Çenemi Tutamayışım :(

Biz de karı koca herşeyimizi anlatırız birbirimize.
Allahım pişman etmesin inşallah.
Bir Allahım var bir de kocam derdimi dinleyen.
Amin inşallah. Allah sevgi saygıyı birde dostluğu daim kılsın eşler arasında. Başka kimseye ihtiyaç duymuyorsun ondan da daha iyi kimseye kendini daha iyi ifade edemiyorsun.

Amin inşallah. Allah sevgi saygıyı birde dostluğu daim kılsın eşler arasında. Başka kimseye ihtiyaç duymuyorsun ondan da daha iyi kimseye kendini daha iyi ifade edemiyorsun.

aminn.
Valla ben esime de anlatir dururum ama yeterli gelmiyor. Bide gidip baskalarina anlatiyorum
Eee mesela kvyi ne kadar anlatabilirim ki esime

Ooof cok sinirim bozuk

Bak bu güzel bir düşünce/üşengeçlik.

Bende öyleyim,veya hemen derim iyiligim nasıl dokunur karşımdakine,çogu insan kıymetini bilmiyor ama :/ ve artık mesafeli olayım diyorum ama nerdeee

Aynı ben Bana da sormasınlar Çünkü ben de bana yalan söylenilmesinden hiç hoşlanmam, hatta bile bile yalan söyleyen de gözümden düşüverir. Ya yalakadır ya da iyi niyetli değildir.

bikaç saniye durup düşünsem yalan söylemesem de yumuşatma ihtimalim olabilir, ama kelimeler bekliyor sanki dökülsem diye,
arkadaş:
-benim kocam da çok öküz
cevabım:
-evet ya tam bir öküz hem de
az dursam:
-evet pek centilmen olduğu söylenemez.

yani söylemek var söylemek var, suyunu çıkarmamak lazım, ama geldi mi tutmıyorsun kaçıyor dimi

Kısmen ben de böyleyim ..kk da bu sebepten haftada 2 kez mapusa düşüyorum :)
Ama ben de haksız sayılmam hani ..konusuna saydirdigim üye ,gelip profilime konu açıyor

Yaaa kizlar ben level atladim bu konuda, bana acil yardim lazim

mesela kvmin kardesine, kvmi cekistirdim dedim uzuluyorum alinmalarina, aramaya dahi cekiniyorum.

sonra bi gun kvmin kvsi, bana dedi ki sen takma onu cok alingandir

Yaaa kizlar ben level atladim bu konuda, bana acil yardim lazim

mesela kvmin kardesine, kvmi cekistirdim dedim uzuluyorum alinmalarina, aramaya dahi cekiniyorum.

sonra bi gun kvmin kvsi, bana dedi ki sen takma onu cok alingandir
Yaş küçük sanırım.
Olgunlaşmanız gerek.
Yoksa işiniz gerçekten çok zor.

Buna tıp dilinde gevezelik diyoruz
Ee onlarda sstsessizol demiyorlar mı?
Bunun fazlası da sorun ama bende azlığından şikayetçiyim.Ama zararını görmedim doğrusu.Tanıştığım insanlar ıcığından cıcığından bahsederler çabucak,bende onlar hakkında konuşurum
ama kendim anlatmam.Kv elti konularına girerler bazen,hiç açık vermem
Bu da karşıda bir rahatsızlık oluşturuyor sanki.Açık,verip açık bulamama gibiBir akrabamızda senin gibiydi ama çok konuşurdu,bir an sersemlediğimizi hissederdik,ama severdikte onu.Olmasa gözümüz arardı,sende olduğun gibi ol.Aile sırlarınızı açık etmeden tabii...

cok tatlisiniz, ay yook sstsessizol diyen hic yok o yuzden aciyorum agzimi yumuyorum gozumu

O zaman daha zor.
Genç değilsiniz,bir an önce olgunlaşmaya çalışın yoksa başınız çok ağrır.
İnsanlardan uzak durun,az görüşün madem çenenizi tutamıyorsunuz.

valla whatsapp cikti, mertlik bozuldu
Bi yerlere gitmesem bile, ordan arkadaslarla dertlesiyoruz hatta dertlesiyorum. Konu aciliyor, bakiyorum yine ben anlatiyorum

Ooof nasil kurtulcam bu illetten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…