• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cep telefonundaki smsler

eymira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2009
37
0
86
38
Afyon
nasil baslicam bilmiyorum. sorunumu kisaca anlatayim benimki bir kac aya kadar kontorlü telefon kulaniyordu onun icin nezaman kimi ara ne siklikla arada nekadar mesaj cekti hic bilmiyordum ama simdi faturali hatta gecti ister istemez neyse aylik faturalar benim elime gecti ve ne göreyim :1shok: benimki gece gündüz kizkardesimle mesajlasmis ve telefonlasmis hemen hemen hergün senağlama insan baldiziyla ne konusur gecenin 12 sinde yada sabahin köründe saat 4 de cok sinir oldum kötükedihüso bir kac ay hep ayni oldu ben bekledim belki gecer diye yada yazmaz diye ama hep ayni gecenlerde faturalari önüne attim sen kardesimle hergün gece gündüz ne yasiziyorsun dedim sasirdi kaldi bana ne dese begenirsiniz o bana birsey sormustur bende cevaplamisimdir bilmyiorum dedi allahim o an öldürmek istedim hic tartismaya bile girmedi ben bagirdim yüzdefa sormama ragmen hic birsey söylemedi :oklava:

telefonunda ne sms ne baska birsey var herseyi silmis yani bir ayda en az 50 tane mesaj cekmis düsünebiliyormusunuz off offfff

Kardeşinizle arasında bir şey olduğunu mu düşünüyorsunuz?:1shok:
Araları nasıldır normalde
Kardeşiniz kaç yaşında
Offf kafam karıştı :uhm:

normalde araları nasıldır dicem ama sms atılan saatler pek normal değil diyorsunuz...nasıl bir durum anlamadımki.. kızkardeşinizede sorun bakalım o ne dicek?

kardeşinize hesap sorun bi de ...
normal gelemdi bana..gce 4 te onlar konuşurken siz napıyordunuz acaba?olay cok çirkin boyutlara varmaz umarım ama midem cok bulandı ...

Kız kardeşinizle konuştunuzmu peki?
ya da konuşmayı düşünüyormusunuz?

Benim bi tavsiyem var ama sonucu çok tehlikeli olabilir ve bana sorarsan hiç onaylamadığım bişey
Eşinin telefonundan kardeşine canım sıkıldı napıyorsun gibi bi mesaj atıp gelecek cevaptan durumu az biraz anlayabilirsin
Ama dediğim gibi tehlikeli bişey

kocam 24 yasinda cok genc yani kiz kardesim 18 yasinda (yaslar uygun) ben kimsenin günahini almak istemiyorum aralardinda ask varda diyemem her nekadar kafam karisik olsada okdarda seref..... olamazlar yani küfür etmek istemiyorum ama aralara cok iyi hadinden fazla iyi bunu söyliyebilirim mesela kardesim bana hic ama hic mesaj atmaz !!!!!!!!!

benim düsüncem aralarinda duygusal bir bag var bu ask degil (ama ilerde yani cok yakinda ask olabilir) saten bu telefon olayi olmadan ben aralarindaki duygusalliyi hissetim benimkine kac defa söyledim bu dogru degil sizinki eniste baldiz iliski degil vesayre hareketlerine dikkat et beni kaybediceksin falan ama malesef sonuc negatifffff

ay sahimi diyorsun ya. yok artık. daha neler duyucam. ikisinide al karşına canım yüzleştir ne mesajlaşmasaymış bu gece körü? sana msj atmazken insan eniştesiyle ne konuşur habire.. benimde kardeşim var araları eşimle çok iyi abi kardeş gibiler ama hep bir mesafede vardır yani. anlamadım ben bu durumu.

ufffff şu tvlerde ahlak yoksunu diziler türediğinden beri insanlara bir haller oldu...
insanlar birbirlerinden şüphe etmeye başladı...
kardeşinizle konuşmayı deneyin bence bir de...nihayetinde kardeşiniz yaa..

simdide bizim akilli tutmus bana ne dese begenirsiniz iste faturali hat cok pahaliymis onun icin karti cikarticakmis kontörlüye gecicekmis simdi gelde süpelenme ......
kiz kardesime hic birsey diyemem cünkü cok asi ve sinirli bir tip sanane der öylesine konusuyoduk der keser atar önceki yasadiklarima dayanarak söylüyorum bunu ama böyle gitmez bu simdi tek korkum su benimki kardesime mesaj cekerken telefonun kartini degistirip yaparsa asla ögrenemem ben ve salak yerine koyulmus olurum sinir oluncak bir durum annemgile birsey demek istemiyorum offf allahim bir cözüm bulun arkdaslar nolurr ben bulamadim ne kocam ne kardesim lafdan anliyo

kardeşin tam ergenlik çağında..asi olması normal..kaldı ki bu yaştaki insanları etkileyebilmek çok kolaydır...bence onun anlayacağı yumuşak bir dilden konuşun...

Öyle kız kardeşin dilini koparırım ne demek banane :oklava:
Benim kocamla mesajlaşmışsın zibidi derdim
İkisini yan yana oturtur kafalarını birbirine vura vura konuştururdum
Ayyy bugünlerde çok asabiyim galiba

gece 12 de falan yazismislar iste o saatlerde ben uyuyorum her normal insan gibi yada sabah 4.30 da falan 5 de yazismislar o saate ben ise yeni gitmis oluyorum ben gecenin köründe ise gideyim adam baskalariyla mesajlassin nebilim iste böyle

egerki benden habersiz telefon kartini degistirip onla mesajlasdigini ögrenirsem (allah büyük bir sekilde gösterir bana) ozaman cok ama cok kötü olurrr hersey biterrrr

bananeyle olmaz arkadaşım, yaşı tam tehlikeli zamanlarda. önce bir sakin sakin konuşmayı dene, sonra işi büyütürsün kontörlü hatta geçmek ister tabi bişeylerden şüphelendiğini anladıysa.

Back
X