• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cep telefonundaki smsler

Ayyyyy okurken cok kötü oldumfisfisfis

Nasil bisey bu yaaa:1shok:

Eger gercekten böyle bir sey varsa ve ögrendiginizde neler yapabilceginizi düsünemiyorum bile:1no2:

Offff Allah yardimciniz olsun yazicak bisey bulamiyorum saskinliktan:1no2:

Kendi öz kardesimiz bunu yapicak kadar alcalabiliyorsa ehhh disaridakilere ne diyebiliriz ki:kızgın:

unutulmaz dıey brı dızı var aynı oyle olmus sınır oluyorum zaten oyle dızılere ALLAH KIMSENIN BASINA VERMESIN AL SIMDI INSAN HEP KUSKUDA KALIO KIZ KARDESLERI OLANALR FILAN INSALLAJ OYLE BIRSEY YOKTUR YAAAAAAAAA

okuduklarım karşısında şok oldum, şüpheyle yaşamaktansa herşeyi göze alıp, eşinin tel inden mesajlaş ortaya çıkar zaten, ne olduk biz, değerlere ne oldu, baldız demek kardeş demek,

Hay Allahım daha neler duyacağız...
okurken çok üzüldüm,bir o kadar da sinirlendim...
belli ki aralarında telefonda da olsa bir yakınlık var,
iyi niyetli düşünemiyorum,görüşmelerin saatini öğrendiğim için...
kusura bakmayın ama size de kızdım biraz,
diyorsunuz ki;kardeşime söyleyemem,sinirli,asabidir,sanane der ve geçer diyorsunuz,
ne demek ya,o size sanane dese bile,siz haddini bildirmelisiniz bence...
eşiniz için diyecek hiçbirşeyim yok,o zaten yapacağını yapmış,
ama kız kardeşinizin yaptıklarını ailenize söylemek zorundasınız,
üstü kapatılacak bir konu değil bu,sessiz kalınacak bir konu da değil...
ya eşinizle kızkardeşinizi sizin evde toplayıp,konuşturacaksınız,
ya da kızkardeşinizin telefonunu gizlice alacaksınız...burada annenizin yardımı işinizi görür...
herşeyi deşifre ettiniz,sonrasında neler yapacağınızın da planını yapın,
eğerki gerçekten aralarında birşey var,işte o zaman hemen boşanır ve kardeşinizi
tamemen silersiniz hayatınızdan...
Allah yardımcınız olsun...

olay baldız, enişte olayı..

canım sen ortaya çıkarsanda ailen inanmayabilir.. kötü olan sen olabilirsin..

ikiside kendini aklamak için ki, tam bir namussuzluk erkek ve kadın içinde, yalanlayabilirler..

bence kanıtlı bir şekilde olmalı eğer gerçekten böyle birşey varsa..

umarım olmaz.. ama anlatıklarından birşeyler olduğu apaçık ortada..

daha dün eşimle böyle bi konuyu konuştum budevirde enişteler baldızlarına yazılıyo die resmen bunu dedim bütün dizilerde çünkü enişteler baldızına yazılıyo yaprakdökümünde unutulmazda vebiçogunda ee budiziler gerrçrek hayattan kesiitler zaten normal hayattada çok duydum çok yazık ikisined egerböyle biş ivarsa bence kardeşiniz ve eşiniz büyük bir ceza hakediyolar düşünemiyom bile allah korusun ya felaketleri olurdum resmen oanda onlarınn

merhaba arkadaşım yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm. seninle bir arkadaşımın başına gelen benzer bir olayı paylaşmak istedim. arkadaşımın yanında azbiraz birşeylerden şüphe ediyordum ama en sonunda bana herşeyi anlattı. onun ağzından yaşadıklarını anlatim.
"lise ikideyken ben, ablam nişanlandı, zaten ablamla sevgililerkende eniştemi tanıyordum. çok sıcak davranıyordu bana bide ablam gibi dik dik cevap vermiyordu çok sempatikti. sen şöyle güzelsin böyle ahlaklısın böyle başarılısın diye konuşuyordu. herşeyde çok ilgileniyordu, hoşlanıyordum ondan ama garip böyle sevgili sever gibi değil birlikte oturmk laflamak gibi. son zamanlarda okul çıkışıma gelmeye bana gül getirmeye başlamıştı sende biliyorsun dedi(gerçekten getirdiğine bende şahittim) sonra hani en son kontrol için gittim ya tıp fakültesine(yaşadığımız yerde tıp fakültesi yok, arkadaşımda ayda bir bir rahatsızlığı için giderdi)babam yurt dışına gittiği için eniştem ben götürürüm kontrole dedi o götürdü beni. yolda otobüste ellerin soğuk falan lafı açtı elimi tuttu normal bi tutuş değildi, onla yola çıktığıma pişman oldum ama ne çare. babam yol parası harçlığı falan hep ona vermişti o kadarki tuvalete gidecem parayı ondan istedim. tıpta kontrolümü oldum yolda yürürken elimi tuttu kaybolursun falan yalanına(yanlıştı biliyorum ama cebimde beş kuruş para yok beni bırakır falan diye korktum) safa vurdum tamam abi olur abi neyse eve döndüm akşam ama ablamın yüzüne bakamıyorum. o günden sonra beni çok sık aramaya başladı ve cesaretimi toplayıp samsunda olanlar çok yanlıştı ben ablama karşı kendimi suçlu hissediyorum senle konuşmakta istemiyorum dedim. daha sonra sürekli bilmediğim bir numara bana mesajlar atmaya başladı, "asıl aradığım sendin keşke daha önce karşıma çıksaydın falan diye" hep eniştemden şüphelendim. gece sabaha kadar mesaj atıyordu telefonu kapatsam evi arıyor konuşmuyordu.ablamla yakında evlenecekler ne yapacağım dedi"

o günü hatırlıyorum da kızcağız kıpkırmızı olmuştu, tabi onunda suçu vardı, çok ağlamıştı ses tonu bile hala aklımda hıçkırıkları.
sonucu sorarsanız hep bir bahane eniştesinden kaçtı. ablasıyla eniştesi evlendi eniştesi sarık falan sardı evinde kadın erkek ayrı oturur tv bile yok sürekli sohbetlerde anlayacağınız sonradan müslüman oldu.

neyse asıl mesaja gelelim, kardeşin ergen belki aşk sevgi değilde bir sempati duyma olabilir ve başka boyuta geçmemesi senin elinde. eşinin telefonundan kardeşine msj at diyen arkadaşlara katılıyorum.

yalan konu ,yanı konu sahıbesının uydurdugu hayal urunu bir olay ..

ınanmak ıstemıyorum ben bu konuya ,cok feci bir durum

walla benim arkım vardı hem ablası hem kızkardesiyle cıktıgı cok olmus tabi kızlar buna ses etmiyormus ne deyim cidden cok zor

konu sahibi gelll gelde bizi bu meraktan kurtar ve inşaallah deki arkadaşlar ben yanlış anlamışım yokmuş öle bişey biz de sevinelimmm

kizlar sizin dedigini yaptim . benimkinin eski karti vardi onu götürdüm isyerine ve sanki o yaziyormus gibi kizkardesime yazdim az biraz kopyaladim okuyun lütfen :
Isyerindemisin canim sikiliyo.
Ben sana 15 dakka sonra yazarim ok. Yoksa otobüs kacacak sakin uyuya kalma o zamana kadar tamam
Tamam sen otobüsü kacirma
tamam, e ne var ne yok? Is nasìl gidiyor? Sen nasilsin? Anlat biraz coktandir konusamiyoruz.
Is cok stresli cok insan gelip gidiyo benimde canim sikialiyo para yok pul yok Uyuyamadim emriyeyi ise götürdüm hert tarafim agriyo masay yapanda yok
m, hicyoktan iyidir dimi? Hic ögle tatilin yokmu? Bosver iste burda parani alirsin. Ben masaj yapiverem sana :) cumartesi günüde yoksun artik, hic görmicem seni :(

bir ben yazdim bir o yazdi isallah anlarsiniz emriye ben oluyorum

Son düzenleme:
Sana birkere ve son kez söylüyorum ömere ne telefon ediceksin nede mesaj cekiceksin yoksa hic acimam babama telefonrechnungu gösteririm gece 12 den 2 ye kadar ne yazdin anlatirsin artik
Cikart istersen enistenin hernumarasindan yaz, geri yazacaklarim ayni olacak. Kötu birsey yapmiyorum ben! Sen neye inanmak istersen ona inan! Dediklerinede dikkat et biraz!
Baska numaralarla bile konussaniy ömer k6ntörlü telefonla bile arasa ben ortaya cikartirim tamammi güzelim hadi sana hayirli isler ...
Kes konusmayi ömer senin kankan degil git baskasini bul sen gercekten gerizekali olmalisin laftan anlamayan biri ayrica yasemine telefonrechnungu (telefonfaturasini ) bul ve yirt at dediginide biliyorum ! Adam ol ben kocamla konusma diyorum bitti bukadar
Evet öyle kankam! Seninle artik dogru dürüst konusulmuyo bile! Kankam varmi bir diyecegin. Iyi biliyorsan, senin icin sevindim. Aklini biraz toplada dediklerine dikkat et! Daha fazla o duruma düsme!

yasemin benim kuzen oluyo.yani anlicaginiz benim kizkardesim enistesiyle beraber olup yasemine telefonfaturasini bul yirt at demisler (Bizim fatura amcamin üstüne oldugu icin amcama geliyodu onun icin yasemine bul at diyolar)

Son düzenleme:
Back
X