- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
Aminn Allah razi olsun canım♥Sabırların en büyüğünü diliyorum size.
Eminim cennetten daha üst bir makam var ve sizin meleğinizde o makamda şu anda.
Merak etmeyin kavuşacaksınız.
Benimde karnımda ölen bir meleğim var.
Sizin acınızla kıyaslanmaz tabiki.
Bir çocugum olsada acısı derinlerde biyerde hiç gitmiyo.
Rabbim yardımcınz olsun.
Aynen dogru rabbimize emanetiz gidecemiz yer ayni kavuscaz elbet inşallah canim.Ben şehit haberi duyuncada ağlardım ki evlat sahibi olamıyoruz diyeonlara üzülürdüm. Teselli etmeye hiç bir kelime yetmez
Amin canım♥çok teşekkür ederimCanım benim , rabbim sabır versin
♥♥♥♥♥Guzel Mevlanamiz ne guzel soylemis.
Peygamber efendimiz esiyle evlendiginde esi kirk yasindaymis ve butun cocuklari bu yastan sonra oldu en kucuk kizi soyunun devami kizindan olmus ve digerlerinin hepsi yasarken vefat etmis.
İnsan ölmeyi istiyor kavuşmak için.Aynen dogru rabbimize emanetiz gidecemiz yer ayni kavuscaz elbet inşallah canim.
eweett canmmm .dunyanin en iyi annesisin bunu unutma ve biraz olsun uyumuya calisDoğru en azinda bekliyor bizi mutlaka gidecegimizyer orası.
Amin allah razi olsunrabbim sizede sabir versin kimseye evlat acisi yasatmasin .okunyunca gozlerim doldu acinizi. inanin. paylasiyorum suan rabbim tum evlatlarini kaybetmis annelere sabir versin
Allah razi olsunBaşınız sağolsun sizinde canım benim Rabbim sabir versin tum acili ailelere♥
Yapma böle kuzum benide aglatiyon kabullenmek dua etmekden baska caremiz yok ayakta durmak zorundayiz aynı duygular bendede var.Onsuz uyandığım bir sabah daha.yine göremedim yavrumu rüyamda... herşey öyle boş ki onsuz. Öyle alışmışım ki oğluma sabah tekmeleriyle uyanırdım. Acıkmıştır diye yatağımı bile toplamadan kahvaltı hazırlardım. Şimdi oturupta yiyemiyorum onsuz. Ben oğlum gelişsin diye yumurta yerdim ceviz yerdim. Şimdi onsuz nasıl yiyeyim nasıl boğazımdan geçsin.
Geç kalkınca kızardım kendime acıkmıştır niye o kadar uyuyorsun diye.
Allah ım dayanma gücü versin bize Sabır versin.
Amin canın allah razı olsun geceleri pek girmiyor son zamanlar gözleri gitmiyor önümden çabuk toplandim zaten ama özledim ondan galiba şükür allahıma.Kizlar Allah bizi diger tarafta yavrularimiza kavustursun insallah
Kabullenemiyorum ki daha geçen cumartesi kıpır kıpırdı. Sabah uykumdan uyandırmıştıYapma böle kuzum benide aglatiyon kabullenmek dua etmekden baska caremiz yok ayakta durmak zorundayiz aynı duygular bendede var.
Bende bi kacgundur uykular gitti geceleri aklima geliyor nasildir nasil olurdu falan acaba kızım olurmu yine hersey ama sonra toplayıp kendimi güçlü olmaya çalışıyorum gever kuzum unutmazsin ama kabulleniriz insalllah acilarimiz yenu bir anne olmakla son bukurbulur kardesleriyle diner azda olsa.Kabullenemiyorum ki daha geçen cumartesi kıpır kıpırdı. Sabah uykumdan uyandırmıştıayakta durmaya mecalim yok gerçekten
Bende uyuyamıyorum dua ediyorum Allah ım bir kere rüyamda göreyim diye ama görmedim daha. Bir daha evlat sahibi olabilecekmiyim diye bende düşünüyorum.Bende bi kacgundur uykular gitti geceleri aklima geliyor nasildir nasil olurdu falan acaba kızım olurmu yine hersey ama sonra toplayıp kendimi güçlü olmaya çalışıyorum gever kuzum unutmazsin ama kabulleniriz insalllah acilarimiz yenu bir anne olmakla son bukurbulur kardesleriyle diner azda olsa.
Biraz toplamak gerek kendini topla hormanlarin duzelsin toplansin inşallah oluruz Rabbim nasip ederse kuzum.Bende uyuyamıyorum dua ediyorum Allah ım bir kere rüyamda göreyim diye ama görmedim daha. Bir daha evlat sahibi olabilecekmiyim diye bende düşünüyorum.
İnşaallah Allah hayırlısıyla nasip etsin hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar.Biraz toplamak gerek kendini topla hormanlarin duzelsin toplansin inşallah oluruz Rabbim nasip ederse kuzum.
Herzaman konuşabiliriz canim ozeldende mesaj atabilirsin morel olur birbirimize.İnşaallah Allah hayırlısıyla nasip etsin hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar.
Sağol Allah razı olsunHerzaman konuşabiliriz canim ozeldende mesaj atabilirsin morel olur birbirimize.
Oyle oluyor canim.sonra Allahim bi yavru daha verince sanki hafifliyor ama unutulmuyo aklina geliyo bi gun sizim sizim sizliyo burnun anliyosun ki unutulmuyo kabuk bagliyo sadece.Allahin takdiriAmin canın allah razı olsun geceleri pek girmiyor son zamanlar gözleri gitmiyor önümden çabuk toplandim zaten ama özledim ondan galiba şükür allahıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?