Cennet kokulum♥

Nezamman olmuştu kuzu. Anliyorum haklisin ama güçlü duralım hkslerini dok ağla ama kendini kaybetme güçlü ol kuzum meleklerimiz nasip değilmiş bize demek .

Az önce haberlerde bir kadın hastanede yatan 7 aylık bebeğini ağlıyor diye saçlarından havaya kaldırıp darp ediyordu senin gibi anneleri görünce Rabbim günah yazmasın keşke o bebek senin bebeğin olsaydı yavrum o kadar çaresiz ki anne olamayan bir yaratık yüzünden dünya işkence çekiyor sen evladın için ağlarken başkası ağlıyor diye evladını dövüyor

Nezamman olmuştu kuzu. Anliyorum haklisin ama güçlü duralım hkslerini dok ağla ama kendini kaybetme güçlü ol kuzum meleklerimiz nasip değilmiş bize demek .
24 aralıkta suyum geldi 25 inde doğdu ve toprağa verildi nasıl dayanıcam bilmiyorum gerçekten. Zar zor kavuşmuştum ben ona. Daha yeni babasının eline tepki veriyordu. Suni sancı verilinceye kadar da tekme attı yavrum.

Allah sabır versin. Çok zor çok acı ama rabbimiz çok büyük herşeyin en doğrusunu bilir. Bizim bildiğimiz şeylerden çok daha fazlasını bilir. Meleklerimizde herşeyin en doğrusunu en güzelini en hayırlısını bilen rabbime emanet.

vicdansizlar bunlar seytanlasmiss merhametsiz kalbizler allahim da onlara muckze veriyor kiymet bilmiyorlar.

Ya daha yenide benimde 3ay oldu ama alisiliyir kuzum bense 1 ay gördüm hastaneye kuvezde hergun sut gitur sağ kabullenmek zor ama kabullniliyor vadeleri bolemis bukadarmis bende surekli izlerdim tekmeleri elimle tutakca gibi ayaklarini sevinirdim rabbim birdaha o güzel duyguyu saglikli bir evlatla mukafaatlandirir canim♥

Rabbim bu acıyla sınanan herkese dayanma gücü versin. Öyle güzel bi yerdeler ki bize ihtiyaçları yok. sadece bizim onlara ihtiyacımız var.
Sabır sabır sabır
Allahım yardım et bize

Allah sabır versin cennette size şefaatci olsun inşallah.

Allah razi olsun ♥aminnn

Şimdi kaldırdım ultrason kağıtlarını,testleri, ilk öğrendiğimde yaptığım idrar testini...
Çok üzgünüm...ben onun fotoğraflarını kaldıracaktım albüm yapacaktım. Allahım sen dayanma gücü ver Ya Rabbimm...

Ah bitanem agla aglama demem tutma kendini ama guclu ol bak milyonlarca insan var dag gibi genclerimiz gidiyor kendimizi bole teselli edelim meleğim.

Guzel Mevlanamiz ne guzel soylemis.

Peygamber efendimiz esiyle evlendiginde esi kirk yasindaymis ve butun cocuklari bu yastan sonra oldu en kucuk kizi soyunun devami kizindan olmus ve digerlerinin hepsi yasarken vefat etmis.

Ah bitanem agla aglama demem tutma kendini ama guclu ol bak milyonlarca insan var dag gibi genclerimiz gidiyor kendimizi bole teselli edelim meleğim.
Ben şehit haberi duyuncada ağlardım ki evlat sahibi olamıyoruz diye onlara üzülürdüm. Teselli etmeye hiç bir kelime yetmez

Sabırların en büyüğünü diliyorum size.
Eminim cennetten daha üst bir makam var ve sizin meleğinizde o makamda şu anda.
Merak etmeyin kavuşacaksınız.
Benimde karnımda ölen bir meleğim var.
Sizin acınızla kıyaslanmaz tabiki.
Bir çocugum olsada acısı derinlerde biyerde hiç gitmiyo.
Rabbim yardımcınz olsun.

allah sabir versin guzel yurekli anne. ama. sonsuza kadar ayrilmadinz bir o. cennet kokuku meleginize kavusacaginiz gunleri unutmayin rabbim size bu bos dunyda sabirsin versinnn

Benimde acim ortak. 20 gün oldu Ahmet imi topraga vereli. Hala kocaman bir ates yaniyor icimde...
rabbim sizede sabir versin kimseye evlat acisi yasatmasin .okunyunca gozlerim doldu acinizi. inanin. paylasiyorum suan rabbim tum evlatlarini kaybetmis annelere sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…