- Konu Sahibi CaglayanCicek
-
gunaydın tatlım ne olmus dun burda sasırdım valla sımdı sadece menumu paylascaz yorumda mı yapmıyoruzkafamçokkarıştı
Günaydın hayatım hayır biz devam edebiliyoruz ama başka arkadaşlar aramıza alamıyoruz gelirlerse bile sadece menülerini yazıp gidebilirler,bizimki gibi sürekli bir paylaşımda bulanamazlar yani günde toplasan 3-5 msj yazma gibi bir hakları var canım.biz seninle eskisi gibi devam edebiliyoruz
hımm anladım tatlım tebrıkler canım guzel kılo vermıssın masallah supersınalkisalkisalkis
saol tatlım seninde benden farkın yok ama aynı vermişiz alkisalkisalkis:sm_cool:
superız bız superızzz su 65 ı de gordum ya baska bısey ıstemem hemen menumu yazayım ben canım
6 çilek
kahvaltı :1 dilim ekmek,maydonoz,bıber,salatalık,domates,peynır
ara: yesılcay,kayısı
öğle :bezelye yemeği,salata,ayran
ara:yeşilçay,kiraz
akşam:tavuk sote.yoğurt
yatmadan once :tarcınlı sut
2,5 lıtre su 170 adet mekık 1 saat yuruyus 1 saat aerobık
takımdada söyledim tatlım muthişsin şu sporu bende biraz arttırsam süper olacak acayip kiloya etki ediyor.:lepi:
spor onemlıymıs gercekten tatlım onceden hıc yapmazdım ama yaptıktan sonra anladım faydasını bu kılolar spor sayesınde donmez bırdaha ona ınanıyorum tatlım sende spor seklını degıstırmıssın tatlım ıyı olmus ama:lepi:
Evet,canım sporu ne kadar çok yaparsak o kadar çabuk şekle giriyoruz.Bundan sonra,müziğide açıp tepinicem doya doya acayip ter artırıyor oda ama dün akşam mekik çekemedim banttan indiğimde ayaklarım yere basmıyordu çünkü artık kafamçokkarıştı
kendını o kadar yorma tatlım ben parca parca yapıyorum canım sporumu işten gelince aerobık(plates), yemekten sonra eşimle yürüyüş,yatmadan oncede mekık cekıyorum hem kendımı cok yormuyorum hemde cok ıyı oluyor canım vucut tembellıge alısmıyor
Sürekli bir ısınma hali var diymi.vucutta soğumamış oluyor.eve ben eşimle beraber gittiğimiz için anca yemekten sonra fırsat oluyor spor yapmak için saat'te o zaman zaten 9 falan anca başlayabiliyorum:sinifsinif:
sende 2 ye ayır hayatım bırden vucuduna yuklenme tatlım benım 1 hafta sonra 62 veya 63 olursam artık ayrılırım herhalde canım cunku asırı zayıflıkta ıstemıyorum ben boyum uzun oldugu ıcın kaldırdıgına ınanıyorum
boy kaçtı tatlım senin 1.68 miydi 1.70 miydi gerçi 2 cm var arasında ama benide 65 falan kaldırıyor ama ben bu montiyi hiç bırakmıycam.ideal kiloma ulaşsam bile takımla devam edicem.Biliyorum çünkü en fazla 1 ay sonra gene başlarım ama burası olursa sürekli kendimi kontrol edebilirim.
o da dogru valla canım bende oyle yapayım en azından kontrol altına almıs olurum kılomu hamılelıkten sonra gelecegım bellı ben duba gıbı olurum vallaa:Saruboceq:laelaelaelaelae
sende benim gibi düşünüyorsun bende hamiş kaldığım zaman verdiklerimi almak istemiyorum.gene beslenme ve sporla desteklerim diyorum ama burası olmadan da salarım kendimi hepsi sonra geri,ne hamileler var bizim burda doğum yaptılar ama sanki hiç kilo almadılar bende onlar gibi olmak istiyorum.imrenerek baksınlar canım artık bizede bayanssulusmile:lepi:
nasıl oluyo ben anlamıyorum canım yaa valla eskı hallerıne hemen donuyolar ne ısteseler yıyolar bızım gunahımız ne bıraz kacırsak balon gıbı sısıyoruz sınır oluyorum yaa delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?