- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
RABBİM hepimize sabırlar versin inşallah.yaşamayan bilemez gerçekten ne güzel hislerinizi tercüme etmişsiniz.bir arkadaş yazmış gören maşallah toparlanmışsın diyor ama içimde ane fırtınalar kopuyor bilmiyolar.çok doğru banada çok güçlüsün diyolar ama bilmiyolar içim çok acıyor.zaman geçtikçede içim daha da acıyor...
canlarım hepinizin başı sağolsun... senağlama gerçekten çok üzüldüm. benim oğlum kuzey ege 5.ayına bastı bugün. bu yazıları okurken bir anne olarak ne hissettiğinizi anlarım .çok şükür benim oğluum yaşıyor sağplığı da yerinde.siz güçlü olun.bebekleriniz siiz cennetten izliyor. bu arada ikinci bir çocuğu deneme şansınız olabilir ama gebelikle ilgili bir sorunun varsa bilemem canım. güçlü olun...
benim küçük ailem cennet kızlarım biz babanla aile olamadık siz orda abla kardeş güzel bi aile olun yavrularım sizi çok seviyorum hasretiniz çok zor dayanamıyorum çok özlüyorum sizi canım çok acıyor kızlarım insanlar bana acımasın üzülmesin diye herkezin yanında iyi görünüyorum mutlu oluyorum ama hep içime atıyorum siz olmadan hayat çok zor kimse yokken hep ağlıyorum canım kuzularım lohusalığım geçmedi yavrum mezarına gelemiyorum hasretin dahada artıyo bayramda gelicem seni okşayamasamda toprağını okşarım canım yavrum rüyama gelin sizi çok özledim kendimi hiç iyi hissetmiyorum tutunacak dalım kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?