- 30 Eylül 2014
- 4.277
- 12.428
- 208
- Konu Sahibi sstsessizol
-
Aa konunuzu hatırlıyorum meğer ikna etmeye gerek kalmamış, tebrik ederim hayırlı olsuntesekkur ederimmmcok buyuk surpriz oldu bize de, hala soktayiz
Aa konunuzu hatırlıyorum meğer ikna etmeye gerek kalmamış, tebrik ederim hayırlı olsun
Bu konuya gelirsek ben acayip ketumumdur kendimle ilgili, sorulursa bile kolay kolay anlatmam birşeyimi, derdimi.
Formülü ne bilmiyorum, ama çok da iyi bişey değil, hep başkasını dinliyorsun ama kendi derdin olunca sadece kendin uğraşıyorsun, herşeyin normali.
Aaa gerçekten mi?valla whatsapp cikti, mertlik bozuldu
Bi yerlere gitmesem bile, ordan arkadaslarla dertlesiyoruz hatta dertlesiyorum. Konu aciliyor, bakiyorum yine ben anlatiyorum
Ooof nasil kurtulcam bu illetten
Aaa gerçekten mi?
İyi sıkılmıyorsunuz bik bik yazarken.
Ben olsam yazmaktan yorulurum.
Seni diğer konularından vs kendi gençliğime benzetiyorum, su konuyu görünce de yanılmamışım dedimSelam kizlar
Hemen baslayayim anlatmaya...
İçi dışı bir derler ya, tam da oyle birisiyim. Mesela icinizden biriyle tanisayim, biraz sicakligi hissedeyim, konu acilinca hemen baslarim anlatmaya kendimle ilgili seyleri ya da bana rahatsizlik veren durumlari vs vs...
(Bana sır olarak soylenen seyleri ölsem soylemem sadece.)
İcimde hic art niyet olmaz, anlattigim seyleri baskasina anlatir mi vs dusuncem olmadan anlatirim da anlatirimm... Daha sonra ise bir vicdan azabi, neden anlattin yine diye
Bana bi yardim edin kizlar nasil asicam bu durumu?
Konu sahibi zaten evli hatta yeni gebe.. geçenlerde kaynanasını kadının kardeşine çekiştirmiş. Durum bu kadar vahim diyo :)Evlenin, kaynananiz herşeyi kıçından aayıp, gorumceniz lafı degistirip abinize yetiştirip, huzurunuz kaçınca, kiminle neyi konuşacağınızı öğrenmiş olursunuz :) şahsen bana oyle oldu
Konu sahibi zaten evli hatta yeni gebe.. geçenlerde kaynanasını kadının kardeşine çekiştirmiş. Durum bu kadar vahim diyo :)
Ben birde birini savunayim derken gereksizbilgi veriyorum aaa hayir o hic oyle bi insan degil hatta bir ornek vereyim gecen gun noldu biliyomusun ........ diye bi basliyorum sonrasi tufanama iyi niyetliyim valla bak hayatimda kimseye bilerek isteyerek kotuluk yapmadim yapanlar utansin en kotu ozelligimde seffafligim olsun napiyim
Bende böyleyim , eşimde ajan gibi bu şekilde herşeyi alıyor ağzımdanBen birde birini savunayim derken gereksizbilgi veriyorum aaa hayir o hic oyle bi insan degil hatta bir ornek vereyim gecen gun noldu biliyomusun ........ diye bi basliyorum sonrasi tufanama iyi niyetliyim valla bak hayatimda kimseye bilerek isteyerek kotuluk yapmadim yapanlar utansin en kotu ozelligimde seffafligim olsun napiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?