- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
tutunacak dal istersen sana elimi uzatırım,ama inan bana bu geçici bir çözüm olur ...eğer allaha sığınırsan o sana her daim merhamet edip asla yalnız bırakmayacak bunu bil rabbin sana zulmetmedi ve seni unutmadı....
hepiniz çok güzel şeyler yazmışsınız hem okuyorum hem ağlıyorum isyan etmek istemiyorum ama kendimi çok güçsüz hissediyorum biliyorum mevladan uzaklaştım ona yaklaşsam güç kuvvet alıcam ama içimden hiçbişey gelmiyo bomboş bi insan oldum robot gibi sabah kalk bütün gün boşboş geçir akşam yat herşeyden hevesim kaçtı nasıl kaçmasınki ben çok dua ettim rabbim dedim sana şükürler olsun kızımın birinci yılında kucağım boş olmayacak yeni bi kızla hasretim birazda olsun dinecek onun için mücadele edeceğim pes etmemk yok rabbim ne olur bunun acısınıda gösterme dayanamam yaşayamam ama gösterdi iki kızımda gitti verdiği gibi aldı mevla yaşıyorum ama yaşamaksa inanıyorum mahşere ama orada da kavuşamamaktan korkuyorum allahım yol göster yardım et
hepiniz çok güzel şeyler yazmışsınız hem okuyorum hem ağlıyorum isyan etmek istemiyorum ama kendimi çok güçsüz hissediyorum biliyorum mevladan uzaklaştım ona yaklaşsam güç kuvvet alıcam ama içimden hiçbişey gelmiyo bomboş bi insan oldum robot gibi sabah kalk bütün gün boşboş geçir akşam yat herşeyden hevesim kaçtı nasıl kaçmasınki ben çok dua ettim rabbim dedim sana şükürler olsun kızımın birinci yılında kucağım boş olmayacak yeni bi kızla hasretim birazda olsun dinecek onun için mücadele edeceğim pes etmemk yok rabbim ne olur bunun acısınıda gösterme dayanamam yaşayamam ama gösterdi iki kızımda gitti verdiği gibi aldı mevla yaşıyorum ama yaşamaksa inanıyorum mahşere ama orada da kavuşamamaktan korkuyorum allahım yol göster yardım et
canım allah büyüktür sandığımız her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır bunu bilemeyiz içindeki acıyı cok iyi anlıyorum içinde fırtınalar oluyor inşallah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin evladından yüzün gülsün allahın hikmeti büyüktür elbet bunu da atlatıcaz insanlar delikenlı yada genc kızlarının ölümünü görüyorlar benim teyzemin bir cocuğu oldu 18 yaşında toprağa verdi ve tekrar cocuk yapma şansı yok düşünsede 18 yıl büyüt belirli yaşa getir her yerde o var diyor o ne yapsın bazı şeyleri görmek ve şükretmek lazım her insan farklı şeylerden intihan edermiş yaradan sevdiği kulunda en sevdiği en tatlı şayini alırmış bizimde bebeklerimizi aldı ve onlar bir melek cennetteler belki bizim gidip gitmicemiz bile belli değil düşünsene bebeğimiz en güzel yerde ve herkez onları sevecek onlar bizim şefaatcılerimiz annelerine dua ediyolar neolur yıkılma onlarda üzülürle benim aklıma hep o geliyor şükrediyorum allahım sen büyüksün darda olanlara yardım et melek annelerine en kısa zamanda bebeklerine kavurştur :Saruboceq: :Saruboceq: allah her şeyin en güzelini en iyisini bilir.. allahım sen bizi merhametimizle sına kurban olduğum allahım en kısa zamanda meleklerimizin kardeşlerini sağlıkla ve hayırlı evlat ver yarabbim.. :Saruboceq: :Saruboceq:
Bu aydan nefret ediyorum. Bir an önce bitse de kurtulsam. Geçen yıl senin varlığını bu günlerde öğrenmiştim. Ekimin 6 sında mutluluktan ve şaşkınlıktan ne yapacağımızı şaşırmıştık babanla. Etrafımızda pekçok kişi bebek hasreti çekerken bizim için ne kadar kolay olmuştu. Daha doğrusu ben öyle olduğunu sanmışım. Şimdi sen yoksun ve bir el boğazımı sıkıyor sanki. Nefes alamıyorum nefes nefese kalıyorum ama sıkmaya devam etmiyor elini gevşetiyor. Sonra tekrar .... işkence devam ediyor. Bitsin diyorum, bitecek diyorum ama bitmiyor işte....
görüyormusun oğlum
yalnızığımı bir türlü mutlu olamayışımı
görüyormusun babanın yaptıklarını
kardeşini bekliyoruz yada tek başıma bekliyorum
ama bana hiç günler geçmiyor hiç dinmiyor acımmm
sen şimdi olasaydın bana bunu yapabilirmiydi
sen yanımda olsaydın bukadar yalnız kalmazdım
kimse bana belden aşağı vuramazdı
şu halimle bile kimsenin umrunda değilimmm.
hiç iyi değilim hemde hiç iyi değilimmm
merhaba arkadaşım,sen bebeğini neden ve ne kadarlıkken kaybetmiştin ?...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?