Çene Estetiği Çeneme dolgu yaptırdım resimli =)

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
ayrıca sevgili bensenben sende aynı şekilde cevap verebilirsen çok sevnirim şaun memnunmusun çenenden ve bir kere daha yağ enjeksiyonu yaptırıcakmısın

Ponponperisi çenen deki düzelme nasıl ilerliyor? Şuan bir ağrın veya rahatsız oldun bir alan varmı çenende? Bende çenemden ameliyat olmayı düşünüyorum artı çenemin yan kısmında yağ enjeksiyonu yaptırmayı düşünüyorum. Merak ettim konu, Emre bey simetrik şekilde bunu yapabilirmi?!

evet bende merakt ettim. cene protezi kücük cenelerde tavsiye edilen bir yöntemdir. eger büyütmek istediginiz cene kismi azsa yag enjekte ile yeterli olur.

ayrıca sevgili bensenben sende aynı şekilde cevap verebilirsen çok sevnirim şaun memnunmusun çenenden ve bir kere daha yağ enjeksiyonu yaptırıcakmısın

gamze merhaba,
tatilden yeni döndüğüm için mesajlara ancak bakabiliyorum. Canım çeneme bir daha yağ enjeksiyonu düşünmüyorum. Doktoruma ve bana göre bu hali oldukca iyi. İlk yapıldığında çok uzun duruyordu. Ama kısa zamanda giden gitti kalanlar artık benimdir :))) Zamanla dahada ufalır ise varsın ufalsın. Burnumdaki değişiklik nedeniyle çenem biraz daha küçülse bile profilim kötü durmayacaktır diye düşünüyorum canım. Sevgiler...

anladım cnm çok teşekkür ederim darısı bana olur inşallah

merhaba arkadaslar,
bende ceneme yag enjeksionu yaptirdim.yanliz yanlarda kucuk dikislerim var.bu normal mi?sisler nezaaman inio arkadslar?yardim edinnnn lutfennnn

ceneme dolgu yaptırdım . gerideydı cenem doktorumda cenemle burnumu orantılamak için dolguyu yapmayı önerdi ve gercektende cok doğru söylemiş =)
CENEME DİKAKT EDİN
xxxxxxxxxxxxx

mrb,
yeni üye olduğum için resmi göremiyorum sanırım.mail adresimi versem bana mail atabilir misin

HAMBOSPARA sana arkadaşlık isteği gönderdim ama kabul etmemişsin.senin resimlerini görmek istiyorum.bende doktorunla görüşeceğim.

merhaba arkadaslar,
10 gun once ceneme yag enjeksiyonu yaptirmistim.suan cok dogal ve guzel gorunuyor.ceneniz cok geride degilse yada dr.fikrine gore bir kac seans halinde cene ucunuzu uzatip probleminizi kamufle edebilirsiniz..
dr.cok fazla enjekte etmenin sekil bozukluguna yol acabilecegine istenilen buyuklugun belli araliklarla yapilan enjeksionlarla tamamlanabileceginden bahsetmisti..suan ki halimden cokk memnunum bir yil sonra bir seans daha yaptirabilirim.kucuk bir dikisim vardi onu aldilar sivilce izi gibi kaldi onunda zamanla gecicegini soyledi dr.

merhaba ful, gecmiş olsun
ben de sonunda oldum ameliyatımı bana protez kondu sanırım en büyüğü konuldu çenen cok küçük dedi doktor suan cok şişim 2 gün oldu daha inşallah cok büyük olmamıştır olmak isteyenler korkmasınlar ben korkmuştum baya anesteziden ağrıdan falan ama hiç ağrım olmadı umarım sonuç da güzel olur

Geçmiş olsun IŞIL. Çene protezi olarak hangi madde konuldu. ŞUan yemek rahat yiyebilyor musun. Ben burun ameliyatı oldum çeneyi iptal ettim. Hem masrastan dolayı hem de ikisi birden ağır gelir diye

Geçmiş olsun IŞIL. Çene protezi olarak hangi madde konuldu. ŞUan yemek rahat yiyebilyor musun. Ben burun ameliyatı oldum çeneyi iptal ettim. Hem masrastan dolayı hem de ikisi birden ağır gelir diye

teşekkür ederim mathmazel, silikon konuldu bana, hepsini sordum kendisine bana çenede en uygun olanın silikon olduğunu medporun bazı sıkıntıları olduğunu söyledi, suan rahat yemek yiyemiyorum sadece corba, yoğurt, puding, ağız içinde dilişler var, en sasırdığım sey ağrı olmaması, şişliğim cok fazla, bakalım nasıl olacak...

Sana ağız içinden mi konuldu. Bir de çene altından koyuluyormuş. Medporun ne gibi sıkıntıları var. Her doktor başka söylüyor kafam karışıyor. Bana da doktrum en iyi medpor demişti. Zamanla kayma riski var mı protezin ve yüzündeki değişim nasıl?

evet ağız içinden, doktor bana medporun cene bölgesinde cok sert duracağını, enfeksiyon riskinin de fazla olduğunu söyledi. Bunu başka dr da demişti çene bölgesinde cok sert olur diye. Kayma gibi bişeyden bahsetmedi, cünkü vidalandı oraya kaymaz heralde. Ben yurt dışı sitelerde de araştırdım baya uzun süre hepsi en iyi olanın silikon olduğunu söylüyor yani yabancı drlar. Doktoruma eritir mi dedim öyle bişey olmaz cünkü silikon cok hafif baskı yapmaz dedi, 15 yıldır yapıyorum öyle bişeyle karsılaşmadım dedi. Ben de güvendim kendisine. Acıkcası suan yanaklarım temel reis gibi:) ama büyüdüğü cok belli simam değişti baya olumlu yönde suan memnunum, tek sıkıntı istediğini yiyememek, acı yok, ben de burunla birlikte yaptıracaktım ama vazgectim burundan önce bir ceneyle birlikte burnum hala büyük olacak mı bakıcam eğer ihtiyac duyarsam sonra yaptırıcam.

Teşekkür ederim. Tekrar geçmiş olsun. Ameliyat ücretini öğrenebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…