerideymiş prolen mesh önerdi. yada yağ enjeksiyonu ama oda bir süre sonra gidiyor. kafam karıştı yaptırayımmı prolen mesh daha mantıklı gibi geldi sanki..... yaptıran arkadaş varmı ameliyat tarihim yaklaştı karar vermem lazım yardımcı olursanız sevinirim

ışıl oarada mısın? ya canım doktorun medporun bazı sıkıntıları old. söylemiş. neymiş bunlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…