- 16 Temmuz 2017
- 969
- 1.156
- 33
- Konu Sahibi Soydanayse
-
En iyisi ben bi düzenliyimYarın özetini izlerim şimdik gidiom
Soruyorum, neymiş taşınmanıza engel olan sorununuz
Maddi olarak zorlanmak ruhen zorlanmaktan iyidir.Çık ordan bence.
Bende buna kanaat getirdim son günlerde, sadece ufak bir cesarete ihtiyacım var. Hem ben şunu da düşünüyorum belki doğrudur, şuan benim eşim dip dibe oturduğumuz için hala bizim bir aile olduğumuzu kavrayamadı manevi olarak değil ama maddi olarak onlara çok destek oluyor onlar da mesela bu kira olayı gibi bize çok olmasa da karşılığı varmış gibi yapıyorlar, bende bu durumdan çok sıkıldım keselerimiz bir değil ama her ihtiyaçlarında eşimi daraltıyorlar. Belki taşınırsak bu vesile ile hesabını kitabını evini bilir diyorum.
Çok doğru düşünüyorsun.Sadece çekirdek ailesinin sorumluluğunu almanın nasıl bir şey olduğunu görecek.Tabi uzaktan yetişip acıtasyonla falan etkilemezlerse.
Bizim yakamızı bırakmayacakları kesin ama en azından bu kadar olmaz ona eminim. Hem burada bilmem kimin gelini diye anılmaktan bu kimlikle yaşamaktan kafayı yemektense böylesi daha iyi galiba. Düzenim bozulacak zaten daha yeni alışmıştım..
Düzen yine kurulur hiç dert etme.Bir an önce aklındakini gerçekleştirmeye bak.Yıpranırsın yoksa.Hizmetçiyi de başka yerden bulsunlar.Hadsizler.
O laf bana değildi abisinin karısına yani yengesinin yüzüne karşı 50 yaşındaki kadına biz seni kendimize hizmetçi diye aldık dedi kadın hiç bişey diyemedi ben iyi niyetliyim felan ama bana öyle birşey demesine müsade edecek kadar aptal değilim af edersiniz. Aslında hep böyle ve insanlar kulak ardı ediyor. Bu yüzden çevremde ki herkes onunla nasıl baş ediyorsun gibi sorularla geliyorlar. Anlatabiliyor muyum bilmiyorum ama böyle sanki ben ona sesimi çıkartamazmışım gibi lanse ediyor bende insanların yanında ağzının payını vererek neyin ne olduğunu göstermeye çalışıyorum ama sonra bunun için utanç duyuyorum.
Çok özür dilerim yanlış okumuşum.Gerçi o da aynı kapıya çıkıyor.Ayıp kadıncağıza söylediği.
Kimse seni dişli bilmese ne olur ki.Hayatının ne kadarını oluşturuyor bu insanlar sanki.Önemli olan senin kendini bilmen.Gerisi konuşsun bırak.Herkesin ağzını kapayamazsın ki.Tüketme böyle kendini.Utanç duyacak bişey yok ayrıca.Hırsını alamamak nedir bilirim.Yine de sen bu hanımlığını bozma.Zaten insanlar görür zamanla neyin ne olduğunu.
Aslında sorun belki de budur. Bu insanlar hayatımın çoğunda etken. Burada eşim ve onun ailesi dışında kimsem yok. Çok bunaldığım da veya mecburi özel davetlerde görüşüyorum. Ve beni böyle bilmeleri gururuma dokunuyor. Gerçi böyle cingarlık yapmanın ne faydasını gördün derseniz, kocaman bir hiç. Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum..
Çok aklı başında bir kadınsın sen.Doğru yolda ilerleyeceğine eminim.
Sende bu hisleri uyandıran sebepler uzaklaştıkça daha iyi olacaksın.Şu an uzaklaşamıyorsan kendi kendini telkin etmelisin.Bak,net olarak görüyorsun doğrunu da yanlışını da.Bunu değerlendir.Şöyle düşün.Sen istediğin kadar parala kendini,herşey olacağına varacak.Daha sakin ol.Kendine hakim olmaya çalış.İçindeki o alamadığın hırsı olduğu yere hapsetmen gerek.Gelecek güzel olacak.Olumlu düşün olumlu olsun.
Iyi yapiyorsun...
kv seni dış dünyaya konu komşuya eşe dosta, senin uyumlu söz dinleyen hatta onun sözünden çıkmayan biri gibi yansıtıyor ve sen bundan rahatsız mı oluyorsun anlamadım?Gerçekten mi ya ? Kendimi rezil ediyormuşum gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?