- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Yapacak bir şey yok artık olan olmuş bu saatten sonra onları takip edip,eşinize çene yapmanız sadece sizin evliliğinize zarar verir başka hiçbir işe yaramaz.Sizin konuştuklarınızı onlar duymuyor şuan da eşiniz duyuyor,bir faydası var mı bunun size?Hayır.Kendinizi rahatlatmak istemenizi anlıyorum ama siz kendi elinizle kendinize zarar veriyorsunuz şuan.Eğer ki yaşadığınız olaylarda siz haklıysanız,bu konuyu kapatın,eşinizin kafasını şişirmeyin boş yere.Adam zaten aileyle de küs,bir de sizden dolayı bunalırsa,belki de yine aileye gider konuşur,siz de onların ekmeğine yağ sürmüş olursunuz.O yüzden haklıysanız susun.Adam zaten yapacağını yapmış,biz haklıyız küstük diyorsunuz,ee daha ne yapsın? Gidip kavga mı etsin ailesiyle?Bütün soyledikleriniz doğru katılıyorum
Haksizliga ugradigimiz ve karşılık vermeden görüşmeyi kestiğimiz için sanırım içime oturdu
Gitmiyor lar bir türlü kafamdan
Böyle demeyin hayırsız ana babalarda var
Ailesi eşimi kullanmak istiyor sadece bu
Görmeleri çok önemli değil sadece onlara maddi yardım ve işlerine koş sun
Eşim bundan gorusmuyor
Benim problemim başka ben gitmiyordum o gidiyordu ailesini her şeye rağmen silmiyordu ama esiminde çok uzduler
takıntı canım bu. içinde çok şey kalmış kırılmışsın.
kısaca psikolojik. en iyisi değişik bir şeylerle uğraş unut onları.
Yapacak bir şey yok artık olan olmuş bu saatten sonra onları takip edip,eşinize çene yapmanız sadece sizin evliliğinize zarar verir başka hiçbir işe yaramaz.Sizin konuştuklarınızı onlar duymuyor şuan da eşiniz duyuyor,bir faydası var mı bunun size?Hayır.Kendinizi rahatlatmak istemenizi anlıyorum ama siz kendi elinizle kendinize zarar veriyorsunuz şuan.Eğer ki yaşadığınız olaylarda siz haklıysanız,bu konuyu kapatın,eşinizin kafasını şişirmeyin boş yere.Adam zaten aileyle de küs,bir de sizden dolayı bunalırsa,belki de yine aileye gider konuşur,siz de onların ekmeğine yağ sürmüş olursunuz.O yüzden haklıysanız susun.Adam zaten yapacağını yapmış,biz haklıyız küstük diyorsunuz,ee daha ne yapsın? Gidip kavga mı etsin ailesiyle?
nedeni çok basit...içinizde keşkeleriniz kalmış...
Kızlar biz eşimin ailesi ile gorusmuyoruz
Ama ben aklımdan atamıyorum zaman zaman okonulara giriyorum
Eşim bitti artık boşver diyor kapatıyor
Sürekli onlarin sayfasına bakıyorum nereye gitmişler neler yapmışlar
Unutmak istiyorum onları tamamen zihninde silmek istiyorum tam oldu diyorum ya bir telefon ya bir mesaj eşime geliyor yeniden başa dönüyorum
ben de eşimin ailesiyle görüşmüyor gibiyim.
o da benimkiyle görüşmüyor sayılır
ben de takip ederim napıyolar falan ama takılacak bi durum yok. ee gitmişlerse hımm şuraya gitmişler diyorum kendi kendime. o kadar. sen neden dert ediyorsun?
Siz neden görüşmüyordunuz?
Eşin arkandaymış ve eskide kaldığını söylüyormuş.Kızlar biz eşimin ailesi ile gorusmuyoruz
Unutmak istiyorum onları tamamen zihninde silmek istiyorum tam oldu diyorum ya bir telefon ya bir mesaj eşime geliyor yeniden başa dönüyorum
Kızlar biz eşimin ailesi ile gorusmuyoruz
Neden merak edip bakıyorsun ki? Naparlarsa yapsınlar. Eşine mesaj gelince eşin sana cephe mi alıyor? Aile huzurunuzu mu bozuyor? Geçmişi sürekli düşünürsen hasta olursun. Eşin yetişkin insan, ailesiyle görüşmemek istememesi onun bileceği iş (ailesi ne yaparsa yapsın evlat görüşmek zorunda diyenlerden olamayacağım, bir aile bir anne baba nasıl oğullarının canına düşerler ve oğulları ömürlerinde bir defa onlara ihtiyaç duyduğunda nasıl sırt çevirip acımasız sözler söyler çok iyi şahit olduğum için, hayırlı evlatlar karşısında hayırsız ailelerde var) Düşünmen gereken şey, şuandaki zaman. Geçmişi değiştiremeyiz ama geleceğimize umutla bakabiliriz. Çok sıkıntıdaysan bir uzmandan yardım almanı tavsiye ederim. Ben aldım faydasını gördüm.
Eşinizde onlara sizi sildim diyince,
Onun tavrıda sizden bilinmiş hepsi size kinlenmiştir.
Size bişey diyemem ama Eşinizin sildim siz demesi hiç doğru değil.
Bayram kandil doğumgünü vb eşiniz gidip ellerini öpmeli onlar büyük olduğu için aramazlar zannetmiyorum. Bizim Büyüklerimizin böyle.
Bence eşinizi bu yönde işlemelisiniz
Eşinle aran iyiyse eşimi bu konuyu açarak üzer miyim diye iki kez düşün cevap evetse zaten açmazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?