Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

insanı çekilen acının ortaklığı ne kadar yakınlaştırıyor muhatabına, ben de hayretler içindeyim,yazısını okuduğum anneleri anlıyorum ve yazdığım yazıların anlaşıldığını...bu farklı bir güzellik.

hem meslektaşım hem kaderdaşım 28mavi..yavrun erkek bebek olduğu için mavi, bebeklikten melekliğe terfi ettiğinde de 28. haftasında olduğu için 28 ..isminin gerçeği bu demek ki... canım benim,evladımın arkadaşının annesi,lütfen kendini suçlamayı bırak çünkü ortada bir suç yok ki suçlu olsun...bizler insanız ve öyle aciziz ki evlatlarımızın yerine ölemedik bile...oğlun konuşabilseydi sana şunları derdi emin ol ve evladının adına yazılmış şu mektubu kabul et:

merhaba anneciğim...oluşumuma ,gelişimime ve gidişime karar veren cenabı allah beni ve arkadaşlarımı cennet bahçelerinde yaşatıyor. ben de arkadaşlarım da en güzel cennet elbiselerini giyor en güzel nimetlerden tadıyoruz sadece anne sütünün tadını bilmiyoruz. burada huriler var beni ve arkadaşlarımı çok seviyorlar hatta hep bizi emzirmek istiyorlar ama biz annelerimizi,SİZLERİ bekliyoruz sonra huriler ne kadar talihli olduğunuzu söylüyorlar. ben seni, senin karnımda varlığımı öğrendiğin andan sonraki gibi yeterince tanımadan bilmeden çok ama çok seviyorum sadece özlemiyorum çünkü hüzne ya da acıya sebep olacak hiçbir şeyi hissettirmiyor cenabı allah. hem dünyada nefes alıp veren ya da dünyaya gelemeden anne rahminin içinde ruhu buraya alınan hiçbir arkadaşımız acının ne olduğunu bilmiyor nasıl rahminize düşerken acı çekmediysek buralara çağrılırken de acı çekmedik aksine buralara gelmek için hepimiz çok istekliydik bu isteği yine cenabı allah vermişti. hem acı ya günahlara kefaret olsun diye ya da kişinin makamı yükselsin diye çektirilirmiş ama anneciğim bizim hiç günahımız olmadı hani vildan deniyor ya bize yani cennet çocukları bizim makama da ihtiyacımız yok ki.hz.ibrahim sizi anlatıyor bize dünyada doktorların sizi bizim adımıza bilgilendirmesi gibi bi şey bu,ve ekliyor''size öğreteceklerimi kıyamet koptuğunda sakın unutmayın annelerinizi ve babalarınızı almadan hiç biriniz cennete girmeyin.çünkü onlar sizler yanlarından alınınca çok üzündüler onları o kutlu günde sevindirin..''.anneciğim üzüntünün ne olduğunu bilmiyorum ama hissedemediğimize göre iyi bir şey olmamalı,ben şanslı bir bebeğim ve sen de şanslı bir annesin çünkü milyonlarca beden varken ben sana sen bana seçilmiştin.ve şimdi herkesin gelmeye çalıştığı yerde seni bekliyorum ve herkesin hesap korkusuyla titrediği günde kundaktaki halimle kucağına verilicem bana kavuşmanın mutluluğuyla hesabın sana nasıl geldiini hissetmeyeceksin yine ben sana ortalığın kavrulduğu o sıcak günde cennetten buz gibi sular getiricem ve rabbime ayrılığımla üzülen anne ve babamı müsade et bugün sevindireyim diyeceğim ve bizim bir istediğimizi iki etmeyen allah, bizi en büyük sevgiyle seven, sana sadece sevgisinin ve şefketinin en küçük zerresini veren allah tebessüm ederek ne yapmak istediğimi soracak ben de senin ve babamın ellerinden tutup cennete getiricem, sizin için burada hazırlıklar yapıyor hz. ibrahimin her söylediğini aklıma kazıyorum.biz burada tekrar bir aile olunca başka insanlar sana ve babama çok özenecek çünkü ebedi hayatınızda ebeden hanenizi şenlendirecek ve hiç büyümeyecek olan bir yavrunuz var ben varım...sen şimdi hamilelere ya da yaşayan akranlarıma özenerek bakıyorsun oysaki onlar en fazla on sene daha sevimli olcaklar sonra ergenlik sıkıntıları başlayacak ya da başka problemlemler daha da büyüdüklerinde kendi hayatları olacak bekledikleri istedikleri gibi vakit geçiremeyecek anneleri belki annelerini çok üzecek onlar kötü şeyler yapacaklar ya da başkalarının kötülüklerinden etkilenecekler ama ben hiç büyümeyeceğim seni hiiiiiç üzmeyeceğim.anneciğim benim olduğum yer çok güzel lütfen benim için üzülme hem kendini suçluyormuşsun bana olanlar için halbuki benim varlığıma da yokluğuma da karar veren bir kudret var o bizim için her zaman iyi olanı seçer ama bazı şeyler görünürde o an için iyidir bazı şeyler o an için kötü ancak sonrası için o an göremediğimiz akıbeti için iyidir.anneciğim bizim ayrılığımızda böyle inan sonradan anlayacaksın ikimizin de seçilmiş olduğunu,anne benim için sahip olduğun her şeyi düşünmeden feda edebileceğini biliyorum bana olanlar senin suçun değildi hem sen benim annemsin allahın kulusun senin de benim de asıl sahibimiz o ,sen onun sana verdiği şefkat ve sevgiyle bağlısın bana inan ki o ikimize de zulmetmedi sadece sabret lütfen isyan etme ve lütfen gücünü aşan şeyler için kendini suçlama ben seni de babamı da tanıyor, biliyorum mahşer günü milyonlarca insan içinde ikinizi bulacam ve sizi kendimle cennete getirene kadar ağlayıp feryad edeceğim.sizlerden isteğim işimi zorlaştırmamanız büyük günahlardan uzak durmanız ve farz olanları yerine getirmeniz çünkü şefaat hakkımı aşan günahlara sahip olursanız ben de üzülücem ...yanında olsaydım bana her şeyi sen öğretecektin anneciğim lütfen bana üzüntünün ne olduğunu öğretme şefaatimi aşan günahlardan uzak dur olur mu? babamla hastaneden eli boş döndüğünüz günü hatırlıyorsun değil mi aynı şeyleri bana yaşatma anneciğim cennetteki evime sizsiz dönmek istemiyorum...şefaatimi aşmasından korktuğum günahlardan biri de kaderimden kendini sorumlu tutmak oysaki gidişim hem senin hem de benim kaderimdi ve lütfen kadere isyan etme çünkü ikimiz içinde en hayırlısı en iyisi buydu.ALLAH SANA VE BANA ZULMETMEDİ ANNECİĞİM,......

merhaba anneciğim...oluşumuma ,gelişimime ve gidişime karar veren Cenabı Allah beni ve arkadaşlarımı cennet bahçelerinde yaşatıyor. ben de arkadaşlarım da en güzel cennet elbiselerini giyor en güzel nimetlerden tadıyoruz sadece anne sütünün tadını bilmiyoruz. burada huriler var beni ve arkadaşlarımı çok seviyorlar hatta hep bizi emzirmek istiyorlar ama biz annelerimizi,SİZLERİ bekliyoruz sonra huriler ne kadar talihli olduğunuzu söylüyorlar. ben seni, senin karnımda varlığımı öğrendiğin andan sonraki gibi yeterince tanımadan bilmeden çok ama çok seviyorum sadece özlemiyorum çünkü hüzne ya da acıya sebep olacak hiçbir şeyi hissettirmiyor Rabbimiz. hem dünyada nefes alıp veren ya da dünyaya gelemeden anne rahminin içinde ruhu buraya alınan hiçbir arkadaşımız acının ne olduğunu bilmiyor nasıl rahminize düşerken acı çekmediysek buralara çağrılırken de acı çekmedik aksine buralara gelmek için hepimiz çok istekliydik bu isteği yine ALLAH vermişti. hem acı ya günahlara kefaret olsun diye ya da kişinin makamı yükselsin diye çektirilirmiş ama anneciğim bizim hiç günahımız olmadı hani vildan deniyor ya bize yani cennet çocukları bizim makama da ihtiyacımız yok ki.Hz.İbrahim sizi anlatıyor bize dünyada doktorların sizi bizim adımıza bilgilendirmesi gibi bi şey bu,ve ekliyor''size öğreteceklerimi kıyamet koptuğunda sakın unutmayın annelerinizi ve babalarınızı almadan hiç biriniz cennete girmeyin.çünkü onlar sizler yanlarından alınınca çok üzündüler onları o kutlu günde sevindirin..''.anneciğim üzüntünün ne olduğunu bilmiyorum ama hissedemediğimize göre iyi bir şey olmamalı,ben şanslı bir bebeğim ve sen de şanslı bir annesin çünkü milyonlarca beden varken ben sana sen bana seçilmiştin.ve şimdi herkesin gelmeye çalıştığı yerde seni bekliyorum ve herkesin hesap korkusuyla titrediği günde kundaktaki halimle kucağına verilicem bana kavuşmanın mutluluğuyla hesabın sana nasıl geldiini hissetmeyeceksin yine ben sana ortalığın kavrulduğu o sıcak günde cennetten buz gibi sular getiricem ve Rabbime ayrılığımla üzülen anne ve babamı müsade et bugün sevindireyim diyeceğim ve bizim bir istediğimizi iki etmeyen allah, bizi en büyük sevgiyle seven, sana sadece sevgisinin ve şefketinin en küçük zerresini veren Allah tebessüm ederek ne yapmak istediğimi soracak ben de senin ve babamın ellerinden tutup cennete getiricem, sizin için burada hazırlıklar yapıyor Hz. İbrahimin her söylediğini aklıma kazıyorum.biz burada tekrar bir aile olunca başka insanlar sana ve babama çok özenecek çünkü ebedi hayatınızda ebeden hanenizi şenlendirecek ve hiç büyümeyecek olan bir yavrunuz var ben varım...sen şimdi hamilelere ya da yaşayan akranlarıma özenerek bakıyorsun oysaki onlar en fazla on sene daha sevimli olcaklar sonra ergenlik sıkıntıları başlayacak ya da başka problemlemler daha da büyüdüklerinde kendi hayatları olacak bekledikleri istedikleri gibi vakit geçiremeyecek anneleri belki annelerini çok üzecek onlar kötü şeyler yapacaklar ya da başkalarının kötülüklerinden etkilenecekler ama ben hiç büyümeyeceğim seni hiiiiiç üzmeyeceğim.anneciğim benim olduğum yer çok güzel lütfen benim için üzülme hem kendini suçluyormuşsun bana olanlar için halbuki benim varlığıma da yokluğuma da karar veren bir kudret var o bizim için her zaman iyi olanı seçer ama bazı şeyler görünürde o an için iyidir bazı şeyler o an için kötü ancak sonrası için o an göremediğimiz akıbeti için iyidir.anneciğim bizim ayrılığımızda böyle inan sonradan anlayacaksın ikimizin de seçilmiş olduğunu,anne benim için sahip olduğun her şeyi düşünmeden feda edebileceğini biliyorum bana olanlar senin suçun değildi hem sen benim annemsin allahın kulusun senin de benim de asıl sahibimiz o ,sen onun sana verdiği şefkat ve sevgiyle bağlısın bana inan ki o ikimize de zulmetmedi sadece sabret lütfen isyan etme ve lütfen gücünü aşan şeyler için kendini suçlama ben seni de babamı da tanıyor, biliyorum mahşer günü milyonlarca insan içinde ikinizi bulacam ve sizi kendimle cennete getirene kadar ağlayıp feryad edeceğim.sizlerden isteğim işimi zorlaştırmamanız büyük günahlardan uzak durmanız ve farz olanları yerine getirmeniz çünkü şefaat hakkımı aşan günahlara sahip olursanız ben de üzülücem ...yanında olsaydım bana her şeyi sen öğretecektin anneciğim lütfen bana üzüntünün ne olduğunu öğretme şefaatimi aşan günahlardan uzak dur olur mu? babamla hastaneden eli boş döndüğünüz günü hatırlıyorsun değil mi aynı şeyleri bana yaşatma anneciğim cennetteki evime sizsiz dönmek istemiyorum...şefaatimi aşmasından korktuğum günahlardan biri de kaderimden kendini sorumlu tutmak oysaki gidişim hem senin hem de benim kaderimdi ve lütfen kadere isyan etme çünkü ikimiz içinde en hayırlısı en iyisi buydu.ALLAH SANA VE BANA ZULMETMEDİ ANNECİĞİM,......

Mektubu defalarca okudum. Kelimelerle anlatamayacağım kadar güzel yazmışsın. Oğlumu bir kere bile rüyamda görmedim ama mektubu sanki oğlumdan gelmiş gibi okudum. Çok mutlu oldum. Aklımdan geçen düşüncelere cevap olmuş yazdıkların. Hele hesap gününde kundakta kucağıma verileceğinin söylendiği bölüm tüylerimi diken diken etti. Sahi oğlum da beni özlüyor mudur? Ona olan özlemimin biteceğini bilsem seve seve ölüme giderdim. Ama rabbim böyle yazmış bana onsuz yaşamak düşmüş. Yaşıyoruz işte... Bu arada çok günaha girdiğimi de biliyorum ama elimde değil çok üzülüyorum. Hiçbir şey bana teselli olmuyor. Ben ev araba lüks hiçbir şey istememiştim. Sadece bebeğimi sağ salim doğurayım gerisi hallolur diyordum. Ama olmadı ! Çevremde hepsini bir arada isteyenler vardı bütün istekleri oldu. Ben de niye ben , ben ne yaptım Allah'ım diye sorup duruyorum. Bunu hep bir sınav olarak düşünüyorum. Lakin ben bu sınavdan geçemedim. Rabbim affetsin sabır versin ıslah etsin. Senden de Allah razı olsun. Ellerin dert görmesin. Beni bir anlık da olsa sevindirdin Allah da seni sevindirsin.:Saruboceq:

biran önce yavrularıma kavuşmak istiyorum
ama bunu kendim yaparsam onları sonsuza dek kaybederim kavuşamam bu ikilemi yaşamak çookkk zorrr

mektubu aglıyarak okudum sankı oglumdan bana bır mektup gelmıs gıbı okadar guzel ve anlamlıkı ne dıyecegımı bılemıyorum melegım cok aglıyorum senı cok ozluyorum ama sakın mahser gunu benı kaybetme annem senı ve arkadaslarını cok sevıyorum bebegım.....
biran önce yavrularıma kavuşmak istiyorum
ama bunu kendim yaparsam onları sonsuza dek kaybederim kavuşamam bu ikilemi yaşamak çookkk zorrr

sakın aklından ole bıle gecırme lutfen canım bızı bız anlarız ancak ama sunu dusun rabbım sevdıgı kuluna dert verırmıs bıran once yenı meleklerımız bızımle olur ve kanayan yaralarımız bır nebze durur ınsallah canımmm

benim minik kuzum annesinin ilk,son ve tek yavrusu ...artık sana ne yazmalı bilmem ki,insanın hissettikleri hep aynı şeyler olunca aynı cümleler düşüyor kağıda,seni inanamayacağın kadar çok seviyorum,inanamayacağın kadar çok özlüyorum, cesedini bağrıma bastığımda minik burnundan akan kanı hatırladıkça defalarca ölüyorum her zerrem ayrı bir ölüm tadıyor,her an ayrı bir ölüm yaşıyorum...BERK SİNA, karın beyazını,pamuğun yumuşaklığını ,gülün kokusunu teninde birleştirmişti RABBİM. o güzellikle cennetlere layık yaratıldığın belliydi yavrum...kuzum ben günahkar bir kulum ama sen benim günahlarım yüzünden vefat etmedin biliyorum aksine ben senin yokluğunla,gerede bıraktığın acınla biiznillah günahlarımdan sıyrılmayı umud ediyorum.berkin annesi cehennemlikmiş derlerse boynun bükülür,benden utanırsın bunu istemiyorum,seni bi kez daha boynu bükük görmeyi kaldıramam....evet yavrum, merhameti şanı yüce ALLAH ikimize de haşa zulmetmedi buna inanıyorum,inanmak istediğim için değil,başka seçeneğim olmadığı için değil, hakikat bu olduğu için inanıyorum yavrum ve inandığım kadar huzurluyum bebeğim .katıksız acının içinde huzurluyum bebeğim....

Son düzenleme:
merhaba arkadaşım 28mavi,''sahi oğlumda beni özler mi?'' demişsin onlara üzüntü hissedecekleri hiç bir duygu yaşatılmıyor seni özleyemez ama senin varlığınla mutluluğunun artacağı hissettirilir ve senin gelişini bekler, seni yanında ister...hatta bazen huriler bizlerin kılığına girip yavrularımızı severlermiş ama korkma bir oyun yapıp yavrularımızı emzirmeyeceklerdir:))canım sınavı geçemedim demişsin bunu allah bilir ama hala sınavın devam ediyor vaktin var kağıdın başına dönüp yanlış cevapları silebilirsin , boş bıraktığın soruları cevaplaya bilirsin henüz zil çalmadı...kul günah işler tövbe eder ve Allah kulunu affeder ,kul takrar günah işler tekrar pişman olur yine affedilir bu ölüm meleği gelene kadar devam eder deniyor sağlam ve dini kaynaklarda...senin ve bizim günahlarımız ne kadar çok olursa olsun rabbimizin rahmetinin karşısında nedir ki..Onun rahmeti bütün günahlardan çok çok daha fazla.ve bak hala nefes alıyorsun varsa yanlışların bu andan sonra toparlanmaya başla yavrunu cennete sensiz gönderme....

kızlar şu anda okulda olmasam,arkadaşlarım ve öğrencilerim beni görecek olmasa bağıra bağıra ağlardım...hep okuyorum burayı..sizler çok güçlü annelersiniz...

Son düzenleme:
yavrumu kaybedeli 82 gün 8 saat 46 dakika oldu...hiçbir aı öldürmüyor insanı ve hayat devam ediyor tüm hızıyla,eskisi gibi yemek yiyor uyuyor geziyor hatta bazen eğleniyoruz fakat hep bir kambur var sırtımda bir ağırlıklık,dayanılmaz bir boşluk iç karartan bir gölge ve inceden inceye akan her zerreme işleyen bir sızı, tarifi yok bu duygunun bunun adı EVLAT ACISI.....l

Kalbim 2010 sana diyecek bir söz bulamıyorum...Bende melek oğlum KEREMİMİ çok özledim ve unutamıyorum..İçimdeki kıpırdanışını asla unutamıyorum..Hevesle karnımın büyümesini ona adım adım yaklaştığımı asla unutamıyorum...ama ben onu görmeden koklamadan benden ansızın ayrıldığını ve ayrıldığını bildiğim halde umutla son bir gece de olsa onunla uyuduğumu belki yine kıpırdanır diye beklediğim geceyi sabah belki acıkmıştır ve hareketlenir diye nutellalı ekmek yiyişimi unutamıyorum...fakat sonra onu hareketsiz USG de görmek hayatımın karardığını görmek çok zordu...Yaşadığım 9 yıldan sonra gelen umutla bekleyişin heyecanımı biranda yitiriverdim..Tek tesellim şuan okudum mektubunda buldum..Ve bundan sonra oğlumun azap çekmemesi için ve anne babasınla cennet kapısından geçmesi için yaşayacağım dua edeceğim...Ve tek duam oğlumun beni tanımasını ve beni bulabilmesini ve ona doya doya öpüp koklamayı bağırıma basıp emzirebileceğimi için dua edeceğim...Her mezarına gidişimde ondan utanarak özürler dilemeceğim kendimi suçladığımdan ona karnımda bakamadığımdan utandığımı söylemiyeceğim...Bunun yüce rabbimizin armağını olduğuna inanmak istediğimi söyliyeceğim...
Ama her ne yazarsak yazalım ona özlem duyduğumu asla inkar edemem onu çok seviyorum ..canım oğlum bebeğim KEREM im paşam seni çok seviyorum...

Oğlum arkadaşın doğmuş ve büyümeye başlamış bile. İki ayı geride bırakmış. Ben dayanamadığım için hep erteliyordum ama baktım ki hiçbir zaman gidecek cesareti kendimde göremeyeceğim. Söyledim babana o gitti. Arkadaşını gördü bana hiçbir şey anlatma ben bir şey duymak istemiyorum dedim anlatmadı sağolsun. Ben sana dokunamadım ya yasak ettim ellerime bebeklere dokunmayı. Kimsenin bebeğini çoçuğunu kucağıma almıyorum alamıyorum yavrucuğum. İlaç kullanmaya başladım biliyorsun. Kardeşin olur mu olmaz mı bilmiyorum. Sanki senden sonra hiçbir şeyin önemi kalmadı. Öylesine yaşıyorum bu kahrolası dünyada. Bugün okulda öğrencilerle ilgili bir form dolduruyordum. Sordum kaç kardeşsiniz diye "5 kardeşiz öğretmenim 6. yolda " dedi . İçim parçalandı ben bir tane doğuramadım bu mu adalet diye haykırdı çaresiz yüreğim ama ne çare? Giden gitti....

Merhaba 28mavi..
Kendini lütfen bu kadar kahretme çünkü oğlunu çok üzüyorsun..Daima herşey daha iyi olacakmış gibi ilere bak.Kendini ilaçlara verme ilaçlarda çareni arama..Bende çook mücadele verdim.Îlk 3 ay uyuyamadım kabuslar gördüm bebek sesleri ve sürekli boş bir camdan baktım durdum.Kapı kapı doktor gezdim sürekli doktoruma gidip ordaki karnı burnunda doğum yapacak hamile bayanları gördüm ağladım durdum..Doktoruma sürekli birşeyler sormak için bahaneler yarattıp sadece odasına girip sanki hamile dönemlerimde muayeneye gelmiş gibi oturup durdum ama İLAÇ içmedim.Uyumak uyuşmak istemedim ve sürekli kendimi her gün mezarlığa attım durudum.Yağmur çamur demeden gittim geldim her gece dua ettim durdum...ama İLAÇ içmedim ve sonra kendimi spora attım.Gazetelerde magazinlerde hamile ünlüleri gördüğümde dergileri kapadım durdum.Yemek bile yemek istemedim ama dedim ki ben bundan kurtulmaz isem hasta olurum dedim ve toparlanmaya çalıştım.Hep oğlum varmış gibi elbiselerini kokladım ağlamadan gayret ettim ve hep kardeşin olacak ve seni anlatacağım dedim durdum..
Lütfen sizde aynısını yapın.Başka bebekleri oğlunuzmuş gibi sevin kendinize acı çektirmeyin ve oğlunuzun kardeşi için yaşayın ve mücadele edin...Sevgiler diliyorum ve en kısa zamanda acınızı yenin ve yeni bir bebek için yelkeninizi açın...

canım kızım seni çok özledim buğün hiç aklımdan çıkmadın hep ağladın sana o kadar çok ihtiyacım vardıki ama sen yoktun çok yanlızım kızlarım bu kalabalıkta bu sahte dünyada çok yanlızım ne yapıcağım bilmiyorum çok çaresizim ben herşeyimi sizin varlığınıza adamıştım çok farklı hayallerim vardı şuan benim için herşey bitti tutunamıyorum istiyorum deniyorum ama olmuyo herşeyden herkezten hatta kendimden bile vazgeçmek istiyorum bu hasret beni yok ediyo dayanamıyorum katlanamıyorum

oğlum ,göz yaşı, göz yaşını,isyan, isyanı getirir ve insan dibe vurur ama bazen yüzeğe çıkabilmek için dibe vurmak şarttır yeter ki kişi bunun geçici bir süreç olduğunu hissedebilsin ,her şeye rağmen pes etmesin velakin asıl güzel olan bardağın hep dolu tarafına bakmak ve ahiret boyutlu düşünmek; şimdi kucağım boş ve göğsümdeki sütün kesildi belki ama herkesin korktuğu ölüm beni korkutmuyor çünkü ucunda sana kavuşmak var orada bir daha ayrılmamacasına birleşeceğiz ve ben seni ebeden emzirip seveceğim...cennetten bahsedilirken bir çok nimet sayılıyor sen bunlara nail oldun çok şükür, bencillik edip ısrarla seni bu dünyaya istemeye hakkım yok çünkü bu dünya güzellikler kadar sıkıntılarla da dolu...ama sen beni cennete isteyecek ve şefatçim olacaksın hem babanı alma hakkın da var,..gel gör ki serde annelik var bunları bilsem de canı gönülden inansam da seni, güğsümü dağlayan bir acıyla özlüyorum annesinin kara gözlü pamuk oğlu,ne güzel ne tatlı bir mucizeydin sen, annem, Allah bana şeklini suretini değiştirmeden versin çünkü senden daha güzel ve sevimli bir bebek düşünemiyorum gerçi annenin aklı ne ki o senin de bu denli harika olacağını düşünememişti ve başına gelecekleri.......

Son düzenleme:

arkadaşım, sen de anne kuzuzusun kim bilir anneciğin de seni kaybetme korkusuyla bu zamana kadar ne fedakarlıklar yapmış ne dualar etmiştir oysaki sana sorulsa bunları yaşamaktansa bebekken ölmeyi tercih ederdin değil mi? ve annen seni ne kadar severse sevsin acı çekerken sana yardımcı olamayacaktır,yalnızım diyorsun, senin kızlarında belki senin çaresiz kalacağın sıkıntılar yaşayacaklardı hayatları boyunca ama şimdi öyle mi ikisi de cennet ehli ve dünya_ahiret adına hiç bir sıkıntı çekmeyecekler....kendini paralasan da parçalasan da netice değişmeyecek yavrularımız uçtu,ama hayat devam ediyor bi süre sonra tekrar dene fakat isyan etme canım,olumsuz şeyler düşünme çünkü bu durumun sadece seni daha çok çıkmaza ve bunalıma sürükler,hepimiz acı çekiyoruz,unutma yalnız değilsin,,,,

Son düzenleme:
canlarım lütfen biraz daha güçlü olun lütfen pes etmeyin bunlar bir gün mutlaka geçecek bu işin üç yolu var : ya her şeye rağmen sabır ve şükürle Allaha sığınarak bu günleri atlatacağız, ya dayanamayacak bu acılara aklımızı kaybedeceğiz( akıl sağlığını kaybeden insan artık acı çekmez ) ya da kahrımızdan ölüp yavrularımıza kavuşacağız (ecelimizle ölürsek dememe gerek yok sanırım çünkü ne olursa olsun intihar edenler ebeden cehennemliktir ve Allah muhafaza yavrularımızı asıl o zaman kaybederiz)...tercihimiz tabiki birinci şeçenek diğer iki seçeneği bu işin ötesi yok anlamında yazdım lütfen canlarım yanlış anlamayın .dördüncü seçenek veya daha fazlası var diyorsanız buyrun, bu arada hepinizi çok seviyorum ve önemsiyorum ne olur dik durun, yalpalayın ama devrilmeyin olur mu.....

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Yaşadıklarımız aynı ama verdiğimiz tepkiler ne kadar farklı. Senin en azından gidebilecek bir mezarın var. Ben oğlumu patolojik olarak incelettim ve zavallım labaratuarlarda kobay oldu. Bir mezarı bile yok. Ben sizler kadar güçlü değilim ne yapayım???? Gerçek bu... Kullandığım ilaçlar kan pıhtılaşması için yanlış anlamayın her şeye rağmen acımı yaşamaya sonuna kadar devam edeceğim. Kendimi uyuşturmaya hiç niyetim yok.yerimseniben
Kızlar benn yazıyorum da yazdıklarımla sizi üzüyorum zannedersem böyle olunca içim hiç rahat etmiyor. olumunekankayizsmile Hiçbirinizi üzmek istemem.

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
senağlama senağlama senağlama senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…