Çenemi Tutamayışım :(

32 yasindayim, hala tam beceremesemde yavas yavas ogrenmeye basladim haha!
gizlim saklim olsun bi yaa, bi anlatma ozelini bi dur! ama 'anlattirma' gibi bi olayimda var. cabuk guvenir cabuk guven kazanirim.
ancak kafana dank ettiginde, birkac kez insanlarin senin ozelini sana karsi kullandiginda (tam bel alti demeyelimde, caktirmadan bel alti yapanlar) oldugunda ogrenirsin.

Bence olay anlatmamak degil, anlatip anlatmayacaklarini secmekte. artik kendi kendime 'aman eeyla, sus, bunu kimseye soyleme! ama olayin su su kisimlarini anlatabilirsin' diyorum. paylastiklarinda biraz daha secici olmalisin yani. illa anlatmak istiyorsanda etrafinda cok yakin olan bir iki dostunu sec, onlara anlat/danis.

tesekkur ederimmm cok buyuk surpriz oldu bize de, hala soktayiz
Aa konunuzu hatırlıyorum meğer ikna etmeye gerek kalmamış, tebrik ederim hayırlı olsun

Bu konuya gelirsek ben acayip ketumumdur kendimle ilgili, sorulursa bile kolay kolay anlatmam birşeyimi, derdimi.
Formülü ne bilmiyorum, ama çok da iyi bişey değil, hep başkasını dinliyorsun ama kendi derdin olunca sadece kendin uğraşıyorsun, herşeyin normali.

evet megerse o siralarda hamileymisim, hic ummadigimiz sekilde oldu.
Esi ikna etme konularim bitti, sira diger dertlerime geldi

valla whatsapp cikti, mertlik bozuldu
Bi yerlere gitmesem bile, ordan arkadaslarla dertlesiyoruz hatta dertlesiyorum. Konu aciliyor, bakiyorum yine ben anlatiyorum

Ooof nasil kurtulcam bu illetten
Aaa gerçekten mi?
İyi sıkılmıyorsunuz bik bik yazarken.
Ben olsam yazmaktan yorulurum.

O zaman yapacak pek bir şey yok.
Zor durumda kalırsanız "huyum bu,istesem de değiştiremiyorum" dersiniz.
Belli ki bu değişmeyecek.

Aynen ben böyleydim bundan bikaç ay öncesine kadar.. meğer insan değil şeytanın kendisiymiş.. bütün apartmanı hatta mahalleyi katıp katıştırdı herkesi birbirine düşman etti defolup gitti.. kaynana şahsiyetsizi de bana iftira atarak olayları çarpıtarak beni çekiştirmiş.. tabi bitmek bilmeyen olaylar zincirinin içine girdik.. en son boşanma aşamasına geldik eşimle ve o son dönemeçten döndük.

Güvendiğim 15 20 senelik dostlarım haricinde kimseyle muhattap olmuyorum sadece zararları dokunuyo bi hayırlarını gördüğüm yok üstüne de yaşadığım inanılmaz sıkıntılar cabası.. değer mi hiç değmez.. Allah bilsin yeter diyorum.. benim bu halim size de ders olsun ibret alın kendinize

Seni diğer konularından vs kendi gençliğime benzetiyorum, su konuyu görünce de yanılmamışım dedim bu konuda gelişme var ama hala tam aşamadım

Ben kendimle iligli de anlatırım mesela arkadaşimin iyi bir şeyini de anlatırdım.en yakın arkadaşım vardı üni de.erkek arkadaşı bir gün ona çok güzel bir deri ceket almıştı. :) çok mutlu olmuştum.birgun başka arkadaslarla konuşurken bende şöyle bir laf ettim. X çok şanslı sevgilisi çok güzel hediyeler alıyor deri ceket almış en son dedim.ki aklımdan ufacık bir kötü niyet geçmeden.o arkadaşlardan biri çıkıp gitmiş arkadaşıma demiş ki.oamukpremses senin için sevgilisinin parasını yiyor dedi demiş.ben şok!!!! Sonra herkesin yanında iyi olsa dahi.birsey anlatmama kararı aldım.ondan beridir ne kendim hakkında ne de başladı hakkında olumlu bisey bile anlatmam.

Evlenin, kaynananiz herşeyi kıçından aayıp, gorumceniz lafı degistirip abinize yetiştirip, huzurunuz kaçınca, kiminle neyi konuşacağınızı öğrenmiş olursunuz :) şahsen bana oyle oldu
Konu sahibi zaten evli hatta yeni gebe.. geçenlerde kaynanasını kadının kardeşine çekiştirmiş. Durum bu kadar vahim diyo :)

Konu sahibi zaten evli hatta yeni gebe.. geçenlerde kaynanasını kadının kardeşine çekiştirmiş. Durum bu kadar vahim diyo :)

hehe aynenn tam da boyle
ya dedikoducu yapim cok yok aslinda ama o gun o kadar dolmustum ki aglaya aglaya anlatmis bulundum, kopekler gibi pismanim ama ne fayda. soz agizdan cikti

Ben birde birini savunayim derken gereksizbilgi veriyorum aaa hayir o hic oyle bi insan degil hatta bir ornek vereyim gecen gun noldu biliyomusun ........ diye bi basliyorum sonrasi tufan ama iyi niyetliyim valla bak hayatimda kimseye bilerek isteyerek kotuluk yapmadim yapanlar utansin en kotu ozelligimde seffafligim olsun napiyim

hahaha aynenn

Bu kadar seffaf olmak zorunda miyiz

Herkese her seyini anlatma gun gelir dkst dusman dusman dost olur o anlatiklarini sana karsi kullanir.
Ben anlatmam cok cok samimi olmadigim birine

Aslinda denedim sessiz kalmayi anlatmamayi ben oyke yasayamiyorum stres oluyorum insanlarin yanimda icine kapanik ama sinsi sinsi etrafi suzen bi profil ciziyorum uymuyo bana ben boyle kalmya yedigim kaziklari muhtelif araliklarla saymaya karar verdim boyle mutluyum onu anladim

Bende böyleyim , eşimde ajan gibi bu şekilde herşeyi alıyor ağzımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…