Çene Estetiği Çeneme dolgu yaptırdım resimli =)

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
Hambosparacık, peki çenen koyduğu implantın cinsi nedir, silikon mu yoksa Hydroxyapatite miydi? Bu konuda bilgi verirsen çok seviniceem.

(yahu kaç yıldır soruşturup duruyorum, kötü olma korkusundan bir türlü dr.a karar veremedim ;(((()

HAMBOSPARA canım çok güzel olmuşsun güle güle kullan.Ben de 3 sene önce burnumu yaptırdım çok hoş oldu şimdi de çenemi yaptırmak istiyorum.Sana sorum şu kullanılan implantlar ilerde bir sorun çıkarır mı ömür boyu sorunsuz kullanılabiliyor mu? Sana ne türden bir implant kullandı doktorun.

canım çok güzel olmuş doktorun da çok basarılı
çenene ne enjekte etti adını ögrenebilir misin?
kalıcı bir madde mi yoksa hyaluronic acid filan mi?
tam isim rica ediyorum senden
bir de kac enjektör ilac gitti ? kaşıma kalıcı birşey koydurucam da
biri düşük çünkü
daha önce doktora juvederm koydurdum zorla, ama eridi
bana fiyat kısmını özelden geri kalanı burdan yazar mısın?
çok teşekkürler

arkadaşlar ben pek tavsiye etmiyorum.amaliyat olduktan sonra normale dönmek 6 ila 8 ay arası alıyor alt dudak sürekli uyuşuk.şişlikte oluyor keza.lmaz:

canım istanbulda ehil bir doktora yaptırdım ama amaliyat değilde sonrası çok elemli geldi bana zira canım az biride değilim.amaliyat sonrası 20 gün kesin çenen şiş oluyor ve sonrasında 6 ay filan alt dudağın uyuşuk,ekmeği ısıramıyosun bazı cümleleri kuramıyosun alt dudağın gergin ve uyuşuk olğundan.ağzın tam anlamıyla kapanmıyor.iş yerinde çok zorluk çektim herkes ne oldu niye öle diye soru sorup canımı sıktılar.normale dönmesi 6-8 ayı alıyor.şimdi hala bile ara ara iğne batırılar gibi canım yanıyor.birde amaliyat sonrası çenemde topaklanma oldu şimdi çenemde fındık kadar şişkinlik var gülünce belli oluyor.tekrar amaliyat olmak aynı şeyleri yaşamak çok zor geliyor.ama o topaklanmayı da koyulan şeyide aldırcam çok bir fark olmuyor.yani oluyor ama az deymez. Birde doktor hiç bir zararı olmaz dedi ama.başka doktorlar ilerde çeneye zarar verebilceğini ve uygulamanın daha yeni olduğu için hani yıllar geçtikten sonra ne gibi sonuçlar doğurur kimse bilmiyor bu yüzden tasvip etmediklerini söylemişti.karar senin güzel arkadaşım ama bence olmavereliniortak

cok sagol canim, bende korkmuyor degilim zaten. yavas yavas sirf igne ile yag enjeksiyonu yaptirsam diyorum az daolsa fayda eder sanirim .sende sinir zedelenmesimi oldu acaba yoksa hepböyle olurmu dedi doktorun ?

canım bünye yapıyomuş o topaklanmayı.herkese böyle olmuyormuş tabii kişiden kişiye değişiyomuş.niye istiyosunki çokmu çenen geride can..

cok asiri degilsede bariz sekilde geride. buda burnumu büyük gösteriyor. danistigim doktorda söyledi cene implanti ile cok iyi sonuc alinacagini buruna estetik gerekmez dedi. bilmiyorum ama ceneme fena takigim yillardir ama ilk adimi atmak kolay degil heleki esin destek cikmiyor köstek oluyorsa. yag enjeksiyonu yada hyloronic asidle yaptircam sanirim ama nekadar fayda saglar bilemiyorum. galiba enjeksiyonla sadece 3mm e kadar yapilabiliyormus.

benim çenem fena geride.ama çok aşırı bir fark olmadı şöle düşün kimseye amaliyat olduğumu söylemedim.kimsede farketmedi gibi bişi yani...amaliyat eden doktorda ünlü ve ehil biri yani çok fark olmuyor.bence takıntı yapma evlenmişsin bak eşin baş tacı etmiş.eminimki abarttığın kadar yoktur.hem eşler hanımının eksik yada güzel olmayan kısımları hiç görmezmiş.tümü ile baktıkları içinkaydirigubbakcemile5
bence hiç zihnini yorma güzel bacım eminimki büyüttüğün kadar yoktur inan deymez

canım anladıgım kadarıyla senın yaptırdıgın dolgu yanı enjeksıyon yapıldı amelıyatla cenene protez yerlestırılmedı galıba zaten bunu cogu doktor tavsıye etmıyor ve pek basarılı sonuc alınmıyor en ıyı yontem bı protez sadece enfeksıyon rıskı tasıyo oda doktorun soyyledıgıne bakılırsa agız ıcınden kesı yapılıyor ve ılk uc gun duzenlı gargara kullanımı dıs fırlama vs ıle bu rısk azaltılıyor hatta amelıyattan once doktor dıs taslarını temızletmeyı onerıyo bende buyuk ıhtımal olucam bu amlıyatı

yok canım enjeksiyon yapılmadı.amaliyatla implant koyuldu ağız içinden silikon dikişlerim vardı 9 10 tane dediğin gibi bir süre gargara o yaptım o müddet içersinde alt dişlerimi fırçalayamamıştım.sen bilirsin elbette benimki nacizhane tavsiye kaydirigubbakcemile5

acaba ımplantla protez farklı seylermı topaklanma oldu demıssın protez ceneye vıdalarla monte edılıyor ve mercansı yapısı olan proytezler zamanla kemıklesıyor nasıl topaklanma olsun sert bı cısım sonucta doktor senın soyledıgın hıc bır sorundanda bahsetmedı uyusukluk konusama vs sadece enfeksıyon rıskı yanı vucut protezı kabul etmıyebılır belkı

way anasını sayın seyırcılerCADIARZUhatun guzelmıs bu sekılde tas olmus:lepi:bende vaz-gec-mıs-tım?fisfisfis

Acaba çenesine medpor denilen mercansı yapıya sahip ve bu günki teknolojiye göre en son gelişmiş implant olarak kabul edilen yerleştirilmesi zor ama bir süre sonra kemikleşen bu implantlardan çenesine takılan ve memnuniyet durumunu bizlerle paylaşmak isteyen kişiler bilgi verebilirler mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…