• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cep telefonundaki smsler

Gece mesaisi olan bi işte çalışıyorsun
Doğru mu anladım

evet arkadasim ben gecenin 4.30 da ise gidiyorum uykusuz uykusuz mirmirmirmir eve gelince ölü gibi oluyorum cok yoruluyorum 8 saat calisiyorum nebilim iste sen calis cabala seninki keyfine baksin

ısyan etmekte haklısın kim olsa kafası karışır bocalar,
ışe giderken çaktırmadan eşinin telefonunu alabilirsin
Farkettiği anda hayatım kusura bakma aceleden yanlış almışım dersin
Kardeşine eşinin telefonundan canım sıkıldı gibi bi mesajla az çok durumu anlayabilirsin aslında
Durumun çok zor Allah kimseye vermesin seni de kurtarsın inşallah

bende arkadaslara katiliyorum, bu durumda senin esinle yada kardesinle konusman bir sey degistirmicek
en iyisi gizlice bir sekilde esinin telinden kardesine mesaj at.
bu konu oyle zamana birakilacak bir sey degil bence elini cabuk tutman lazim.
sen 4te ise gittikten sonra esinin o saatte kalkip kardesinle mesajlasmasi hiiicde normal degil,
eger ortada gizlenip saklanacak birsey olmasa senin yaninda mesaj atar.
allah yardimcin olsun.

Son düzenleme:
gece 12 de falan yazismislar iste o saatlerde ben uyuyorum her normal insan gibi yada sabah 4.30 da falan 5 de yazismislar o saate ben ise yeni gitmis oluyorum ben gecenin köründe ise gideyim adam baskalariyla mesajlassin nebilim iste böyle

Yazık gerçekten yazık ayyy bi acayip oldum gerçekten ya eğer aklıma gelen sey ise bunun bir tarifi olamaz ya hadi anlarım bir kaç kere danısmıstır bisey bu nedir ya gecenin bi kaçı ki siz ise gittiginisde o sizin yoklugunuzda kız kardesinizle mi konusuyor pesss gerçekten pesss allahım nasıl bir dünyada yasıyoruz yarabbim sen akıl fikir ver vicdan nasip eyle rabbim

simdi canım canını sıkmak istemem ama böyle olmas biliyosun demi beklemekle bisey geçmez eline nedemek kardesim tersler yas acısından senden onda büyüksün ablasısın tutki evli bir adamla beraber oldugunu öğrensen bile abla olarak ona gerçegi anlamak sana düser ki anlamıyormu anlyacağı sekilde konusacaksın ki bu herseyden ötesi enistesi

inan için ferah tut yok bisey demek isterdim yani zor bir durum ama biseylerin açıklığa kavusması gerek esin kaçamak cevap veriyor ve kız kardesimde tersler diyosun bence bunları bir kenara bırak ikisiylede ayrı ayrı konus kocanın ilk basta gözünü korkut ve sonra kız kardesinin baktın olmuyor annen gülüm annene diyeceksin anlatacaksın canım herseyi hiçbirseyden korkma bırak ne olacaksa olsun dilim varmıyor demeye ama kardesin böyle bir rezilligi yapıyorsa bırak öyle kardesin olmasın gülüm bırak rabbim ıslah etsin

offffffffffffff kötü düşünmek istemiyorum....
inşallah arkadaşlar haklı çıkmaz yaaaa...
Allah yardımcınız olsun..Çok üzgünüm...

bende arkadaslara katiliyorum, bu durumda senin esinle yada kardesinle konusman bir sey degistirmicek
en iyisi gizlice bir sekilde esinin telinden kardesine mesaj at.
bu konu oyle zamana birakilacak bir sey degil bence elini cabuk tutman lazim.
allah yardimcin olsun.

evet çok güsel helal olsun yasasın kadınlar çok güzel bir fikir gülüm bir mesaj çek herseyi acıklığa kavustur ve gerekeni yap gülüm

İsyan etmekte haklısın kim olsa kafası karışır bocalar,
İşe giderken çaktırmadan eşinin telefonunu alabilirsin
Farkettiği anda hayatım kusura bakma aceleden yanlış almışım dersin
Kardeşine eşinin telefonundan canım sıkıldı gibi bi mesajla az çok durumu anlayabilirsin aslında
Durumun çok zor Allah kimseye vermesin seni de kurtarsın inşallah

bilemiyorum ama telefonunu hic yanindan ayirmaz tabiri caizse 24 saat telefon yaninda alip mesaj atmak biraz zor galiba off bilemiyorum hicbirsey yokmus gibi davraniyorum ama hep takipdeyim iste simdi kocamda cok iyi davraniyo bana ne hikmetse beni salak saniyo galiba allah kismeye göstermesin böyle birsey evlilikde süpe cok ama cok kötü birsey durduk yerde kalbim agriyo inanin herkes icin en güzel cözümü üretmeye calisiyorum yanlis birsey yapmak istemiyorum cok iyi düsünmem lazim :uhm:

baktın olmuyor annen gülüm annene diyeceksin anlatacaksın canım herseyi hiçbirseyden korkma bırak ne olacaksa olsun dilim varmıyor demeye ama kardesin böyle bir rezilligi yapıyorsa bırak öyle kardesin olmasın gülüm bırak rabbim ıslah etsin

gülüm ben kimse üzülsün istemiyorum ortalik cok fena karisir annemgil ögrenirlerse allah korusun cok kötü seyler olur kaydirigubbakcemile aileme anlatamam ama bilemiyorum bu isinde bir caresi olmali mutlaka olmali allah benimkinin aklini yerine getirsin yarabbim sen büyüksün bana sabir ver benimkinede akil fikir ver herkes nekadar egoist olmus hep kendileri öbür taraf üzülürmü aglarmi hic önemli degil allah kahretsin böylelerini Çok üzgünüm çoook

arkadasım allah yardımcın olsun.esın tuv falan gıttıgınde kızkardesın onun tel.msj at.nbr nasılsın dıye.yazdıgınıda sıl hemen.sonrada tel.sesını kıs msja cvp verırse kardesın duymasın esın.tel.tvnın arkasına koy.sorarsa esın tvnın arkasına koydum de.ınsallah cnm tahmın ettıgım gıbı kotu bısey cıkmaz altından.allah kolaylık versın...

eymira kac yillik evlisiniz?
ve evliligimiz nasil gidiyor?

Cok kötü oldum yaaa.Ben her zaman erkekle kadinin en iyi arkadas olamayacagini düsünenlerdenim.
Sana su an sadece tek bir cözüm kaliyor,gizlice iz sürmek.Acik acik sorma.O zaman birsey varsa da ortaya cikmasin diye saklarlar,dikkatli olurlar.Allah yardimcin olsun canim.Offf insallah yoktur öyle bisey yaaa.

Elmira kac yasindasin ve cocuk varmi?

Daha önce süphelenmistim demistin.Nasil yani.Bakismalar falanmi yakaladin.Konuyu aslinda biraz daha acarsan bizim icin daha iyi olur.

Elmira kac yasindasin ve cocuk varmi?

Daha önce süphelenmistim demistin.Nasil yani.Bakismalar falanmi yakaladin.Konuyu aslinda biraz daha acarsan bizim icin daha iyi olur.

ben 23 yasindayim cocuk yok ilk 3 sene korundum iki senedir korunmuyorum cocuk olmuyo malesef pco varmis neyse nasil farkettim konusuna gelince nebilim kardesimin enistesine asiri ilgi duymasi bize her hafta sonu gelmesi hep enistesiyle sohbet etmeye calismasi bakismalar vesayre yani nebilim simdilik pek birsey söylemek istemiyorum ama kardesimin ona karsi birsey hissetikleri apacik ortadaydi

ya canım belki kardeşinin sorunları vardır size soyleyememiştir eşinlede araları iyiyse ona anlatmıştır
yoksa zannetmem ya kardeşinle aralarında bişsey olsun
eşinde sana onu ele vermemek icin soylememiştir

Cok kötü oldum yaaa.Ben her zaman erkekle kadinin en iyi arkadas olamayacagini düsünenlerdenim.
Sana su an sadece tek bir cözüm kaliyor,gizlice iz sürmek.Acik acik sorma.O zaman birsey varsa da ortaya cikmasin diye saklarlar,dikkatli olurlar.Allah yardimcin olsun canim.Offf insallah yoktur öyle bisey yaaa.

bende bu olaylar olana kadar eniste baldiz konussunlar anlassinlar ne olur diyodum salak kafa iste nebileyim buralara kadar gelicegini cok haklisin bir erkekle bir kadin bence asla iyi arkdas olamaz aslaaa:olmaz:

ya canım belki kardeşinin sorunları vardır size soyleyememiştir eşinlede araları iyiyse ona anlatmıştır
yoksa zannetmem ya kardeşinle aralarında bişsey olsun
eşinde sana onu ele vermemek icin soylememiştir

gülüm sana birsey diyimmi senin derdin varsa ve ablana söylemicek kadar yada baska arkdaslarina söylemicek kadar büyükse gidipde elin adamina yani enistene anlatabilirmisin????? soruyorum asla ve asla olmciak birseyy
aralarinda ask var demiyorum ama böyle giderse olucak yuvam bozulucak bundan yüzde yüz eminimmm alismis gudurmusdan beterdir diye bi laf var cok dogru bence bizimkide alisirsa .....halbuki ben onu cok seviyorum :a015:

eymiracim esin gece uyurken kalkip onun teliyle mesaj at kardesine.
bu suphe insani mahveder
artik bi gecede uyuma ve mesajlas
ancak bu sekilde ogrenebilirsin aralarindaki iliskinin ne boyutta oldugunu

gülüm sana birsey diyimmi senin derdin varsa ve ablana söylemicek kadar yada baska arkdaslarina söylemicek kadar büyükse gidipde elin adamina yani enistene anlatabilirmisin????? soruyorum asla ve asla olmciak birseyy
aralarinda ask var demiyorum ama böyle giderse olucak yuvam bozulucak bundan yüzde yüz eminimmm alismis gudurmusdan beterdir diye bi laf var cok dogru bence bizimkide alisirsa .....halbuki ben onu cok seviyorum :a015:

sende haklısın canım ya kardeşinle iyice konuş ozaman bıraksın artık yakanızı

eymiracim esin gece uyurken kalkip onun teliyle mesaj at kardesine.
bu suphe insani mahveder
artik bi gecede uyuma ve mesajlas
ancak bu sekilde ogrenebilirsin aralarindaki iliskinin ne boyutta oldugunu

simdi cikmak zorundayim bakalim nolucak size sonra yazarim ama bu olay ´pek kolay cözülcek gibi degil allah yardimcim olsun herkese tessekür ederim beni dinleyip bana fikirlerinizi söylediginiz icni benim icin dua edin kizlar isallah düsündügümüz gibi birsey degildir :Saruboceq: herkese iyi geceler diliyorum

Back
X