• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cep telefonundaki smsler

Allah yardımcın olsun canım gercekten zor bi durum

canim uzme kendini, senin icin dua ediyorum ins
korktugun gibi birsey degildir.
Rabbim yardimcin olsun.

Ya aklım almıyor.
Kardeşten bahsediyoruz, eşten bahsediyoruz.Yani en yakınlarımızdan.
Böyle bir şeyin olacağına ihtimal bile vermek istemiyorum.
Değil bi ilişki olması, akıllarından böyle bir şey geçmesi, birbirlerine o gözle bakmaları bile korkutucu.
Ama şüphe bu bir kere girdi mi içimize kurtulmak kolay olmuyor.
Olayı yaşayan sizsiniz, kardeşinizi eşinizi siz tanıyorsunuz.
Kimse kolay kolay eşi geçtim kardeşine böyle bir şey konduramaz.
Arkadaşların dediği gibi sorarsanız böyle bir şey varsa( umarım yoktur) inkar edecekler ve öğrenme şansınız kalmayacak, daha temkinli davranacaklar çünkü.
Eşinizin telefonundan gece msj atın gelecek cevaba göre bazı şeyler anlaşılır.
Bu şüpheden kurtulmanın başka yolu yok gibi gözüküyor.
İnşallah düşündüğünüz başınıza gelmez.

hani sana sürpriz birşey hazırlıyorlar ortaklaşa o yüzden çok görüşme var diyeceğim ama başka şeylerdende şüphe duymuşsun. allahım daha neler duyacağız eğer böyle birşey varsa (inşallah yoktur) hadi kardeşin cahil daha kocaya ne demeli ? bu durumu ortaya çıkartırsan en kısa sürede annenle paylaş (yazılanların hepsini okumadım annen ne der bilemiyorum o yüzden) o kocayıda boşa. allah korusun insan kendi kardeşinede güvenemeyecekmi şu dünyada. :umursamaz:

burnuma kötü kokular geliyo...

bence saf saf durma ve anneni haberdar et..

gerekirse kardeşini yol ama yuvan yıkılmadan kurtarmaya çalış..

bir bu kalmıştı kk da okumadığım bunu da okudum ya tam oldu:bbo:
bir süre saf ayağına yatmanda fayda var neyin ne olduğunu öğrenmen için.
hazırsan eğer kardeşini kalmaya çağır;bak neler oluyor..
ateşten bir gömlek evet kabul ediyorum ama..

hani sana sürpriz birşey hazırlıyorlar ortaklaşa o yüzden çok görüşme var diyeceğim ama başka şeylerdende şüphe duymuşsun. allahım daha neler duyacağız eğer böyle birşey varsa (inşallah yoktur) hadi kardeşin cahil daha kocaya ne demeli ? bu durumu ortaya çıkartırsan en kısa sürede annenle paylaş (yazılanların hepsini okumadım annen ne der bilemiyorum o yüzden) o kocayıda boşa. allah korusun insan kendi kardeşinede güvenemeyecekmi şu dünyada. :umursamaz:

Bir kaç ay süren süpriz hazırlama faslı da olmaz sanırım. fisfisfis

şu dizi geld aklıma unutulmazmı ne adı, onlarda ablasına sana süpriz hazırlıyoruz filan demişlerdi.
valla hiç normal değil

Allah yardımcınız olsun..
bunu paylaşıyor olmanızda cesaret işi..
inş tedirgin olduğunuz gibi birşey yoktur aralarında..
baldız baldan tatlıdır diye boşa denmemiştir yine de temkinli olmak lazım..
en iyisi kardeşini çağırıp hareketlerini gözlemlemeye çalış gece uyuyor gibi yap uyuma falan..
bu sıkıntılı durumu çabuk atlatırsın inş..

şu dizi geld aklıma unutulmazmı ne adı, onlarda ablasına sana süpriz hazırlıyoruz filan demişlerdi.
valla hiç normal değil

bende onu izliyordum şimdi..
üstüne de burayı okuyunca gerçekleri de mi var dedim..
Allah yazmışsa bozsun.

aman ALLAHIM nedir bu yaa..
umarım yanlış anlaşılmadır yani zorda olsa öyle umut etmek istiyorum...
nasıl bir dünyadayız yaa nedir bu olanlar offf..
valla arkadaşım cidden çok zor bir durum,bu kuruntuyla yaşamaktansa cidden bişeyler yapıp bunu öğrenmen gerekir..
kardeşiniz sizde kalmaya gelmezmi?bence çağır ve çaktırmadan izle,evet zor bir durum ama sanırım yapılıcak daha iyi bişeyde yok

ya çok korkunç bişey bukötükedihüso
ikisi de en yakının ya:gitme:
insan bunu nasıl hazmeder???
düşüncesi bile korkunç:gitme:
Allah yardımcınız olsun
umarım siz ve hepimiz yanılıyoruzdur:Saruboceq:
umarım:

ya şok oldum resmen akannehir

bence panik yapmadan sakince müdahele et bu duruma, arkadaşların dediği gibi eşinin ağzından bi msj at kardeşine..

ya seviorum diosun ama, böle bişe varsa eğer başlarım böle evliliğe ben, hem kardeşin hem kocan çift taraflı kazık atıo işe bak yaa... insan hangisine üzülceğini hangisine yanacağını şaşırır..

umarım herşey koca bi yanlış anlamadan ibarettir..

hakkında hayırlısı arkadaşım a.s.

aldatılmak kadar kötü bir şey yoktur dur hele hele bu yakının olunca daha da insan kötü oluyor. allahım nereye gidiyoruz yaaa... sen böle ınsanları ıslah eyle.. anlamadıgım konuda erkekler neden bır hata işleyınce kabullenmezler ve gayet iyi davranmaya calısırlar sankı onlar ıyı davrandıkca biz unutcaz. ben daha farklı seyler yasıyorum cnm ... ama bu senın ıcınde bir şüphe olarak hep kalcak.. bırak ınceldıgın yerden kopsun... annene herseyı anlat bence öle bir kardesım olsa ne olur olmasa sakın sen canını sıkma hersey olacagına varır. allah yardımcın olsun. sunuda unutma dünyada bir tane sen daha yoksun o yuzden herseyı oluruna bırak ve sen kendı hayatını düşün kımseyı deıl. bir sorun çıkarsada senın bır sucun yoktur esınle kardesın düşünsün... dualarım senınle inş. herseyın hayırlısı olur

üzüldüm inan ne derim bilmem benim de burnuma güzel koku gelmiyor malesef
üniversitede okrken bir kız vardı eniştesi okuldan alırdı beraber gezerlerdi enişte hed,ye alırdı sonra ne mi oldu eniştembeni taciz etti dedi ablasına abla 2 çocuğuyla boşandı evli bir erkeğin metresi oldu bu işler ince işler allah yardımcın olsun

böyle enişte baldızla yeğen yengeyle dizileri oldukça insanlara dahaa çook kapı açılır meşrulaştırmaya çalışıyorlar zaten bunları dizilerde normal gösteriyorlar sonra aklına sokuyorlar meyilli olanların

çok zor bi durum Rabbim yar ve yardımcın olsun inşaallah yoktur böyle bişi bence sen kocanla bi aranı iyi yap sende eksik blduğu bişiler varsa onları tamamla işi falan boşver bi kocanı kendine çek dediğin gibi olmak üzere olan bişey varsa aklını basına getirir belki
kocayı boşamak kkolay ya kız kardeş nolcak annenin evine gerimi gidecksin kocanı ayartan insanlamı yaşayacaksın eğer kocanın mayası bozuksa önce bi kardeşinden uzaklaştır onlar birbirlerinden uzaklaşırlarsa duruma göre istersen ozmn boşarsın kocanı böyle bişiyin dinde de yeri yoktur çok büyük günah Allah ıslah etsin

sok oldum ne diyecegimi bilemiyorum yani
bu nasil bisisidr enisde ve baldiz
Allh´im sen insanlara akil fikir ver

canim bak arkadaslarda demis esinin cep tlf dan msj at yada kardesini eve cagir ve cakdirmadan izle onlari bakalim neler olucak
offf insan kafayi yer ya cok zor bi durum

keşke konu sahibi gelebilsede bize son durumu aktarsa çok merak ettim ve çok üzüldüm inşaallah bütün bu şüphelerimiz boşa çıkar eymira canım bencede sen gizli kapaklı takip et mesajı kesin gönder yoksa ikisini yüzleştirsen bile açık vermiceklerdir allahım yardımcın olsun

Back
X