cennete düştüm

insanı bu hale getiriyorlar işte.

korktum senden

eehehe korkma korkma ama eli maşalıyımdır ben kuru gürültüye papuç bırakmam..Vakti zamanında toydum ne deseler üzülüp aglıyordum şimdi varya tıııııııııııın deyip bir de ben içimde ne varsa döküyorum..Çekemem kimsenin nazını..Eşim bile olsa durdugu yeri bilsin.

buradan biz delirdik. adam eşine bağıran eniştesiye hiçbişi olmamış gibi takılmış yaa
demek ki konu sahibi eşine istediği kadar yalnış yapabilir
adam sevıyor yahu aşağılanmayı

Mesela eşine bağırılması konusunu direk kendine hakaret olarak algılamalıydı, namus meselesi olmalıydı. Ama enişteyle takılacak kadar da gevşek. Ama onun erkekliği karısına söküyor bir tek...

Mesela eşine bağırılması konusunu direk kendine hakaret olarak algılamalıydı, namus meselesi olmalıydı. Ama enişteyle takılacak kadar da gevşek. Ama onun erkekliği karısına söküyor bir tek...

hatta kudurması gerekıyordu. bu ne rahatlık arkadaş
senın ne haddine bağırmak. görümceye ne demeli? ben olsam eşime izin vermezdim
sana düşmez derdim.

Beni sizler doğurdunuz

kaderiminoyunu çok sevindim canım
biliyorum eski konularını da Rab' bim hayırlı geçim versin :)

kızlar yorumlarıokudum ..buakşam eşımle bayram meselesini konuşucam.ben ona tamam gidrz demedim hç bu konuyu açmadık.sanırım ikimizde korkuyoruz inada bindirmekten

kızlar yorumlarıokudum ..buakşam eşımle bayram meselesini konuşucam.ben ona tamam gidrz demedim hç bu konuyu açmadık.sanırım ikimizde korkuyoruz inada bindirmekten

O zaman konuyu direkt sen aç, ve kararlı bir şekilde söyle. Seni öyle bir ortama sokmaya hakkı yok. Nerede duracağını öğrensin bu şekilde.

göruşuyor çunku beni haksız göruyor..öyle görulmesi sağlanıyor ücuncu kişiler tarafından.

şu kocana 2 kelime derdimde demesine boşver başa gelen çekiliyor işte sevgili kızım....benim kocamın yanında kendi kardeşi bağırmıştı...sevgilisi yüzünden....20 gün hastanede yattığını biliyorum kardeşinin kocam boksör bu arada :)

wegapink abla keşke benim kocamda öyle olsaydı.hç bi zaman elini masaya wuramaz başkasına karşı.anca bana erkeklik taslıo.sewgicankurt konuşucam ama sonu wuslat biliyorum

wegapink abla keşke benim kocamda öyle olsaydı.hç bi zaman elini masaya wuramaz başkasına karşı.anca bana erkeklik taslıo.sewgicankurt konuşucam ama sonu wuslat biliyorum
nediceksin işte kızım şans kısmet buna şükür allah akıl fikir versin kocana....o yönden ben çok şanslıyım 30 yılı geçti.daha bi kere bile üzdüğünü hatırlamam etrafımda kudurmuş kurt gibidir...ne benim ailem ne onun ailesi ne başkası asla kötü bir niyetle yaklaşamadı...oda ihtiyarladı artık elindeki çorabı arıyordu geçen gün içimden dedim.koca kurt sendemi ihtiyarladın diye elindeki çorabı söylemedim...erkeklik gururu kırılmasın diye...güzel yıllardı inşallah seninde öyle olur...

Eşine bi sorsana Sen gelin olarak bayramda eşinin ailesine gitmeye mecbursunda görümcen niye eşinin ailesine gitmiyo.

Yerinde olsam ailenle bayramlaşmaya karşı değilim ama eniştenin orda olmadığı bi saate dent getirelim derdim.

eşımle konuşamıyrm korkuyorum gerçeği duymaktan..canımın acımasından korkuyrm.öyle kötu bi psıkolojideyim ki soramıyrm işte.çay yaptım ictk şu mutluluğun bozulmasını istemedim

eşımle konuşamıyrm korkuyorum gerçeği duymaktan..canımın acımasından korkuyrm.öyle kötu bi psıkolojideyim ki soramıyrm işte.çay yaptım ictk şu mutluluğun bozulmasını istemedim

Yanlış anlama ama, anlamaya çalışıyorum, yanlış mı anladım, seni hamile halinle ailesine ezdiren, yetmedi el oğlunun karşısında ezik duruma düşüren, asla arka almayan ve başına birşey gelse kuyruğunu kıstırıp kaçacak yapıda, kendi karısının yanında, aklı hala anacığında biriyle bir bardak çay içebildiğin için hala mutlu olduğunu mu sanıyorsun? Aklım ermiyor, kafam basmıyor anlıyor musun?

ne yapayım ki ayrı ew açtığı içn affetmeye çalışıyorum huzur kurmaya onu kendime dahada bağlamaya çalışıyorum..korktuğum kendi üzüntüm.bana hayır gidecez derse bayrama kadar mahfolucam.bundan korktuğum içn sormadım

Sen ayrı eve odaklandığın için ayrı eve çıkma sebebini unutmuşsun. Hayır gideriz dese o enişteyle, görümceyle, kaynanayla birlikte oturup kalkabilecek misin? Hala gönlün alınmamış bu konuda, sana özür diletmeye kadar varır bu iş söyliyim.

Cok sevindim ya, valla derdin derdim olmustu... Cok cok sevindim, darisi senle ayni durumda olan herkesin basina...

oğğhhh elleriniz dert görmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…