• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cep telefonundaki smsler

arkadaslar ben cok ama cok sabirli bir insanim bekleyip görmek istiyorum cünkü onlarin gözünde daha dogrusu kocamin gözündeki degerimi anlamak istiyorum okadar sey söyledim bilemiyorum yani beni kaybedicekleri icin korkmalilar utanmalilar daha dogrusu kocama sans vericem adam olsun diye ama bakicaz görücez yani affedersiniz ama öküz degilse hatasini anlar ve degisir

eğer korkacak olsalardı bunları yapmazlardı değil mi canım? hele ki utanma diyosun sence utanç duygusu allah korkusu olan insan böyle aşşağılık bişey yapabilir mi kendini kandırma gerçekci düşün. şansı da hakedecek birine vermelisin. nasıl bakacaksın o adamın yüzüne kardeşine bu şekilde yaklaşımı olan birisi benim gözümde en değersiz en son güvenilecek kişidir.

eğer korkacak olsalardı bunları yapmazlardı değil mi canım? hele ki utanma diyosun sence utanç duygusu allah korkusu olan insan böyle aşşağılık bişey yapabilir mi kendini kandırma gerçekci düşün. şansı da hakedecek birine vermelisin. nasıl bakacaksın o adamın yüzüne kardeşine bu şekilde yaklaşımı olan birisi benim gözümde en değersiz en son güvenilecek kişidir.

bilemiyorum kafam cok karisik fisfisfis

:1shok::1shok:şok bi şekilde okudum diğer sayfalarıda böyle kardeş böyle koca olmaz olsun diyorum ben ikisinide paralardım yeminle sen nasıl sabır ediyosun bu olanlara ailene anlattınmı annen baban onlarına haberi varmı bu mesajlaşmalardan

Yani o kadar tuhaf bir durum ki,
eşiniz ne kadar garip bir insan,Allahaşkına ne diyor size ya,bunun açıklaması var mı gerçekten,
gecenin yarısında mesajlar,konuşmalar,
bana masaj yapan kimse yok diye imalar,
oda ben yapayım sana demeler..ne kadar seviyesizlik bu...
akşam akşam vallahi başıma ağrı girdi,bu kadar
rahatlık nereden kaynaklanıyor...
annenize ve babanıza söylemeniz şart...
ama siz hala emindeğilm diyorsunuz değil mi???

bence burda kim daha suçlu ayrımını yapmak zor..
çünkü ikisi de en yakının..
ama ben düşünüyorum bi erkek karısını aldatabilir evet bu ilk kez olan bişey değil bi çok erkek aldatma yolunu seçiyor...ama bi kardeş nasıl ablasının kocasıyla bu tarz bi ilişki içine girebilir?
bence böyle bakıldığında kardeş çok daha hatalı...
tabi bu benim fikrim...

çok üzücü konuşmalar bunlar yaa,kardeş değil düşman olmuşsunuz.Ayrıca bu saygısızlıkla 18 yaşında falan anlamam ben, biz de geçtik o yaşlardan ama yok ergenlik çağı diye,asabilik ,saygısızlık vs şeyler yaşamadım hiç,şımarıklık bu. Eğer böyle birşey varsa gerçekten yüzü kızarması lazım , erkek mi kalmadı ablasının kocasından duyacağı iltifatlara kalsın. Koca da koca olsa böyle birşey görünce o kızı uyarır ,hem de anlamıyorsa sert dille uyarır ,yüz vermezdi.

Yani o kadar tuhaf bir durum ki,
eşiniz ne kadar garip bir insan,Allahaşkına ne diyor size ya,bunun açıklaması var mı gerçekten,
gecenin yarısında mesajlar,konuşmalar,
bana masaj yapan kimse yok diye imalar,
oda ben yapayım sana demeler..ne kadar seviyesizlik bu...
akşam akşam vallahi başıma ağrı girdi,bu kadar
rahatlık nereden kaynaklanıyor...
annenize ve babanıza söylemeniz şart...
ama siz hala emindeğilm diyorsunuz değil mi???

ablacim ya bana masaj yapan kimse yok yazan benim (Ben kocamin eski kartini alip kardesime yazdim o bana nasil yanit vericek diye)
YANI O YAZIYI BEN YAZDIM ama kizkardesim ENISTESI YAZDI SANDI

çok üzücü konuşmalar bunlar yaa,kardeş değil düşman olmuşsunuz.Ayrıca bu saygısızlıkla 18 yaşında falan anlamam ben, biz de geçtik o yaşlardan ama yok ergenlik çağı diye,asabilik ,saygısızlık vs şeyler yaşamadım hiç,şımarıklık bu. Eğer böyle birşey varsa gerçekten yüzü kızarması lazım , erkek mi kalmadı ablasının kocasından duyacağı iltifatlara kalsın. Koca da koca olsa böyle birşey görünce o kızı uyarır ,hem de anlamıyorsa sert dille uyarır ,yüz vermezdi.

evet cok ama cok saygisiz sanki hakliymis gibi bide bana sanane diyo kankam o benim diyo enisteden kankami olur allahinizi severseniz ya ????kaydirigubbakcemile

bence burda kim daha suçlu ayrımını yapmak zor..
çünkü ikisi de en yakının..
ama ben düşünüyorum bi erkek karısını aldatabilir evet bu ilk kez olan bişey değil bi çok erkek aldatma yolunu seçiyor...ama bi kardeş nasıl ablasının kocasıyla bu tarz bi ilişki içine girebilir?
bence böyle bakıldığında kardeş çok daha hatalı...
tabi bu benim fikrim...

biliyormusun bencede kardes cok daha hatali öbürü ne olursa olsun el adami ama kardess bilemiyorum :sm_confused:

daha annemgile birsey söylemedim cünkü babam cok sertdir yani bilemiyorum kardesimi dövmekten beter eder ama sirasi gelince onlara söylicem kardes mardes umrumda degil simdi ben ona söylicegimi söyledim gerisi kardesimin bilicegi is ve kocamin tabi

eymira kızma ama bu saygısızlık ergenlik falan değil
Bu resmen ahlaksızlık edepsizlik
Enişte için insanın içinden bişey geçse bile söküp atmalı
Koca desen ayrı bi konu
ınsanın içinde ihanet varsa bile başkası mı kalmadı memlekette
Baldızla olacak iş mi

Valla canım kimse gece 12 den sonra eniştesiyle normal şartlar altında mesajlaşmaz gündüzler çuvalamı girdi Ayrıca bir erkekle saatlerce ne için mesajlaşılırki Yazık bir kardeş ablasına bunu yapabiliyorsa pess dünyanın çivisi çıkmış demektir Birde cumartesi günü eşini göremeyeceğinden bahsediyor ayol adamı görsen ne görmesen ne eşinlede konuş çünkü bu durum normal değil çok çok iyi bir açıklamaları olması lazım ikisinide çağır eve bakalım ne diyecekler benım dünya görüşüme göre enişteyle-baldız kanki olamaz bu kadar basit

biliyormusun bencede kardes cok daha hatali öbürü ne olursa olsun el adami ama kardess bilemiyorum :sm_confused:

yani canım bence de kocan olsa bile el adamı...
ama kardeş öyle mi ya?
Allaha büyük konuşmıyım ama ablam bana böyle bişeyi en ufak bi şekilde ima etseydi ya da ben rahatsız olduğunu düşünseydim hemen uzaklaşır hatta eve geldiklerinde yanlarına çıkmazdım.benim de eniştem var ben de numarası bile yok.kanka olacak başka adam mı kalmamış ya dünyada?
ayrıca ben bi erkekle bi kızın sadece arkadaş kalmalarının çok da mümkün olduğunu düşünmüyorum
iki taraftan biri mutlaka başka türlü düşünür bence..
istisnalar olabilir belki ama bence böyle.
o masaj konusuna gelince kardeşinin vermesi gereken cevap sana ablam yapsın demekti bence ama o ben yaparım demiş.bence bu sınırı ne kadar aştıklarını göstermeye yetiyo..
Allah yardımcın olsun:teselli:

Valla canım kimse gece 12 den sonra eniştesiyle normal şartlar altında mesajlaşmaz gündüzler çuvalamı girdi Ayrıca bir erkekle saatlerce ne için mesajlaşılırki Yazık bir kardeş ablasına bunu yapabiliyorsa pess dünyanın çivisi çıkmış demektir Birde cumartesi günü eşini göremeyeceğinden bahsediyor ayol adamı görsen ne görmesen ne eşinlede konuş çünkü bu durum normal değil çok çok iyi bir açıklamaları olması lazım ikisinide çağır eve bakalım ne diyecekler benım dünya görüşüme göre enişteyle-baldız kanki olamaz bu kadar basit

valla benim görüsüme görede eniste baldiz kanki olamaz ama herhalde onlar uzaydan falanlar onun icin gayet normal birseymis gibi davraniyolar ya cok modern olduk bilemiyorum ben asla kabul etmem böyle birsey :umursamaz:

az sonra benimki gelcek simdi cikmam lazim ama son durum böyle iste bakalim isten gelince tavirlari nasil olcak benim gerizekali kardesime belli olmaz belki gitmis hemen enistesine yetistirmistir ablam böyle böyle diyo beni tehdit ediyo birde yalandan aglar sizlar ben birsey yapmadim (cünkü artik onun huyunu bildigim icin böyle emin konusuyorum) eger babama söylerse ben neyaparim der falan filan benimkini kandirir bakalim benimki ama nasil tavir vercek hicbirsey yokmus gibibimi davranicak yoksa gelip benden (UTANMADAN) birde hesapmi sorucak ....

herkese iyi yazismalar dilerim iyi aksamlar öpüyorum herkesi
ALLAH SAPITAN INSANLARA AKIL FIKIR VERSIN YARABBIM DOGRU YOLA YÖNELTSIN

asıl enişte elin adamı olduğu için koy kapının önüne bence. kardeşin ne yaparsa yapsın senin eşinin yani senle evli olan adamın bu tarz bir duruma yol açmaması gerekirdi. evli olan ve büyük olan senin eşin. kızkardeşin tam deli manyaktır bu yaşta. o da aklınca salak ablamın kocasını bile ayartıyorum v.s diye düşünüyordur. o yaşlarda bi garip oluyolar artık... ama kocanın aklı başında bir insan olarak kızkardeşine kendine gel ben ablanın kocasıyım demesi gerekirdi. valla hiç uzatma koy kapının önüne sürünsün:oklava:

canım bencede bu bu sekılde olmaz,olmamalı.benımde kızkardesım var.hatta bı donemler annemle aynı evde oturduk bız.babam yok.ama benım kızkardesım esımden utanır cekınırdı.kapalı bırısıydı,sacımın telı gozukur dıye utanırdı.esımden cekınırdı.esım de ona abı gıbı davranırdı.allah bıyle eslerden kardeslerden korusun ınsanı.kardesım bız salonda esımle otururken yanımıza bıle gelmezdı sız evlısınız konusacaklarınız vardır abla uzanır yatamazsınız benım yanımda derdı.kardeslık budur benım bıldıgım.allah yardımcın olsun...

Back
X