Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

melegım ne olurdu bırakıp gıtmesen artık kardesınde gelemeyecek umutlarım tukendı senın hasretın bıtaraftan ıcımı kemırdı melegım senı cok ozledım bıran once kardesını gonder melegım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bebegim
sen benim umudum olacaktın
yalnızlığıma ortak olacak
yalnızolmayacaktık beraber.
hergün senle konuştum
hergün senle yedim içtim.
senin için yaşadım.
doktur herşey güzel dediğinde mutluydum canımın içi.
artık babana bile güvenmezken sen benim umudum herşeyim olmuştun.
ama doktur artık herşey güzel demiyor.bebeginizi kaybedersiniz diyordu tam 6 ay senle yaşadım ben.nasıl acı nasıl acı anlatılmaz.
şimdi herkes olur diyor üzülme diyor.
demesinler bana ben umudumu oğlumu kaybettim
nasıl üzülmeyeyyim.
hiç birşey eskisi olmayacak biliyorum.
seni özlüyorum karnımın inmiş görmek üzüyor beni tatlı oğlum.

herseyın aynısını yasamısız sankı bende okadar alısmıstımkı ama oglum 6 ay dayanabıldı sımdı ıse hersey bos gelıyor hakkımızda hayırlısı olsun ınssallah tez zamanda olur allahım kucaklarımızı bos bırakmaza.s.

Canım oğlum ,
Babanla seni çok seviyoruz ve seni çok özlüyoruz...
Senin için gözyaşı akıtmadığımız bir gün bile yok...
Güzel Yusufum , sana isminle hiç hitap edemedim...Yüzün çok güzelmiş bebeğim , o yüzden baban ismini Yusuf koymuş...Hamileliğimde o kadar düşünmüştük ismin ne olsun diye...Bulamamıştık sana bir isim...Ama baban yüzünü görür görmez adını Yusuf koymuş bebeğim...
Yusufum , şu an çok mutlusun ve rahatsın biliyorum.Annem çünkü sen bir meleksin...
Benim ve babanın canı çok yanıyor , seni unutmamız mümkün değil bebeğim...Hamileliğimin sonuna kadar seni karnımda taşıyıpta doğuma 2 gün kala seni kaybetmek !
Ahh bebeğim , güzel yavrum , koklayamadığım Yusufum , kollarımla saramadığım bebeğim...Ahh bebeğim ahh...Sensizliği anlatmak , sensizliği yaşamak o kadar zorki...

arkadaşlar hepimizin başı sağ olsun ben aranıza yenı katıldım bende şubat ayında doğum yaptım ve bebeğimi hiç görmeden kaybettim 15 saat yasamıs ben yogum bakımdan cıktıgımda bebegımın öldüğünü ogrendım ama bız hazırlıklıydık cunku bebegımız rahatsızdı meleğim ve aşkım kusura bakma ısmını bılmedıgım ıcın boyle yazdım senın acın daha zor 6 ay kucagında olup kaybetmek daha zordur hep oyle tesellı ettım kendımı hıc yuzunu gormeden kokusunu duymadan kaybetmek bırazdaha kolay oldu atlatmamızıcın tabıkı her turlusu cok zor karamsar olmamak lazım ama rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın en kısa zamanda bebeklerımızı kucagımıza almak dılegıyle

Güzel bebeğim ,
Her zaman ki gibi yine aklıma düştün...
Şu an sana her zamankinden çok ihtiyacım var Moralim çok bozuk bir konudan dolayı ... Oysaki sen yanımda olsaydın , seni kollarımla sarsaydım , senin kokunu alsaydım hiç bir şeyim kalmayacaktı canım oğlum....

kızım yavrum melegim seni çok özledim dün bir olay yaşadım oan sana dokunmak doyasıya koklamak istedim hiç ayrılmamak ama sen beni bırakalı 4 ay bitti lütfen bir kerede olsa rüyanda ol seninle geçireyim gel evime bebegim nolur annen her gece sen gelicen umuduyla uyuyor
gel gel nolur gelek canımın parçası.....:Saruboceq:

seni okadar anlıyorumki bu duyguyu bende
çok yaşıyorum
keşke yanımda oğlum olsaydı diyorum
daha çabuk geçerdi zaman daha kolay atlatırdım sorunları.

bebek çorapları nı gördükce içim bir tuhaf oluyor.
umarım geçer bu dönemim.

bayramda geliyor

:gitme::gitme:

Mesajlarınızı okurken aĞlamaktan mahvoldum.aslında pekÇok Şey yazacaktım ama ınanılmaz kÖtÜyÜm Şımdı.allah yavrularımıza uzun hayırlı ÖmÜrler versın onları bızlere baĞıŞlasın,kaybettıĞımız meleklerımıze de cennette kavuŞturmayı nasıp etsın ınŞallah.bebeklerını doĞmadan ya da doĞduktan sonra kaybeden tÜm ana babalara dayanma gÜcÜ sonsuz sabırlar verır de yavrularımızın yaŞayamadıkları ÖmÜrlerını de kardeŞlerının ÖmÜrlerıne katar ınŞallah
benıde cennette bekleyen 2 yavrum var sana emanet rabbım

bebeğimmmm cnm yavrummm güzleergüzlim meleğim nerelerdesin annem sen nelerdesin...yoklugun cnmı yakıor....özledim
annem seni cok özldim..anneni babanı bizi özlemedinmi yüreğim yanıor meleğim seni özlüorum...benle olacaktın harektelerini
hissedecktk babanla seni özlüorum bebeğim cok cok cok güzel yaz gününde geldin ve yaz günü terketiin ama

o yaz günü terkedişin sanki....buz gibiydi..bedenim üşüordu ruhum üşüordu bebeğim korkuordum inanamıordum
gideceğini bilior ama inanamaıordum yavrm...sen benm meleğimsin meleğim çicğmsn acmamıs çiçeğim....yüreğimin derinelrndesn
yüzüm gülsede biyanmda hep sen varsın senle dolan acımokadar hevesliyimki heveslerim kaldı acıya dönüştü...vitrinlerin
önnden geçerken heveslerim vardı bunu bunu alıcam die...sana dair hayallerm vardı yavrum oysa şimdi hiçbişe kalmadı...
uctun ve giitin...sen umudumdun düşümdün şimdi ise karnımdaki sancılar umudumun yarınımın düşmanı oldular...
varlıgını hiisettiğimiz ögrendiğimiz günü hatrılıormsn unutamazdınkii annenin en mutlu anını hissetmiş olmalısın değilmi
nekadarda güzeldi...hastanede babanla baba hamile oldugumu söledklerinde gözlermzden süzülen yaslra anlıkmıs nerden bilirdikki..
seni özlüorummmm özlüorum bebeğim...seni ilk görmeye geldiğimde nekadrda süslendim...babaannen hadi hadi diordu nereye gidioruz
diordu evet en önemli kişiye en önemli yare en önemli yere gidioruz diemiordum SANA geliordum BEBEĞİME gidiordum
İLKGÖZAGRIMA gidiordum.....halan saclarımı yapmıstı sabah uyanıp asla kalkmazdı ama kalktı işte oda senin için be yavrum
saclarımı yaptı makyajımı yaptım...ve sana doru yola cıktık kalbmdeki heycanı tarif edemem ucuordum mutluluktan...ogün gözükmedin
mercimeğim benm okadr miniktinki sen bebegm göremdm seni sonra halanla geldik sana
biliordum grüneceginii doktr teyzen ultrasonla baktı evet burda dedi nası cevirdim kafamı sana nası baktım ne oldu
bilemiorm ama sankii hayat durdu...halan hemen egildi ultrasona baktı gülümseyerek...cıktık elmzzde kagınla bakarak
burda burda diorduk
2 3gün hiç elmden inmedi o kagıt yatarken kalkarken he komidinin üstündeydin sen babanla bakıorduk gülüorduk
engnnn gel diordum babana bakalım bebege diordum bakıp gülüorduk baban seni öpüordu seviorduk....bir sonraki görüşmemizde
büyümüştün annem sen....1cmdin ama büyümştn işte.....kalbm pıtırpıtırdı....seslerini dinledk halanda bende sankiiii snkiii....sankii
sankiii iştee...bilemiorum ama o ses kulagmdan cıkmıor...bunu bil okadar canlıydınkiii bebegm nası olduda ....öldün....öldün
bazen hala var gibi geliorsun bana annem elm karnımda seviorum unutup okadr canm yanııorki..şimdi bugunlerde
harektelerini hiisedecektk....sanki cici kıyafetler alacaktım...keşke keşke hep keşke......baban beni hiç yormadı sen varken
herşeyimzi o yaptı bizi cok sevior bebeğimm sen gitsende unutma seni çok sevior o
nekadr isterdik nekdr varolmanı.....
benm annem var bebegm orda.....cok iiyi bir anne..ben senin annen o benm annem meleğim sana annelk yapcaktır...
sarıp öpeecktr seni....sen benm cnmsın.....meleğimsn sen benm....bebeğim seni çok özlüorum cok....seni seviorum cok
cokkkk herzmn kalbmn derinlerndsn sen en büyük zaafım sensn benm giiitin bebeğim giitiinnnn umudum var kardeşin olana kadr
yüreğim ilk günki gibi acıcak..seni unutmcm ama kardeşin birazda olsa bastıracak
sende anneciğine duaet olurmu meeleğimmmm beebgm benm seni görmesemde görmüş sevmiş gibiyim kucaklamıs gibiyim
kokunu almıs gibiyim....
senin dünyaya gelmiceğini ben hiissettim meleğim
biliordum yavrum benm.....o gün bizim evlilik yıldönümümüzdü bebegm baban bana cok güsel bi çiçek olmstı rengarenk o çiçeği
aldım ve güsel biyere koydum uzandım ve kalktım....gelen leke sanki beynimden vurdu beni o lkeyi görünce
öldüü bebegm dedm.....baban ve ben hastaneye giitik
baban yolda bak gör hiçbişeyi yok bebeğin buda bana kısmet bende ilkkez dinlcm kalp atıslarını die heycanlıydı
oysa ben konusamıor ne dediğimi bilmior tamam tamam diordum odaya girdim ve bir umutla yattım o masya
ama doktr bize ölmüş dedi kalp atısı yok
kendimi ne yaptımı bilmiorum aglamaya basladım ve aniden düğmemi bile kapatamdan kendimi dısarı atmak gitmek
istedim baban ise gözleri dolu içi yanaracasına hayal kırıklıgıyla hadi gçlü ol diordu ama ondaki güç hiç yok denilecek kadar
kaybolmustu...yolda aglıordummm durmadan....baska doktorada gittik bebegm
ona hiçbişe anlatmadk odamı aynısını dicekmi die emn olmak için
oda baktı önce evet bura poposu olcak ayakları ve elleride burda dedi ohhh dedm yasıor ama sonra bana baktı
kalp atısı yok fakat dedi.......
!!!!!!!!ölmüş dedi...biraz daha baktı evet emnm ölmüş dedi....ordan cıkamdm agladm agldm kürtaj olunacak
dedi kulagmda o kelime defalarca cınladı kürtaj!!!!....ölmüştün bebegm ama yinede almasınlar diordum...birgün benle kaldın
duran minicik kalbinle...babanın tesellileri beni avutmadı gözlerindeki acısı ve gözlerinden akan yaslar cnma işliordu babanı
ilkkez o halde gördüm...cok hevesliydim ve baygınlık geçirdim....içim herdefasında bayılıor faakt hiçbişe yapamıorum
kimseyi üzmek istemiıorm heleki BABANI....sen baban gibi olacaktın beebgm bakısların gözlerin ona benzicekti....
gülüşün yürümen konusman nasıl olcuaktı ellern nası olurdu acba küçük dudakların...tırnakalrın sesin aglaman...baban gbi ASİL
olacaktın adında ASİL olacaktı ASİL POLAT enginin oğlu diceklerdi...bebegm benm cnm yavrm....seni benden aldıklarında içimden
bişeyin eksildiği okadr belliydiki bedenmde sanki parmakların kopar ya yoklugunu hemen anlarsın bende anladm bebegm
olmadıgnı....benm cnm yavrum.....elbet kavusucaz allahın huzuurunda meleğim....sen olusmus olarak geliceksn bize yavrum...
tanıcaz birbirimizi...güzel yavrm benm seni çok seviorum cok ANNEN.........

kaybettim bebeğimi 11 haftalıktı ve doktorlar buraya kadar dedi karnımda öldü bebeğim içimde ölen benimde ömrümün yarısını alıp götüren beni zamansız amansız yakalayan bu acı çok acıymış yaaaa dayanamadım bi sürü doktora gittim içimde kalbi atmayan minnacık bedenini bedenimden söküp almalarını istemediğim bebeğimle kime gitsem ne solesem omadı olmadıııı bitti dediler üzülme dediler geççek dediler kürtaja girdim ve çıktığımda çığlıklarım gözyaşlarım tükenmedi üzülme dediler yine olur dediler kucaklarında bebeklerinie sarılmış anneleri gördüm hastane odamda aradan kaç hafta geçti bilmiyom ara ara ağlamalarım ve sanki bebeğim karnımdaymış gibi elim karnımda dolaşmalrım devam ediyo herkesin acısı yüreğinde acır ben acımı yüreğimde yaşıyorum ve yalnızlığımda gözyaşlarımla paylaşıyorum güçlü görünüp mağlubu oynuyorum

canım acılarını hafifletmez biliyorum ama yaşadıklarının aynısını yaşadım.benim bebeğim 12 haftalıktı.gitmeden önce rüyamda (aslında uyumuyordum bile)vedalaştı benimle.yattığım odaya usulca girip öptü beni. sonra usulca çıktı gitti canım oğlum.aslında yaşadığım şeye anlam veremedim o anda ama 10 gün sonra kontrole gittiğimde dr. on gün önce kalp atışlarının durduğunu söyledi bebişimin.korkunç bi acı.eşim askerdi üstelik.yapayalnızdım.inanamadım çünkü hiçbir şikayetim yoktu.ogün 2 dr.daha gittim.ve sonraki gün ve sonraki.bi umuttu bendeki belki pozisyonu farklıydı,belki gözden kaçmıştı minicik kalbinin atışları.bir hafta kürtaj olmaya gitmedim hayatımı kaybetmek pahasına.kabullenemiyordum.bebeğimin ölü bedeninin bile bedenimde kalmasını istiyordum
sonrası senin yaşadıklarının aynısı belki fazlası....
kaybettiğin bebeğini asla unutmayacaksın her zaman cennette onu görmek isteyeceksin sende.bende hala ağlıyorum yavrularıma anlattığım bebeğimden öncede bi düşük yaptım erken hamilelik döneminde.ikiside kalamadılar anneleriyle,cennete gittiler daha gelmeden.
ama sanada umut olur umarım,kızkardeşlerini yolladılar sağsağlim.şimdi yavrumu basıp bağrıma yaşanan tüm acıları hafifletiyorum
inananıyorumki sende güzel bir bebeğin annesi olacaksın yakında.sakın isyan etme allah cennetteki yavrularımızın ömrünüde yaşayan kardeşlerine katsın inşallah.
kendini kader teslim et ve bol bol dua et allah sabırlar versin hepimize

canım oğlum ege miraç seni çok özledim geçen sene yanımdaydın şimdi yoksun yavrum birtanem tek tesellim biliyorum artık acı çekmiyosun buna seviniyorum işte ama işte ana yüreği dayanmıyo ciğerim parçalanıyo oğlum seni çok seviyorum babanda seni çok özledi ikimizde gizli gizli yerlerde ağlayıp birbirimize göstermeyip destek olmaya çalışıyoruz ama yapamıyoruz oğlum giderken saç tellerini burda unutmuşun senin yerine onları kokluyup seviyorum.anneciğin seni hiç bir zaman unutmayacak sende bunu bil oğlum cennet kokulum.

canlarım allah hepinize çok çok sabırlar versin benim de 4 aylık bi kızım var ve bunları okudukça çok üzülüyor ve korkuyorum cenabı allahım en kısa zamanda kucağınıza bebeklerle ve bebeklerinizle uzun ömürler versin biliyorum ilk göz ağrısı başka ama cenabı allah bundan sonraki bebeklerinize sağlıklı uzun ömürler versin

oğlum ben seni çok özledim
hani sen beni yalnız bırakmıyacaktın
anneni hep koruyacaktın.
yokluğunda çok acı çekiyorumm
yokluğun çok zorrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…