- Konu Sahibi CaglayanCicek
-
Yeşil çayımı ve suyumu tazeledim geldim tabiki toplamda40 adet merdiven indim çıktım
caglayanım sen bu gıdısle 60 olursun tatıle kadar demedı demeopuyorumnanaktan
ya inş.cerenim ya,bu akşam senin dediğin gibi parça parça spor yapıcam bakalım nasıl etki edecek üzerimde
Su:2.5lt oldu 3.kupada yeşil çay içiyorum ara yapmadım daha
canım haber ver yarın spor hakkında ok canım
Yarın yoksinki tatlım sen sabahtan işte olacaksın ee öğleden sonrada tatil zaten dinlenirsin artık evde
canım benım ogleden sonra evde acabılırsem acarım ben eşim gelene kadarr
tamam canım sen olmasan bile ben menümü falan yazarım gelince sen yorumlarını yaparsın.Bende pzt.gelince senin menülerine bakarım artık.
tatlım ya iki taraf zor oluyor böyle birinden birini bırakalım azıcık git gel git gel başım döndü :)))
Yada bir çözüm bulalım burası için başka şeylerde yapalım diyetlerimizle ilgili başka paylaşımlarda sunalım
kac kıloyduk en basta nasıl buraya kadar geldık onerılerımız yasaklar gunluk sporun onemı falan fistan yazalım hem bılgılendırırız hemde bugune nasıl gelmısız onu gozlemlemıs oluruz sonucta buda ınsanı motıve eder
evet ya çok güzel fikir..hayatım nasıl yapalım ilk sayfaya mı kaydelim yazıp yoksa şimdimi yazacağız yada hergün birşey mi yazalım
dün ben ilk sayfaya birşey yazdım ama okudun mu bilmiyorum akannehir
şimdi okudum hayatım bız hergun bır konu belırleyelım mesela pazartesi başlayalım örneğin yaptıgımız dıyettekı yasaklar bunlar hakkında dusuncelerımız okudugumuz yazılar vs amaç hem bız bılgılenelım hemde bızım topıgı zıyaret eden arkadas bılgılensın ertesı gun tartısacagımız konuyuda bır gun onceden belırler ona gore hazırlıgımızı yaparız nasıl sana uygunmu canım
evet canım gayet güzel...bak ben birşeyler daha yazdım oraya,sende ilk msj'ın altına hikayeni yaz istersen ilk sayfadan başlayarak okuyorlar nasılsa hiç olmazsa kilo geçmişimizide bilirler..
canım duzenledım ama arada yazdıgımız yazılar ne olacak
bak ben ilave olarak birşeyler daha yazdım canım istersen sende daha detaylı yaz..
Onlar artık orada kalıcak canım bundan sonrakiler daha düzenli olur
eklemeleri ben aksam evde yapayım canım bırazdan cıkıcam cunku bız pazartesı ne konusunu tartısıcaz ona karar verelım tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?