çenemi tutamıyorum...

Kirmizilisiyahlikadin

21 Agustos baslangic=64.6 hedef= 55 güncel-61,2
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2015
1.291
1.105
63
37
Merhaba bayanlar...

Bir sorunum var . Ben çenemi hiç tutamıyorum. Hareketlerinı sanki yonetemiyorum. Aklima ilk geleni söylüyorum. İlk hareketi yapıyorum. Düşün de yap diyorum kendime. O an tutuyorum ama en sonunda o hareketi yapıyorum. O cümleyi söylüyorum. Neyim var benim anlayamadım.

Örneğin dün akşam eşimle bir konu hakkında soru sormak istedim. Sorsam tartışıriz dedim. Vazgeçtim dedim. Yine de sordum ve tartıştık. Sonunu bile bile illaki yapıyorum. Hiç stratejik davranamiyorum. Kocamİ idare edeceğim , kavga etmeyeceğim diyorum ve hoppp yine olmuyor . Kadınlar akıllıdır idare eder yine bildiği yap diyorum ama yine hoppp nerde idare etmek önden ben koşturup tartışma çıkarıyorum. Ne yapılabilir acaba ? Aklımın , vücudumun kontrolünü kaçırdım sanki. Toparlayamiyorum. Önerilerinizİ bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Eeee sen sorununu net biliyorsun, analiz on numara beş yıldız, peki neden icraat yok.

Doğrucu Davut diye bir hastalık var bilirmisin, acaba ona mı yakalandın?

Ciddiyim tıpta adı başka ama var böyle bi hastalık. Parrhesia. Sokrates falan da bu hastalıktan muzdarip öldü gitti, hatta bu hastalık yüzünden öldü, çenesini tutamadığı için suçsuz olduğu halde idam edildi :işsiz:

Eeee sen sorununu net biliyorsun, analiz on numara beş yıldız, peki neden icraat yok.

Ciddiyim tıpta adı başka ama var böyle bi hastalık. Sokrates falan da bu hastalıktan muzdarip öldü gitti, hatta bu hastalık yüzünden öldü, çenesini tutamadığı için suçsuz olduğu halde idam edildi :işsiz:
Olabilir mi acaba? Bir arastirayim ben bu konuyu. Teşekkür ederim.

Olabilir mi acaba? Bir arastirayim ben bu konuyu. Teşekkür ederim.

Böyle bir makale okudum, bazı insanlar sonu ne olursa olsun aklındaki doğruyu söylemek ister engel olamazmış, artık psikolojik birşey mi, karakter mi bilmiyorum.

Parrhesia, yani aklına gelen doğruyu söyleme durumu. Hastalık değil belki de karakterin bu. :halay:

Kavga etmeden, sakince herhangi bir konu üzerinde tartışabilmelisin.
Tartışmak başka , kavga başka.
Ses tonu, el kol hareketlerini kontrol etmeyi denesen?
Deniyorum işte. Birinin benim ağzımı bantlamasi lazım sanki. Psikolojik bilinç altı eğitimler var onlardan mi alsam acaba ? Bu konu bana çok zarar veriyor. Anlatamam.

Ciddiyim tıpta adı başka ama var böyle bi hastalık. Parrhesia. Sokrates falan da bu hastalıktan muzdarip öldü gitti, hatta bu hastalık yüzünden öldü, çenesini tutamadığı için suçsuz olduğu halde idam edildi :işsiz:
Ilaci, tedavisi falan var miymis bari?
Lazim olabilir belki birilerine:oops:

Merhaba bayanlar...

Bir sorunum var . Ben çenemi hiç tutamıyorum. Hareketlerinı sanki yonetemiyorum. Aklima ilk geleni söylüyorum. İlk hareketi yapıyorum. Düşün de yap diyorum kendime. O an tutuyorum ama en sonunda o hareketi yapıyorum. O cümleyi söylüyorum. Neyim var benim anlayamadım.

Örneğin dün akşam eşimle bir konu hakkında soru sormak istedim. Sorsam tartışıriz dedim. Vazgeçtim dedim. Yine de sordum ve tartıştık. Sonunu bile bile illaki yapıyorum. Hiç stratejik davranamiyorum. Kocamİ idare edeceğim , kavga etmeyeceğim diyorum ve hoppp yine olmuyor . Kadınlar akıllıdır idare eder yine bildiği yap diyorum ama yine hoppp nerde idare etmek önden ben koşturup tartışma çıkarıyorum. Ne yapılabilir acaba ? Aklımın , vücudumun kontrolünü kaçırdım sanki. Toparlayamiyorum. Önerilerinizİ bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

sordugunuzn soru ya da yaptıgınız davranısta haklı degılsenız baska bırseyle ılgılenın.. cunku bu sızıde esınızı de yorar... anlıyorum sızı sormayınca ıcınız ıcınızı yıyor enınde sonunda yapıyor soruyorsunuz... oto kontrolunuzu saglayın ;)

Merhaba bayanlar...

Halk arasında içi dışı bir diyoruz :dua:Bazı insanlar içinde hiç bir şey tutmaz , tutarsa daha çok rahatsız olur ve büyük kavgalara sebep olur içine dert olacağına hemen söyleyiveriyorsun. Yapı meselesi bu bazı insanlarda tam tersidir durgundur napacakları ne edecekleri belli diildir . Doğru zaman da her şeyi söylerler , çok konuşmazlar dır dır yapmazlar sadece zamanın gelmesini beklerler çünkü o tarz insanlar sabırlıdır! Özetle konu sahibesi ''Sabrı'' öğreneceksin.

Bence bir sorun yok. Ada'ma hakaret etmemişsin, soru sormuşsun. O çok sinirliyse sen ne yapabilirsin. Bazi kocalar da ağzımıza fermuar çekmemizi istiyorlar. Evin hizmetçisi gibi. Her işi yap ama seninle bir paylaşımı olmasın. Olmaz öyle.
Diyor ki bana sen bu sorunun cevabını biliyorsun. Neden soruyorsun : D bende diyorum olsun sen gene de cevap ver. O da diyor çok mantıksız diyor. Bildiğin şeyi neden soruyorsun. Ben yine aynı şeyi söylüyorum olsun sen yine cevapla : D

Diyor ki bana sen bu sorunun cevabını biliyorsun. Neden soruyorsun : D bende diyorum olsun sen gene de cevap ver. O da diyor çok mantıksız diyor. Bildiğin şeyi neden soruyorsun. Ben yine aynı şeyi söylüyorum olsun sen yine cevapla : D
Sana güven vermiyor demek ki. İnanmıyorsun.

Halk arasında içi dışı bir diyoruz :dua:Bazı insanlar içinde hiç bir şey tutmaz , tutarsa daha çok rahatsız olur ve büyük kavgalara sebep olur içine dert olacağına hemen söyleyiveriyorsun. Yapı meselesi bu bazı insanlarda tam tersidir durgundur napacakları ne edecekleri belli diildir . Doğru zaman da her şeyi söylerler , çok konuşmazlar dır dır yapmazlar sadece zamanın gelmesini beklerler çünkü o tarz insanlar sabırlıdır! Özetle konu sahibesi ''Sabrı'' öğreneceksin.
Evet içimde hiç bir şeyi tutmam : D pehhh yaa. Yandım o zaman. Ben sabri öğrenesiye çok tokat yemem inşallah hayattan.

Sana güven vermiyor demek ki. İnanmıyorsun.
Yok inanıyorum da sorgulamak hoşuma gidiyor. Onun bana cevap vermesi kendimi önemli hissettiriyor belki. Eşim sonuçta. Muhabbet edeçek konu bulamayınca canım sıkılınca aklıma olaylar geliyor. Olayları kendimce yorumlayınca sorular geliyor . Haliyle soru soruyorum. O da bunu böyle yorumluyor.

Böyle bir makale okudum, bazı insanlar sonu ne olursa olsun aklındaki doğruyu söylemek ister engel olamazmış, artık psikolojik birşey mi, karakter mi bilmiyorum.

Parrhesia, yani aklına gelen doğruyu söyleme durumu. Hastalık değil belki de karakterin bu. :halay:
Karakterim böyleyse :( yandım işte. Bu zamanda benim gibiler sevilmiyor malesef :(

Karakterim böyleyse :KK43: yandım işte. Bu zamanda benim gibiler sevilmiyor malesef :KK43:

Yani herkese karşı mı böylesin, bi kocana değil di mi?

Çocukluktan beri içine attıkların kaşıyor mu içini, hadi çıkar bizi içinden, konuş dışa vur bizi mi diyorlar?

Sonunda çok kötü şeyler olacağını bile bile konuşuyormusun?

Sen bi anlat teşhisi koycam ben, az kaldı. :KK14:

Ben de sen gbiyim
Hep doğrucuyum hep içimden geleni soylerim
Eşim konusunda hiç politik olamam
Eşimin annesi mesela ağzı baska soyler kendi baska yapar
O kadar politik ki hep özenirim ona
Eşimin bazı davranıslarınu sevmese bile hep onaylar ve eşimin gururunu okşayıp pofpoflar
Ben netimdir direkt o doğru bu yanlıs derim
Değişemiyorım umarım siz değişirsiniz

Back
X