- 25 Ocak 2010
- 2.038
- 1.042
- 173
- 38
- Konu Sahibi CaglayanCicek
-
aynen canım bende,benim ablam 2 çocuk doğurdu maş.doğurmadan önceki kilosuna geri döndü hemde çok fazla kilo almadan yaptı bunları çocuklarda çok sağlıklı doğdu ama,annemde önceden çok zayıfmış hastalanınca kilo almış.Ben kime çektim bilmiyorum ama bu sefer kararlıyım artık ayy o olmadı bu olmadı demiycem alışverişe çıkınca istediğimi alıp giycem :sm_cool:
38 bedene dustum bende bu arada bu notuda ıleteyım tatlım cok mutluyum xl degıl m badılerde oluyo artıkalkisalkisalkis
alkisalkisalkis çok güzel bir haber canım bu ya.bir insan daha ne ister artık.Bu sporu yapmanın avantajı tatlım çok çabuk toparlıyor vucududelikafadulden
bızım topıgınde zıyaretcılerı fazla oluyormus masallah yaaa ne kadanda guzell
allah nazarlardan korusunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne kadanda mikemmelizki bizi merak ediyorlar...... lülülülülülü
:lepi::lepi: superız:lepi:
hihoyyythihoyyyt Önümde 1 ay gibi bir kısa zaman kaldı daha ne kadar verebilirim acaba çok merak ediyorum 65'i bir görsem tatile gidene kadar birşey istemiycem artık -tatlicadiarzu-
Cerenim yokken azıcık yazıyım topiğimize :)))
Tonbalıklı,peynirli bir salata yedim kocaman bir kase :))) ve yanında'da ayran
Suyum 2lt olmak üzere, ve 50 merdiven daha inip çıktım
bende senin cadı ne zaman geldin ne zaman gittin anlayamıyorum kız :)))
he he heeeeeekaydirigubbakcemile3 yesilçay içiyorum tatlışımmm şerefinee:içelim:
bende istiyorum bende banane banane kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hemen getırıyorumm bekle tatlımm:lepi:
caglayanım ıcıme ne doguyo bılıyomusun bızım bu topıgı kapatacaklar gıbı gelıyoo baksana 1 gunde ıkı kere uyarı geldı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hayırlısı bakalımkafamçokkarıştı
Yok tatlım kapatmıycaklar neden mi dünkü gibi bir ortamımız yok birincisi ikincisi ise gruplaşma oluşturmadık.
Arada gelince ne yaptın ne ettin yaz sende benim gibi kız....
ok tatlım yazarım bilmiyorumkismile az once 50 defa zıpladımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ciddi olarak zıpladım haa şaka değilboshayallersmile
zıplamak iyidir bu sabah bende yapıcaktım çılgın bir hoplama zıplama ama patron benden önce gelmişti işe kaydirigubbakcemile3Benim bugün merdiven sayım 200 oldu sanırım....Wc'ye gitmekten in çık in çık ,su almaya git in çık in çık....
Güzel spor oluyor...
ii valla canım su sebılı odanın ıcınde o yuzden fazla cıkamıyorum odadan wc de odanın yanında zaten ben ev harıcı wc yede gıremıyorum alışkanlık işte arada bı asagıya ınıyorum ama saymıyorum kacdefa ınıp cıktıgımııgamyoncuiremsu
bizim sebil yan dükkanda onun için ben kendi odamdan aşağıya iniyorum çok az yürüyorum merdiven çıkıyorum su alıyorum gidiyorum....
Wc'de canım bizim burda benimki özel temizliği falan kendim yapıyorum onun için rahatım tek bayan olarak kullanıyorum orasını iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?