Cennet kokulum♥

Aminn Allah razi olsun canım♥

Onsuz uyandığım bir sabah daha. yine göremedim yavrumu rüyamda... herşey öyle boş ki onsuz. Öyle alışmışım ki oğluma sabah tekmeleriyle uyanırdım. Acıkmıştır diye yatağımı bile toplamadan kahvaltı hazırlardım. Şimdi oturupta yiyemiyorum onsuz. Ben oğlum gelişsin diye yumurta yerdim ceviz yerdim. Şimdi onsuz nasıl yiyeyim nasıl boğazımdan geçsin.
Geç kalkınca kızardım kendime acıkmıştır niye o kadar uyuyorsun diye.
Allah ım dayanma gücü versin bize Sabır versin.

Yapma böle kuzum benide aglatiyon kabullenmek dua etmekden baska caremiz yok ayakta durmak zorundayiz aynı duygular bendede var.

Yapma böle kuzum benide aglatiyon kabullenmek dua etmekden baska caremiz yok ayakta durmak zorundayiz aynı duygular bendede var.
Kabullenemiyorum ki daha geçen cumartesi kıpır kıpırdı. Sabah uykumdan uyandırmıştı ayakta durmaya mecalim yok gerçekten

Kabullenemiyorum ki daha geçen cumartesi kıpır kıpırdı. Sabah uykumdan uyandırmıştı ayakta durmaya mecalim yok gerçekten
Bende bi kacgundur uykular gitti geceleri aklima geliyor nasildir nasil olurdu falan acaba kızım olurmu yine hersey ama sonra toplayıp kendimi güçlü olmaya çalışıyorum gever kuzum unutmazsin ama kabulleniriz insalllah acilarimiz yenu bir anne olmakla son bukurbulur kardesleriyle diner azda olsa.

Bende uyuyamıyorum dua ediyorum Allah ım bir kere rüyamda göreyim diye ama görmedim daha. Bir daha evlat sahibi olabilecekmiyim diye bende düşünüyorum.

Bende uyuyamıyorum dua ediyorum Allah ım bir kere rüyamda göreyim diye ama görmedim daha. Bir daha evlat sahibi olabilecekmiyim diye bende düşünüyorum.
Biraz toplamak gerek kendini topla hormanlarin duzelsin toplansin inşallah oluruz Rabbim nasip ederse kuzum.

Amin canın allah razı olsun geceleri pek girmiyor son zamanlar gözleri gitmiyor önümden çabuk toplandim zaten ama özledim ondan galiba şükür allahıma.
Oyle oluyor canim.sonra Allahim bi yavru daha verince sanki hafifliyor ama unutulmuyo aklina geliyo bi gun sizim sizim sizliyo burnun anliyosun ki unutulmuyo kabuk bagliyo sadece.Allahin takdiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…