- 30 Aralık 2009
- 23.441
- 93.185
- 1.123
- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
insanı bu hale getiriyorlar işte.
korktum senden
buradan biz delirdik. adam eşine bağıran eniştesiye hiçbişi olmamış gibi takılmış yaa
demek ki konu sahibi eşine istediği kadar yalnış yapabilir
adam sevıyor yahu aşağılanmayı
Mesela eşine bağırılması konusunu direk kendine hakaret olarak algılamalıydı, namus meselesi olmalıydı. Ama enişteyle takılacak kadar da gevşek. Ama onun erkekliği karısına söküyor bir tek...
Gerçekten öyle surrender..
Birgün kayınvalidemlerle kavga ettik hamileyim ben de kaderiminoyunu gibi..Kadın bana karşı saygısızca bir kelime kullanınca evden kimseden vedalaşmadan ayrıldım..
Eşimde peşimden geldi eve gidecegiz o ara elimde poşetler felan da var..Neyse kaynanam eşimi kapıda durdurdu ben de köşede onu bekliyorum :)) Agzına geleni saydı eşim de dinledi
Sonra geldi yanıma babamın elini öpmeden evden çıktık hadi geri dönelim öpelim dedi ..N'aptım biliyor musun ?
Elimdeki poşetleri kafasına geçirdim al dedim sana el öpmesi al al al !!
Sonra o sinirle anahtarı kayınvalidemlerde unutmuşuz eşim geri döndü almak için eve girdiginde baya bir kızmış bunlara...Eeee şıpı yediya benden aklı başına geldi...
Bazen böyle etmek lazım
kızlar yorumlarıokudum ..buakşam eşımle bayram meselesini konuşucam.ben ona tamam gidrz demedim hç bu konuyu açmadık.sanırım ikimizde korkuyoruz inada bindirmekten
göruşuyor çunku beni haksız göruyor..öyle görulmesi sağlanıyor ücuncu kişiler tarafından.
nediceksin işte kızım şans kısmet buna şükür allah akıl fikir versin kocana....o yönden ben çok şanslıyım 30 yılı geçti.daha bi kere bile üzdüğünü hatırlamam etrafımda kudurmuş kurt gibidir...ne benim ailem ne onun ailesi ne başkası asla kötü bir niyetle yaklaşamadı...oda ihtiyarladı artık elindeki çorabı arıyordu geçen gün içimden dedim.koca kurt sendemi ihtiyarladın diye elindeki çorabı söylemedim...erkeklik gururu kırılmasın diye...güzel yıllardı inşallah seninde öyle olur...wegapink abla keşke benim kocamda öyle olsaydı.hç bi zaman elini masaya wuramaz başkasına karşı.anca bana erkeklik taslıo.sewgicankurt konuşucam ama sonu wuslat biliyorum
eşımle konuşamıyrm korkuyorum gerçeği duymaktan..canımın acımasından korkuyrm.öyle kötu bi psıkolojideyim ki soramıyrm işte.çay yaptım ictk şu mutluluğun bozulmasını istemedim
ne yapayım ki ayrı ew açtığı içn affetmeye çalışıyorum huzur kurmaya onu kendime dahada bağlamaya çalışıyorum..korktuğum kendi üzüntüm.bana hayır gidecez derse bayrama kadar mahfolucam.bundan korktuğum içn sormadım
Gerçekten öyle surrender..
Birgün kayınvalidemlerle kavga ettik hamileyim ben de kaderiminoyunu gibi..Kadın bana karşı saygısızca bir kelime kullanınca evden kimseden vedalaşmadan ayrıldım..
Eşimde peşimden geldi eve gidecegiz o ara elimde poşetler felan da var..Neyse kaynanam eşimi kapıda durdurdu ben de köşede onu bekliyorum :)) Agzına geleni saydı eşim de dinledi
Sonra geldi yanıma babamın elini öpmeden evden çıktık hadi geri dönelim öpelim dedi ..N'aptım biliyor musun ?
Elimdeki poşetleri kafasına geçirdim al dedim sana el öpmesi al al al !!
Sonra o sinirle anahtarı kayınvalidemlerde unutmuşuz eşim geri döndü almak için eve girdiginde baya bir kızmış bunlara...Eeee şıpı yediya benden aklı başına geldi...
Bazen böyle etmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?