Çenemi Tutamayışım :(

sstsessizol

Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
2.514
3.369
63
Selam kizlar

Hemen baslayayim anlatmaya...

İçi dışı bir derler ya, tam da oyle birisiyim. Mesela icinizden biriyle tanisayim, biraz sicakligi hissedeyim, konu acilinca hemen baslarim anlatmaya kendimle ilgili seyleri ya da bana rahatsizlik veren durumlari vs vs...
(Bana sır olarak soylenen seyleri ölsem soylemem sadece.)

İcimde hic art niyet olmaz, anlattigim seyleri baskasina anlatir mi vs dusuncem olmadan anlatirim da anlatirimm... Daha sonra ise bir vicdan azabi, neden anlattin yine diye

Bana bi yardim edin kizlar nasil asicam bu durumu?

Bu bazen bende de oluyor. Dusunerrk konustugunda yenebiliyosun bu durumu

Sanki beni anlatmışsınız :) kendimi bildim bileli aynı olduğum için sanırım bu saatten sonra yapacak birşey yok. Değişmek için uğraşmıştım bir dönem ama şimdi akışına bıraktım :)

Bende aynen böyleyim maalesef. Bu yüzden çok üzüldüm kırıldığım zamanlar oldu. Zamanla öğrendim. Millet çok fena. Seni konuşturuyor konuşturuyor sonra arkandan konuşuyor. Dertlerinle alay ediyor. Olmadık ortamlarda espri yapıyor(ya da yaptığını sanıyor) öyle öyle kırıla kırıla öğreniyorsun. Ama eskiye göre düzeldim. ( çok değil ama) şu an ki felsefem : az insan çok huzur

ben de çenemi tutamıyorum ama kendimi anlatma konusunda değil,
mesela bana gelip saçlarım hiç güzel olmamış dimi diyorsunuz, evet ya hiç olmamış diyorum, politika sıfır
tek iyi tarafım fikrimi sormadığınız sürece asla yorum yapmam, yani durduk yere kilo almışsın, saçın yakışmamış, ağzın kokuyor, salaksın bence demem ama fikrimi sormayın

Galiba ben de üşeniyorum.
Kocama anlatırım ya çözüm bulur ya da teselli eder.
Elalem ne yapacak derdimi deyip susuyorum.

Arkadaslar birileriyle samimi olun guzel, iciniz disiniz bir de olun o da cok iyi. Ama kendinizle ilgili anlatiginiz seyleri maalesef insanlar sizin kastettiginiz sekilde anlamayabiliyor ya da hic istemediginiz birilerinin kulagina gidebiliyor. Cozum cok kolay. Yaptikca alisirsiniz biraz pratik istiyor. Kendiniz haric havadan sudan genel seylerden bahsedeceksiniz. Kendinizden hic bahsetmeyeceksiniz. Boyle iyice pratik yaptiktan sonra neyi soylemeniz neyi soylememeniz gerektigini otomatik suzgecten gecirir hale geliyorsunuz.

aynen o bende de var az insan cok huzur ama o az insana anlatinca da sonra kotu oluyorum

karşımdaki bana bu konuyla ilgili ne yardımda bulunabilir diye düşünürsen eğer anlatmıyosun..
eskiden ben de öyleydim.
ama insanlar senin açıklarını bilirlerse seni yaralamaları daha kolay oluyo.. böyle düşün, o zaman tutuyosun çeneni ister istemez...
ben en yakınım olması gereken kişiye eşime bile artık yaramı açmıyorum...

Aynen. Bi kocaya anlatmama yolunu bulamadım nedense herşeyimi anlatıyorum ama oda anlatır Allah var birazda teşvik eden o
Biz de karı koca herşeyimizi anlatırız birbirimize.
Allahım pişman etmesin inşallah.
Bir Allahım var bir de kocam derdimi dinleyen.

iyimiş yaa çok güldüm

Ya kizlar inanin cok yoruldum su huyumdan.
Bi derdim olsun, illa hemen biriyle konuscam...
Derdim olmasina bile gerek yok.

Oof...

Detayli anlatmak da isterim ama... Cok uzuluyorum. Anlattigim seyi bi baskasindan duyma korkusu kapliyor tum beynimi

Aynı ben Bana da sormasınlar Çünkü ben de bana yalan söylenilmesinden hiç hoşlanmam, hatta bile bile yalan söyleyen de gözümden düşüverir. Ya yalakadır ya da iyi niyetli değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…