- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
Allah yar ve yardımcınız olsun....IHLAMUR CAYIM @iremerve1990 T Tatlianne20 cok sagolun Allah razi olsun benim bebegimin bobrekleri ,idrar kesesi yok bagirsagi tikali ve suyum 21.haftalikken sinirin altina dustu hatta bitti sayilir aldir denildi ama kalp atisi var yapamadim suan 33 haftaligiz 36.haftada dogum yaptirilacak ama suyum olmadigi icin cigerleri gelismezmis nefes alamazmis buyuzden ölecek diyolar .cok doktora gittim ama hepsi aynisini dedi.
Amin allah razı olsun canım♥Canım konularına göz attım seninde imtihanım buymuş kuzum.Allah sabır versin çok üzüldüm.
Dua et allahtan umit kesilmez iyi etmissin aldirmamakla inşallah mucize olur egerki bir seyde olsa rabbim sabrini veriyor oda güzel duygu emin ol.IHLAMUR CAYIM @iremerve1990 T Tatlianne20 cok sagolun Allah razi olsun benim bebegimin bobrekleri ,idrar kesesi yok bagirsagi tikali ve suyum 21.haftalikken sinirin altina dustu hatta bitti sayilir aldir denildi ama kalp atisi var yapamadim suan 33 haftaligiz 36.haftada dogum yaptirilacak ama suyum olmadigi icin cigerleri gelismezmis nefes alamazmis buyuzden ölecek diyolar .cok doktora gittim ama hepsi aynisini dedi.
Sağol kuzum♥Rabbim sabır versin. Hayırlı evlatlar nasip etsin.
3 bucuk aydır bekliyorum canım çocuk dan alındı kan genetikte bekliyom sonucu inşallah hayırlı çıkar.allah sabır versin. eski konularınıza da baktım. 3 düşükten sonra bu bebek de çok sorunlu olmuş. acaba genetik bi rahatszlık vs var mı? doktorlar ne diyor?
Aminn allah razı olsun canım.Tüylerim diken diken gözlerim dolu dolu boğazım düğüm düğüm şu an....
Rabbim yardımcın olsun, bu dünyanın kirinden pasından nankörlüğünden yalanından çooook uzakta yavrun...
En güzel yerde senin şefaatçin inşallah...
Bitanesiniz sizler ya canısiniz duygulandirdiniz beni manzur görün içimi döküp paylasip rahatlamis hissediyorum kizlar♥Tüçük turbağam benimmm... Sen benim burdaki en yakın arkadaşlarımdan birisin. Ve acını en başından beri hepimiz yüreğimizde hissettik. Haberini öğrendiğimizdeByNkoaLa 'un da EternaaLLove 'ın da hüngür hüngür ağladıklarında teselli etmeye çalıştığım anları çok net hatırlıyorum. Ama onlara da hep dedim; bizler güç olmalıyız ki kuzumuzu da güçlü tutabilelim. Sen gerçekten çok güçlü bir kadınsın, metanetine en başından beri hayranlık duyuyorum. Sen özel birisin, sen bir melek annesisin güzel kuzum benim. Rabbim sana ve ailene sabır versin. Gönlünüze soğuk sular akıtsın, her geçen gün daha da feraha erdirsin. Seni çok seviyoruz, daima yanındayız bunu unutma
Gerçekten bizler çok etkilendik çok agladkTüçük turbağam benimmm... Sen benim burdaki en yakın arkadaşlarımdan birisin. Ve acını en başından beri hepimiz yüreğimizde hissettik. Haberini öğrendiğimizdeByNkoaLa 'un da EternaaLLove 'ın da hüngür hüngür ağladıklarında teselli etmeye çalıştığım anları çok net hatırlıyorum. Ama onlara da hep dedim; bizler güç olmalıyız ki kuzumuzu da güçlü tutabilelim. Sen gerçekten çok güçlü bir kadınsın, metanetine en başından beri hayranlık duyuyorum. Sen özel birisin, sen bir melek annesisin güzel kuzum benim. Rabbim sana ve ailene sabır versin. Gönlünüze soğuk sular akıtsın, her geçen gün daha da feraha erdirsin. Seni çok seviyoruz, daima yanındayız bunu unutma
Teşekkür ederim kuzum ankarada doğum yaptım suan 3 bucuk aydir bekliyorum genetikte sonucu dis gönderildi kan çocuktan alinmisti sezeryanli oldum suan biraz dinlenmek istiyorum ruhen bedenen yoruldum. Rabbim nasip ederse boraz dinleneyim arastiriyim testlere gore inşallah.canim Ankarada intergen var tum detyli incelemeleri yapiyor yurt diaina da gonderiyor. 2 evladimi kaybetmis bi anne olarak seni cok iyi anliyorum. sana tek tavsiyem asil sebebini bul eger bi sorun yoksa hic beklemeden 6 ay sonra hamile kal. simdi bi oglum var rabbim sanada nasip etsin insallah.. emin ol cok zor cok bekledim 8 sene bekledim... ust uste ayni acilari yasadim hic kolay degil ama sag saglim eline alinca hepsi geciyor ilac gibi geliyor
♥♥♥♥ aminnnn canım yazdikca hislerimi sanki oda bende mutluyum gibi geliyor♥ben yeni okudum...
Mekanı cennet onun, her daim melek olarak bakıyordur buraya eminim.
Allah sana da sabır versin.
Rabbim sanada neguzel sinavlardan geçmiş veukafaatlandirmis senin neyi vardi gebeliklerde canım.canim Ankarada intergen var tum detyli incelemeleri yapiyor yurt diaina da gonderiyor. 2 evladimi kaybetmis bi anne olarak seni cok iyi anliyorum. sana tek tavsiyem asil sebebini bul eger bi sorun yoksa hic beklemeden 6 ay sonra hamile kal. simdi bi oglum var rabbim sanada nasip etsin insallah.. emin ol cok zor cok bekledim 8 sene bekledim... ust uste ayni acilari yasadim hic kolay degil ama sag saglim eline alinca hepsi geciyor ilac gibi geliyor
Burda nedemek istedigini hiç anlamadim bende bebek sahibi olmak istiyorum evet ama olmadi bebeğim nasip değilmiş bana doğdu 1 ay kuvezde kaldi kucagina alamamak kokunu bilmemek camindan ölece bak dur ve sonra ellerinle toprağa ver ansizzim ama asla neden niçin demedim benim özlemim gözlerini görmek gozleri beni birakma anne yüzüme bakışi kolay değil ama yinede içimdeki ozlem bitmiyor 4 kayip ve suan korkuyorsun düşün hamile kalmaktan ayni seylerden ama asla isyan etmedim ve allah herkese bu duygu yu yaşatır inşallah rabbim sağlıkla kucagimiza almayi insallah anne olmayi nasip eder.Kalp kırmak istemem ama bazen sanki mesele sadece bebek sahibi olmak o bebeği kucağa almak gibi konuşuluyor.Mesele bir bebek sahibi olmak mı giden cana üzülmek mi.Anlayamıyorum
Benim bebeğim yok ama hayali bile canımı fazlasıyla yakıyor.
Allah sizi cennette tekrar buluştursun insallah.
Biliyorsunuz dimi mekanları mezarlık degil. o çamurun suyun içinde degil çok hoş biryer de bekliyor anne babasını dogacak kardeşlerini.
Allah Hayrlı saglıklı evlatlar nasip etsin
Allah sabır versin başka bir şey diyemiyorum. Boğazım düğümlendi. Sizi çok güzel bir yerde bekliyor meleginiz...
Allah sabir versin..
Allah sabır versin
Allah sabır versin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun inşallah. Çok zor bir imtihan bu insan diyecek bir şey bulamıyor.
Allahım sabırlar versin canim
Rabbim sabır versin
Allah razi olsun hepiniz den guzel dualariniz için♥Allahü sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?