- Konu Sahibi HAMBOSPARA
-
Acaba çenesine medpor denilen mercansı yapıya sahip ve bu günki teknolojiye göre en son gelişmiş implant olarak kabul edilen yerleştirilmesi zor ama bir süre sonra kemikleşen bu implantlardan çenesine takılan ve memnuniyet durumunu bizlerle paylaşmak isteyen kişiler bilgi verebilirler mi acaba?
arkadaşlar ben pek tavsiye etmiyorum.amaliyat olduktan sonra normale dönmek 6 ila 8 ay arası alıyor alt dudak sürekli uyuşuk.şişlikte oluyor keza.lmaz:
cnm bnm anladığım kadaryla senın bahsettığın konu daha farklı sanrım sız tel tedavısıde gordunuz sanırım dıslerde bı kapanıs bozukluğu var ve sıze amlyt dedı ortodontısınız.ama o amlyt ıle bu amlyt arasında dağ kadar fark var o tamamıyle alt ceneyı yada ust cneyı uygun yerden kırarak one veya arkaya alınan bı amelyt eğer gereklıyse her ceneyıde ve yaklsık 6 hafta hadar belkı daha fazla duruma gore alt ust cene fıksasyon ıle kapatılyor.alt dudakta uyusukluk hıssı dırek kemığe mudahele edıldığı ıcın oluyor.cok zor bı amlyt bı ara bende cok arastırdım cunku bılıyorm.ama bu amlyt daha farklı sdc cene ucuna falan mudahale yada gereklı bolgelere ama kırma gıbı bı durum yok.tekrar soyluoyrum senınkı ortognatık amlyt bu ıse sdc estetık emlyt ve arasında dağlar kadar fark var:)
canım sana tel takıldımı.ortodontık bı tedavı gordun mu.senın yaptırdığın ne gıbı bı amelıyattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?