- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
- Konu Sahibi sstsessizol
-
Bu bazen bende de oluyor. Dusunerrk konustugunda yenebiliyosun bu durumuSelam kizlar
Hemen baslayayim anlatmaya...
İçi dışı bir derler ya, tam da oyle birisiyim. Mesela icinizden biriyle tanisayim, biraz sicakligi hissedeyim, konu acilinca hemen baslarim anlatmaya kendimle ilgili seyleri ya da bana rahatsizlik veren durumlari vs vs...
İcimde hic art niyet olmaz, anlattigim seyleri baskasina anlatir mi vs dusuncem olmadan anlatirim da anlatirimm... Daha sonra ise bir vicdan azabi, neden anlattin yine diye
Bana bi yardim edin kizlar nasil asicam bu durumu?
Galiba ben de üşeniyorum.Anlatmaya üşenirsen anlatmıyosun
Eskiden bende öyleydim şimdi üşeniyorum ya aman diyorum çözümü olsa kardeşimle konuşup zaten bulurum diğerlerine anlatsamda pek katkısı olmıcak sadece yorulucam diyorum, geçiyo :)
Bende aynen böyleyim maalesef. Bu yüzden çok üzüldüm kırıldığım zamanlar oldu. Zamanla öğrendim. Millet çok fena. Seni konuşturuyor konuşturuyor sonra arkandan konuşuyor. Dertlerinle alay ediyor. Olmadık ortamlarda espri yapıyor(ya da yaptığını sanıyor) öyle öyle kırıla kırıla öğreniyorsun. Ama eskiye göre düzeldim. ( çok değil ama) şu an ki felsefem : az insan çok huzur
Aynen. Bi kocaya anlatmama yolunu bulamadım nedense herşeyimi anlatıyorumGaliba ben de üşeniyorum.
Kocama anlatırım ya çözüm bulur ya da teselli eder.
Elalem ne yapacak derdimi deyip susuyorum.
Biz de karı koca herşeyimizi anlatırız birbirimize.Aynen. Bi kocaya anlatmama yolunu bulamadım nedense herşeyimi anlatıyorumama oda anlatır Allah var birazda teşvik eden o
ben de çenemi tutamıyorum ama kendimi anlatma konusunda değil,
mesela bana gelip saçlarım hiç güzel olmamış dimi diyorsunuz, evet ya hiç olmamış diyorum, politika sıfır
tek iyi tarafım fikrimi sormadığınız sürece asla yorum yapmam, yani durduk yere kilo almışsın, saçın yakışmamış, ağzın kokuyor, salaksın bence demem ama fikrimi sormayın
Aynı benben de çenemi tutamıyorum ama kendimi anlatma konusunda değil,
mesela bana gelip saçlarım hiç güzel olmamış dimi diyorsunuz, evet ya hiç olmamış diyorum, politika sıfır
tek iyi tarafım fikrimi sormadığınız sürece asla yorum yapmam, yani durduk yere kilo almışsın, saçın yakışmamış, ağzın kokuyor, salaksın bence demem ama fikrimi sormayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?