Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

bende anneme sarılmış ağlıyodum canım kızım için annemin dilinden dökülen kelimeler kızım sana bişey olursa ben dayanamam yavrum kendine gel öle korkmuştuki bana da bişe olacak diye öyle çok etkilendimki kendimi onu teselli etmeye çalışırken bul üzülmüyorum anne bişey yok anne bidaha olur annemm bidaha yaparım annem yapamadım ama hem yapsam bile onun yeri dolar mı annem sende bilirsin dolmaz dayanamıyorum bu hayat çok zorlaştı anammm

Arkadaşlar yaşadıklarınıza diyecek söz yok. Gidenlerin acısı yüreklerden dinmiyor. Allah hepinize sabrını versin demekten başka birşey söylenmiyor

Rabbim dınmez tukenmez ve devamlı kanayan yaramı sen kapat mınık oglum 1 hafta sonra yıllardan 2008 de kaybettım senı cennetın guzel melegı ıyıkı dogurmusum senı sukurler olsun rabbıme bır melek annesıyım...senı cok sevıyorum oglum

Düş müsün, gerçek misin? Bilemiyorum artık... Bazen sanki sen hiç olmamışsın gibi geliyor. Bazen de daha doğmamışsın gibi. Sanki ölmemişsin gibi. Bazen seni ölesiye seviyorum bazen de sana çok kızıyorum. Beni hiç özlemedin mi yavrum? Bir kere bile rüyama gelmedin. Bundan sonra da gelmeni beklemiyorum artık. Bütün ümitlerim gibi bunu da tükettim. Tabiiii sen cennetin belki de en güzel köşesindesin. Ne yapacaksın benim gibi anneyi!!!!!!!!!!

canım kızlarım sizler gene geldiniz rüyalarıma ama bu sefer sizi öpüp koklayamadım çok soğuk ve kötü bi rüyaydı bi türbe gibi biyerdi içeri girdiğimde bisürü taşlar vardı üstlerinde beyaz bezler yaklaştım bezler tülden bi sürü bebek yeni doğmuz gibi güzel ama bi okadar da soğuk birine yaklaştım melek kızım sendin o yaklaştım yaklaştım ve o müthiş manzara kardeşini benim yerine kollarına almıştım bahrına basmıştım uzandım size ama elleyemedim ağladım ve kaçtım yanınızdan ne güzel kızım sahiplenmişsin gerçektende ölemi acaba kardeşin yanında mı onla buluştunmu meleğim bizde gelince böle buluşurmuyuz kuzularım

allah hepinize daha doğrusu hepimize sabır versin bende tam 8 yıl önce 6 aylık kızımı kaybettim hemde hiç bi sebebi yok gece emzirdim oynasdık koklasdık saatlerce sonra onu yatagına yatırdım bende yatagıma yattım ve sabah uyandıgımda içim cız diye yanıyodu o an bişi oldugunu anladım kosdum yatagına gözleri acık gülüyodu ilaydam seslendım her zaman cam gibi parlayan gözleri bos bakıyodu ve demir kadar soğukdu o tatlı öpmeye kıyamadıgım yanakları o an dünya bitti kayboldu sanki acısı hala aynı ama şükürler olsunki rabbim yine bi kız verdi bana şuanda da ogluma hamileyim kızım ilaydam cennette bizleri bekliyo rabbim daha beterinden saklasın yasayan yavrularımıza hayırlı uzun ömürler versin insallah

yavrum, benim en büyük mutluluğum,en büyük hüznüm, en büyük umudum ,en büyük korkum, en büyük kaybım, en büyük kazancım,, en büyük duam en büyük cevabım, benim cüssesi küçük derdi büyük yavrum.sütü gibi toprağa akan yavrum ben sensiz ne yapacağım şimdi.....ya rab merhamet et rabbim ahirettede de ayrılık verme şanı yüce allah, bu hasreti anca sonsuzluk paklar oğul.....

nasıl oldu da minik kalbin durduğunda benim kalbim atmaya devam etti, nasıl dayandı da çatlamadı yüreğim güzeller güzeli cesedini kucağıma verdiklerinde,hala almıyor aklım....seni veren ve alan rabbime kurban olayım,ben rabbime yaşadıkların için de yaşadıklarım için de kızmadım hiçbir zaman zira biliyorum ki ben isyan edersem allahın azametinden hiçbir şey eksilmez ancak ben dünyamı da ahiretimi de kaybederim allah muhafaza. yavrum şimdi cennet ehlinin kucağındasın ,cennet nimetlerinden tadıyor cennet çocukları ile beraber oyunlar oynuyorsun,belki de az önce ittin seni emzirmek isteyen bir hurinin memesini ona 'ben annemi bekleyeceğim' dedin bilemiyorum ve bildiğim o ki seni çok özlüyorum.ah annesinin minik kuzusu kelebeklerden kısa ömründe buluşturamadık mememle seni... ben evde plastik emzirdim sen hastanede plastikleri emdin,ağzında gördükçe o boruları heleki sen yapıştırınca minicik dudaklarını yandı yandı ciğerim,sızladıkça sızladı göğsümün ucu,sen ağlayınca nazlayan nazlandıran olmazdı,hemşire ağlar ağlar susar demişti demişti de kaçırmıştı uykularımı ben de dayan demiştim sana dayan annesinin yavrusu hele allahın izniyla kavuş sağlığına seni evimize götürücem ve seni hiç ağlatmıycam sen iste sabahlara kadar kucağıma sarayım seni,istediğin kadar nazlandırayım seni, pamuklara sarayım incinme diye,sen iste yemek yemiyeyim uyku uyumayayım sen iste sna kurban olayım...ama olmadı olamadı çünkü seni ne kadar seversem seveyim ne senin bedenine geçerdi hükmüm ne de kendi bedenime çünkü ben de kuldum sen de...seni ve beni yaratan seni alıp beni yaşatan rabbimdi asıl sahip ve şimdi onun yanındasın ,seni gördükçe hasta beşiğinde rabbim merhamet et yavruma derdim ve rabbim öyle bir merhamet ettiki dünya ve ahiret adına hiçbir sıkıntı çekmeyeceksin artık...berk sina yavrum ben senin annenim beni bil,benim seni herşeyden çok sevdiğimi bil,beni unutma çünkü ben seni hiç unutmuyorum....nasıl doğduğunu gördüm oğlum,nasıl bağırdığını duydum, nasıl korktuğunu, nasıl ağladığını,nasıl sustuğunu gördüm oğlum.nasıl uyuduğunu nasıl uyandığını nasıl baktığını nasıl güldüğünü gördüm oğlum ,nasıl öldüğünü de ölünüde gömüldüğün günüde gördüm oğlum... doğumunu bekler gibi bekliyorum ölümü sana kavuşmak için.....

yanlış anlaşılmasın yazdıklarımın hiç biri rahman olan allaha sitemden değil sadece hasretten....rabbim bu acıyı çeken her sineyi ferahlatsın inşallah... zor bir imtihan ama sabredersek mükafatı büyük ,kazanmak duasıyla muhabbetle kalın imtihandaşlarım...

sen gittin.... beraberinde neşem, yaşama sevincim, renklerim veee her şeyim gitti. sensiz ben değersizim. okuldayım bir sürü çocuğun içindeyim ama benim kuzum yoooook. neye yarar bu dünya o zaman???? ben neye yararım neden yaşarım yavrum ben???? neden almıyorsun beni yanına???? bugün alışverişe gittik babanla. benimle birlikte hamile olan bir arkadaşımı gördüm. bebekleriyle o da çıkmıştı gezmeye. içim nasıl burkuldu anlatamam. sen neden benim kucağımda değilsin yavrum?ben ne yaptım Allah'ım benim suçum günahım neydi de bunu bana reva gördün????? geçmiyor bunun acısı geçmeyecek de... dün okul dönüşünde bir ip dikkatimi çekti. bebek çamaşırları asılıydı. nasıl imrendim nasıl üzüldüm başladım ağlamaya. artık gücüm yok her şey bana seni hatırlatıyor. ben ne yapacağım oğlum sensiz???

Bugun gırdın 2 yasına yuregımı dagladın huzunle ama merak etme zıyaretıne geldım, annen bırakmadı senı bi başına.......ıyıkı dogdun oglum ıyıkı, melek annesıyım, sukurler olsun rabbıme cennette bir meyvem var......

RABBİM hepimize sabırlar versin inşallah.yaşamayan bilemez gerçekten ne güzel hislerinizi tercüme etmişsiniz.bir arkadaş yazmış gören maşallah toparlanmışsın diyor ama içimde ane fırtınalar kopuyor bilmiyolar.çok doğru banada çok güçlüsün diyolar ama bilmiyolar içim çok acıyor.zaman geçtikçede içim daha da acıyor...

allahım hepımıze sabırlar versın ınsallah yasamayan anlıyamaz elbette evlat acısı cok zormus basına gelınce anlar ınsan ıcımızdekı yaralar kapanır ama bılkı o yara kabuk baglamıstır dusundukce kanar o yara mevlam yaralarımızı ıyılestırıcek yenı evlatlar nasıp etsın hepımıze

ben siz olmadan bomboşum
hayatım da öyle...
koskocaman bir boşluk , sizin yanınıza geldiğimde herşey anlamlı olacak meleklerim
şimdi ne kadar boş ve anlamsız ise, o gün öyle güzel öyle anlamlı olacak herşey.
Çünkü siz benim herşeyimsiniz.

canlarım hepinizin başı sağolsun... senağlama gerçekten çok üzüldüm. benim oğlum kuzey ege 5.ayına bastı bugün. bu yazıları okurken bir anne olarak ne hissettiğinizi anlarım .çok şükür benim oğluum yaşıyor sağplığı da yerinde.siz güçlü olun.bebekleriniz siiz cennetten izliyor. bu arada ikinci bir çocuğu deneme şansınız olabilir ama gebelikle ilgili bir sorunun varsa bilemem canım. güçlü olun...

allah razı olsun canım kuzey egeye allah uzun omurler versın darısı ınsallah hepımıze bızlerde bıraz olsun acılarımızı dındırırız yhenı gelıcek meleklerımızle

merhaba 28mavi, yaşadıklarını inan hepimiz yaşıyoruz, bebk eşyaları görmek,bebeğini emziren uyutan seven anneleri görmek hepimizin canını yakıyor ama diğer dünyada sonsuza dek evlerimizi şenlendirecek bebeklerimiz,herkesin susuzluktan kavrulduğu hesap gününde bize su taşıyacak yavrularımız ve biz cennete gönderilene kadar cehennem kapılarında göz yaşı döküp bizim affımız için allaha yalvaracak yavrularımız...günahım neydi diyorsun oysaki bu günahlara bedel bir ceza değil mükafatla neticelenecek bir imtihan sadece isyan edersen günaha açılan bir kapı olur ve emin ol en çok yavrunu üzersin çünkü ona kavuşmanı geçiktirirsin,unutma oda bizim yavrularımızla birlikte annesini bekliyor.....

tutunacak dal istersen sana elimi uzatırım,ama inan bana bu geçici bir çözüm olur ...eğer allaha sığınırsan o sana her daim merhamet edip asla yalnız bırakmayacak bunu bil rabbin sana zulmetmedi ve seni unutmadı....

kalbim 2010 yazdıkların çok güzel
beni de kayıplarımdan sonra hayata döndüren tek şey onlara ahirette bir daha hiç ayrılmamak üzere kavuşabilme umudu oldu. Bütün melek anneleri bu umuda sarılsın. Yoksa bu hayata katlanmak imkansızzz

hepiniz çok güzel şeyler yazmışsınız hem okuyorum hem ağlıyorum isyan etmek istemiyorum ama kendimi çok güçsüz hissediyorum biliyorum mevladan uzaklaştım ona yaklaşsam güç kuvvet alıcam ama içimden hiçbişey gelmiyo bomboş bi insan oldum robot gibi sabah kalk bütün gün boşboş geçir akşam yat herşeyden hevesim kaçtı nasıl kaçmasınki ben çok dua ettim rabbim dedim sana şükürler olsun kızımın birinci yılında kucağım boş olmayacak yeni bi kızla hasretim birazda olsun dinecek onun için mücadele edeceğim pes etmemk yok rabbim ne olur bunun acısınıda gösterme dayanamam yaşayamam ama gösterdi iki kızımda gitti verdiği gibi aldı mevla yaşıyorum ama yaşamaksa inanıyorum mahşere ama orada da kavuşamamaktan korkuyorum allahım yol göster yardım et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…