- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Biz gorusmuyoruz onlarda arayıp ille gelin demiyorlarOnlar mı sizle görüşmek istemiyor, siz mi onlarla?
sadece siz görüşmüyorsanız hiç bir sözüm olamaz ama oğulları ailesiyle görüşmüyorsa, ne hayırsız evlat, Allah kimseye böyle evlat vermesin derim...
Biz gorusmuyoruz onlarda arayıp ille gelin demiyorlar
Yılan çıktığı deliği tanır derler.xyanlis tutumdasin.bari eski olaylarla boğma kocanı. BİRGÜN sen zararlı çıkarsın. Politik ol politik davran
Ee, görmek istemediğiniz insanları niye sosyal medyadan takip ediyorsunuz? Bırakın ne yapıyorlarsa yapsınlar. Eşiniz yapsaydı bunu kıyameti koparırdınız diymi?
ah güzel arkadaşım, bilmiyorum bir evladın var mı? hiç çocuk büyüttün mü?Böyle demeyin hayırsız ana babalarda var
Ailesi eşimi kullanmak istiyor sadece bu
Görmeleri çok önemli değil sadece onlara maddi yardım ve işlerine koş sun
Eşim bundan gorusmuyor
Benim problemim başka ben gitmiyordum o gidiyordu ailesini her şeye rağmen silmiyordu ama esiminde çok uzduler
İşte bende bunu nasıl çözelim diye konu açtım
Her gün kendi hesabıma bakmadan onlara bir bakıyorum
ah güzel arkadaşım, bilmiyorum bir evladın var mı? hiç çocuk büyüttün mü?
o hastalandığında uyumayıp, ya uyursam diye saat başı alarm kurdun mu?
o düşüp yaralandığında canından can gitti mi?
arkadaşlarına mahcup olmasın diye kendine almayıp ona yeni bir çift ayakkabı aldığın oldu mu?
ilk okula başladığı gün ondan daha çok heyecanlandın mı?
eşin yanlış yapıyor. ailesiyle problemlerini görüşmeyerek çözemez, iletişimle konuşarak çözebilir.
bir gün oğlunuz olduğunda ve sizinle görüşmediğin de anlarsınız ancak onun acısını...
İşte bende bunu nasıl çözelim diye konu açtım
Her gün kendi hesabıma bakmadan onlara bir bakıyorum
Hayırsız insanlar diyorsunuz ama takip ediyorsunuz.
Acaba siz olmayınca sürünsünler mi istiyorsunuz? Hani eski sevgili sendromu gibisiniz.
Yada kıskanıyorsunuz eğer mutlu iseler. Ben bu sonucu çıkardım
Kendi yakınlarınıza bakın, kk ya bakın, tv ye bakın. Sevmediğiniz insanların mutlu olduğunu gördükçe daha çok hırs yapıyorsunuz tabi.Görüşüyor olsaydınız bu kadar merak etmezdiniz, oğullarını kaybedince yıkılsınlar mıydı, hayata mı küssünlerdi yani. Neyi merak ediyorsunuz?
Ne yaşadığınızı,haklı mı haksız mı olduğunuzu bilmediğim için pek bir şey diyemiyorum açıkçası.Ama olan olmuş,görüşmeyi kesmişsiniz,eşiniz de konuşmuyormuş ailesiyle,adama neden çene yapıyorsunuz ki hala? Bir aile çocuğuna ne yapmış olursa olsun yine de onun ailesidir,siz kin tutmuş olabilirsiniz onlara karşı ama ne olursa olsun onlar eşinizin ailesi,zaten konuşmuyormuş daha niye adamı dolduruyorsunuz,yazık değil mi? Eminim o da üzülüyordur ailesiyle konuşmadığı için,size belli etmese bile.Artık konuyu kapatın,eşinizi üzmeyin.Onları niye takip ediyorsunuz ki hala? Ne yapıyorsa da sizi ilgilendirmez sonuçta,kendi hayatları.
arayan bulmuş ..işine gücüne ,eşine bak derim :)İşte sorunda bu
Gorusmuyoruz ama ben neden onlarda tutuklu kaldım
Dertmı arıyorum kendime
Her konuyu açtığımda eşim de üzülüyor off
nedeni çok basit...içinizde keşkeleriniz kalmış...Nedenini bir bulsam
Bir bilsem
Ne onlarla mutluyum ne onlarsiz bağımlılık yaptılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?