- 17 Nisan 2011
- 3.259
- 162
- 373
- Konu Sahibi HAMBOSPARA
-
merhaba arkadaslar,
10 gun once ceneme yag enjeksiyonu yaptirmistim.suan cok dogal ve guzel gorunuyor.ceneniz cok geride degilse yada dr.fikrine gore bir kac seans halinde cene ucunuzu uzatip probleminizi kamufle edebilirsiniz..
dr.cok fazla enjekte etmenin sekil bozukluguna yol acabilecegine istenilen buyuklugun belli araliklarla yapilan enjeksionlarla tamamlanabileceginden bahsetmisti..suan ki halimden cokk memnunum bir yil sonra bir seans daha yaptirabilirim.kucuk bir dikisim vardi onu aldilar sivilce izi gibi kaldi onunda zamanla gecicegini soyledi dr.
gamze merhaba,
tatilden yeni döndüğüm için mesajlara ancak bakabiliyorum. Canım çeneme bir daha yağ enjeksiyonu düşünmüyorum. Doktoruma ve bana göre bu hali oldukca iyi. İlk yapıldığında çok uzun duruyordu. Ama kısa zamanda giden gitti kalanlar artık benimdir :))) Zamanla dahada ufalır ise varsın ufalsın. Burnumdaki değişiklik nedeniyle çenem biraz daha küçülse bile profilim kötü durmayacaktır diye düşünüyorum canım. Sevgiler...
Emre ilhan ne diyor bu konuda eritme konusunda?
ya kızlar 25 gün önce yağ enjekte edildi çeneme ama hala çok büyükk duruyor ve ben bu yüzden şimdiden pişman oldum bile biraz daha ufalma ihtimali var mıdır? ben dolguda bunları yaşadım silikon düşünenler büyüklüğüne gerçekten çok dikkat etsinler ayrıca dolgunun da geri dönüşü olabilirmiki yardım kızlar
teşekkür ederim mathmazel, silikon konuldu bana, hepsini sordum kendisine bana çenede en uygun olanın silikon olduğunu medporun bazı sıkıntıları olduğunu söyledi, suan rahat yemek yiyemiyorum sadece corba, yoğurt, puding, ağız içinde dilişler var, en sasırdığım sey ağrı olmaması, şişliğim cok fazla, bakalım nasıl olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?