Ceren ve Çağlayanın Diyet Günlüğü

tatlım ya iki taraf zor oluyor böyle birinden birini bırakalım azıcık git gel git gel başım döndü :)))
Yada bir çözüm bulalım burası için başka şeylerde yapalım diyetlerimizle ilgili başka paylaşımlarda sunalım

ıyı olur tatlım valla zor oluyooo

kac kıloyduk en basta nasıl buraya kadar geldık onerılerımız yasaklar gunluk sporun onemı falan fistan yazalım hem bılgılendırırız hemde bugune nasıl gelmısız onu gozlemlemıs oluruz sonucta buda ınsanı motıve eder

evet ya çok güzel fikir..hayatım nasıl yapalım ilk sayfaya mı kaydelim yazıp yoksa şimdimi yazacağız yada hergün birşey mi yazalım
dün ben ilk sayfaya birşey yazdım ama okudun mu bilmiyorum akannehir

evet ya çok güzel fikir..hayatım nasıl yapalım ilk sayfaya mı kaydelim yazıp yoksa şimdimi yazacağız yada hergün birşey mi yazalım
dün ben ilk sayfaya birşey yazdım ama okudun mu bilmiyorum akannehir

şimdi okudum hayatım bız hergun bır konu belırleyelım mesela pazartesi başlayalım örneğin yaptıgımız dıyettekı yasaklar bunlar hakkında dusuncelerımız okudugumuz yazılar vs amaç hem bız bılgılenelım hemde bızım topıgı zıyaret eden arkadas bılgılensın ertesı gun tartısacagımız konuyuda bır gun onceden belırler ona gore hazırlıgımızı yaparız nasıl sana uygunmu canım

evet canım gayet güzel...bak ben birşeyler daha yazdım oraya,sende ilk msj'ın altına hikayeni yaz istersen ilk sayfadan başlayarak okuyorlar nasılsa hiç olmazsa kilo geçmişimizide bilirler..

bak ben ilave olarak birşeyler daha yazdım canım istersen sende daha detaylı yaz..
Onlar artık orada kalıcak canım bundan sonrakiler daha düzenli olur

eklemeleri ben aksam evde yapayım canım bırazdan cıkıcam cunku bız pazartesı ne konusunu tartısıcaz ona karar verelım tatlım

eklemeleri ben aksam evde yapayım canım bırazdan cıkıcam cunku bız pazartesı ne konusunu tartısıcaz ona karar verelım tatlım

tamam canım olur,aklımda hiç bir konu yokki benim,şok diyetleri mesela tartışabiliriz.
yada şu andaki yaz meyvelerinin hangisinin zayıflamada bize faydalı olduğunu,
açıkçası bir anda aklıma gelmedi hayatım sen söyle ne tartışalım akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…