Çene Estetiği Çeneme dolgu yaptırdım resimli =)

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı

cok guzel bı soru sordun canım tebrık ederım bu sorounun yanıtını bende merakla beklıyorum sanırım aynı derttten muzdaribiz :)))

cene resimlerin isteyen bakabilir :)

Eklentiler

• $ceneee.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 785
  • $cene2.webp
    15 KB · Görüntüleme: 265
Son düzenleme:
güzel olmuş gerçekten...bende çene ameliyatı olmayı düşnüüyorum benim profilden sorunum yok ama önden orantısızlık war bende dolgu mu yoksa protezle mi aeliyat olsam karar veremiyorum...doktor konusunda da kararsızım çeneyle ilgili ameliyat olan yok heralde bulamadım ben...

güzel olmuş canım.burnunuda yaptırmışsın gayet hoş
bence sana kaş kaldırma operasyonu da lazım.

arkadaşlar ben pek tavsiye etmiyorum.amaliyat olduktan sonra normale dönmek 6 ila 8 ay arası alıyor alt dudak sürekli uyuşuk.şişlikte oluyor keza.lmaz:

cnm bnm anladığım kadaryla senın bahsettığın konu daha farklı sanrım sız tel tedavısıde gordunuz sanırım dıslerde bı kapanıs bozukluğu var ve sıze amlyt dedı ortodontısınız.ama o amlyt ıle bu amlyt arasında dağ kadar fark var o tamamıyle alt ceneyı yada ust cneyı uygun yerden kırarak one veya arkaya alınan bı amelyt eğer gereklıyse her ceneyıde ve yaklsık 6 hafta hadar belkı daha fazla duruma gore alt ust cene fıksasyon ıle kapatılyor.alt dudakta uyusukluk hıssı dırek kemığe mudahele edıldığı ıcın oluyor.cok zor bı amlyt bı ara bende cok arastırdım cunku bılıyorm.ama bu amlyt daha farklı sdc cene ucuna falan mudahale yada gereklı bolgelere ama kırma gıbı bı durum yok.tekrar soyluoyrum senınkı ortognatık amlyt bu ıse sdc estetık emlyt ve arasında dağlar kadar fark var:)

canım bu amelıyatı bende araştırdım senın sorunun nedır pekı.alt çene mı yoksa hem alt hem ust çenemı

canım sana tel takıldımı.ortodontık bı tedavı gordun mu.senın yaptırdığın ne gıbı bı amelıyattı

canım ben suanda tel tedavısı goroyorum ama sadece ust dıslerımden ben suana kadar en az 10tane ortodontıst kapısı aşındırdım ve benım ortodontıstım dısında hiç bır doktor bu amlytı tavsıye etmedı yanı gerek yok sana dedı. zaten oyle gozle gorulur bır anormallık yok.acıkcası bnm ortodontıstte ılla bu amlytı olman gerek demedı ıstıyorsan dedı.bende cok arastırdım ve ınan cok zor sureclerı var helekı çiftcene amlyt olcak olursan.bı kere 6hafta kadar alt ust cene kapalı kalıyor.cenenı kontrollü kullanamıyorsun.amlytın rısklerı var.acıkcası bnm bunları yasayabılcek kadar bos bı zamanım yoktu.ve gosrustuğum bı cok ortodontıst gerekte duymadı.bende suanda carsamba gunu emre ılhanla goruscem sdc alt ceneme dolgu veya protezle halledıelbılrmı dıye sonucunu sana yazarım dıcem ama herkesın durumu farklıdır ama gene yazarım

senın tam olrak nasıl bı problemın var bılmıyorum cnm ama sanırım ortodontk redavı goruyorsundur.sana tavsiye edebılceğım tek doktor cene amlytları ıle ılgılı cerrahpasa estetık plastık bolum baskanı prof dr.zeki güzel.sen kendısıyle ı gorus eğer ssklıysan ve senı belırlı bı süre bekletıp amyta sıgorta karsılayacak sekılde alabırler bu sureyı kendısıyle cerrahpasa da gorusursun duruma gore değişir.sdc pazartası gunleri orda dıye bıliyorum ben. ve eğer beklemem dıyorsan ben sna ozelden sorarsan bana verdığı fıyatıda yazarım ssk karsılayacak dıye bılıyorum ben.sana tavsıyem doktorunu secerken sdc bı plastık cerrah olmasını değıl daha once boyle bır amlytı gerceklestırmıs olan bırısıne gıtmendır.yoksa 3-4saatlık bı çiftcene amlytı 8-9saat surebılr burdan cıkabılcek sorunlari sen dusun artık.rısklerıne gelınce cnm ben daha once gorustuğum BAŞKA bır plastık cerrahın soyledıklerını soyluyorm sadece cook cok cok ufak bı ıhtımalle kı doktrda cok onemlıdır burda dıye dusunuyorum ben (sahsı dusuncem )nefes almakta sorun yasayabılrsın.aynı sekılde her turlu alt dudağında hisssizlık olacaktır.zor yemek yıyceksın sulu seyler yıceksın bı sure.ama alt dudak hıssı sorunu bellı bı sore gececekmıs kı gecer bencede.kısacası eğer vaktın ve durumun varsa kı daha cok vakıt bıde cıddı bı porblemın varsa goruntu anlamında rahatsız eden bu amlytı olmanı tavsıye ederım allah şimdiden kolaylık versın

crcs
çok tşk ederım canım.alt çenem onde benım.bu ay tel takılacak 12 ay tel tedavısı sonrasında amelıyat.amelıyat sonrası yıne 4 ay tel tedavısı..daha onceden hacettepede plastık cerrahmış doktor adnan erdem.ortodontıst ıle bırlıkte çalışıyor.ortodontıst yonelttı plastık cerraha.plastık cerrah 12 hastasının tel verdı onlarla goruştum gayet mennunlar bılgısayarda 100 lerce hastası var onları gosterdı ama yınede kararsızım doktor seçımı çok onemlı benım için .

kısllar lütfen yardım edın ben dün emre beyle gorustum gercekten ıyı bı doktor bnmkı burun estetığı değıl sadece çene estetği olcakk burun güzel allahtan ama bana kullanılacak madde olarak prolen mesh dedı. en ıyısı ve bana uygun olanı bu dedı bu maddeyı daha once kullanan memmun olan arkdslar yazssın lütfenn kısslaarrr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…