- 4 Aralık 2014
- 884
- 670
- 123
- Konu Sahibi sstsessizol
-
Amin inşallah. Allah sevgi saygıyı birde dostluğu daim kılsın eşler arasında. Başka kimseye ihtiyaç duymuyorsun ondan da daha iyi kimseye kendini daha iyi ifade edemiyorsun.Biz de karı koca herşeyimizi anlatırız birbirimize.
Allahım pişman etmesin inşallah.
Bir Allahım var bir de kocam derdimi dinleyen.
Amin inşallah. Allah sevgi saygıyı birde dostluğu daim kılsın eşler arasında. Başka kimseye ihtiyaç duymuyorsun ondan da daha iyi kimseye kendini daha iyi ifade edemiyorsun.
Anlatmaya üşenirsen anlatmıyosun
Eskiden bende öyleydim şimdi üşeniyorum ya aman diyorum çözümü olsa kardeşimle konuşup zaten bulurum diğerlerine anlatsamda pek katkısı olmıcak sadece yorulucam diyorum, geçiyo :)
Aynı benBana da sormasınlar Çünkü ben de bana yalan söylenilmesinden hiç hoşlanmam, hatta bile bile yalan söyleyen de gözümden düşüverir. Ya yalakadır ya da iyi niyetli değildir.
Kısmen ben de böyleyim ..kk da bu sebepten haftada 2 kez mapusa düşüyorum :)Selam kizlar
Hemen baslayayim anlatmaya...
İçi dışı bir derler ya, tam da oyle birisiyim. Mesela icinizden biriyle tanisayim, biraz sicakligi hissedeyim, konu acilinca hemen baslarim anlatmaya kendimle ilgili seyleri ya da bana rahatsizlik veren durumlari vs vs...
(Bana sır olarak soylenen seyleri ölsem soylemem sadece.)
İcimde hic art niyet olmaz, anlattigim seyleri baskasina anlatir mi vs dusuncem olmadan anlatirim da anlatirimm... Daha sonra ise bir vicdan azabi, neden anlattin yine diye
Bana bi yardim edin kizlar nasil asicam bu durumu?
Şu cümle ve emojilerOoof cok sinirim bozuk
Kısmen ben de böyleyim ..kk da bu sebepten haftada 2 kez mapusa düşüyorum :)
Ama ben de haksız sayılmam hani ..konusuna saydirdigim üye ,gelip profilime konu açıyor
Teşekkür ederim :) butun degisik uyeler beni buluyor .bazen koordineli calistiklarini dusunuyorumyaa ben de senin yorumlarini severim, o yuzden dikkat ediyorum bi bakiyorum yoksun, ban yemissin
Yaş küçük sanırım.Yaaa kizlar ben level atladim bu konuda, bana acil yardim lazim
mesela kvmin kardesine, kvmi cekistirdimdedim uzuluyorum alinmalarina, aramaya dahi cekiniyorum.
sonra bi gun kvmin kvsi, bana dedi ki sen takma onu cok alingandir
Yaş küçük sanırım.
Olgunlaşmanız gerek.
Yoksa işiniz gerçekten çok zor.
O zaman daha zor.yok bacim nereee yas oldu 28
Buna tıp dilinde gevezelik diyoruz
Ee onlardasstsessizol demiyorlar mı?
Bunun fazlası da sorun ama bende azlığından şikayetçiyim.Ama zararını görmedim doğrusu.Tanıştığım insanlar ıcığından cıcığından bahsederler çabucak,bende onlar hakkında konuşurum
ama kendim anlatmam.Kv elti konularına girerler bazen,hiç açık vermem
Bu da karşıda bir rahatsızlık oluşturuyor sanki.Açık,verip açık bulamama gibiBir akrabamızda senin gibiydi ama çok konuşurdu,bir an sersemlediğimizi hissederdik,ama severdikte onu.Olmasa gözümüz arardı,sende olduğun gibi ol.Aile sırlarınızı açık etmeden tabii...
O zaman daha zor.
Genç değilsiniz,bir an önce olgunlaşmaya çalışın yoksa başınız çok ağrır.
İnsanlardan uzak durun,az görüşün madem çenenizi tutamıyorsunuz.
canım tebrik ederim hamilesin sennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?