Cerensesil'in Diyet Günlüğü

cerensesil

canım kızım melisim
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2008
1.121
3
156
41
Ankara
eveet

bu gece yine vücudumun ağrısından uyuyamadım.
niye?
tek sebebi kilo
kendime güvenim sıfır.
niye?
tek sebebi kilo
bugün benim için yeni bir başlangıç artık sağlıklı ve eski kiloma dönmeliyim.
110,5 kilo ile bugün diyete başladım.

sabah ve öğlen ekmeksiz olarak normal öğünümü yedim.
sınırsız şekersiz çay içtim
akşam da bir kase yoğurdun içine bir elma doğrayıp yemeyi düşünüyorum.
ayda 1 kez tartılıcam.yani tartı günüm:10 aralık
hadi bana kolay gelsin

öncelikle aramıza hoşgeldin
emin ol bu yolda bizle beraber oldugun surece hepimiz kilolarımıza elveda diyecegiz
sana acizane bikaç tavsiyem olacak
kilondan dolayı sıkıntı yasadıgın belli ama ekmeği tamamen kesme derim çünkü birden kesersen vucudun ani tepki verebilir ki senin kilon bnmkinden fazla ki bn bile gunde 5 dilim ekmek yiyorum senin en az 8-9 yemen lazım
bir de haftada bir tartılmanı öneririm ki sen birçoğumuzdan daha fazla yol kat edebilirsin
bir de yediklerini daha detaylı yazarsan sana yardımcı olabiliriz tavsiyelerde bulunabiliriz ki burdan hesap verme içgüdüsüyle cok dikkat ediyoruz ağzımıza giren her lokmayı biz yazıyoruz gunuğumuze
Allah yardımcın olsun
hepimizin inşallah
sevgiler...
dipnot: sormak istediklerin olursa bana bnm topikten de ulaşabilirsin...

bugün sabah şu pis boğazımı tutamadım ve 3 tane kurupasta yedim.bunu nasıl telafi edicem acaba

cnm diyetin hayırlı olsun,hiç merak etme azmeden insan herşeyi başarır.Kendini tutamadığın anlarda lütfen yedikten sonra duyacağın pişmanlığı düşün,inan insan vazgeçiyo,bende işe yarıyo umarım sende de yarar..ne zaman yazarsan yardıma hazırım,sakın başaramayacağını düşünüp umutsuzluğa kapılma ,sevgilerr..

arkadaş ekmeği kesme demiş de 110,5 kilo diyor daha nasıl kesmesin ? şekeri, ekmeği, asitli içeceği, abur cuburu kesmelisin, yeşile yönel.. diyetin dostu yeşildir. dur canını çektireyim şöyle yağsız yoğurta bulanmış güzelce haşlanmış bir brokoliii ımm enfes bence... ve spora başla önceleri yürü, birde google a yazarsan jumping jacks hareketi senin için ideal 100 ile başla yormuyor zaten hemen ardından da yağsız sütünü iç ve akşam 6 dan sonra boğaza kilidi bur ha dayanamazsan aç vücudunu aynaya bak.. 8 9 adet leblebi ve bir koca bardak suyu içtin mi iskender yemiş gibi olursun zaten.. senin iyiliğin için konuştum nolur gücenme çünkü gerçekten kilon bırak zerafeti sağlık açısından çok çok fazla .. kendine önem ver lütfen.

ha birde kalori hesabı yapmalısın kurupasta mı yedin çık dışarı tempolu kaç kaloriyse onun yarısını yakacak biçimde yürü bunu kendine şart koy, yiyorsan cezanı çekeceksin de bu benim en büyük taktiğim,, sonra sonra değer mi minnacık şey için diyorsun o 1 dakikada yenen minnacık 3 şey için 2 saat yürümen gerek düşün... iş kafada bitiyor.. sen kilonla mutlu bile olsan ki değilsin yazdığına göre inan ömrünü kısaltıyor her bir fazla kilo yazıktır.

Aşağıdaki gibi olacak inşallah

20/02/2012 113 kilo
20/03/2012 100 kilo
20/04/2012 90 kilo
20/05/2012 80 kilo
20/06/2012 70 kilo
20/07/2012 60 kilo

113 oldum canım bu sefer büyük yemin ederek başladım.ne gücenmesi canım çok doğru söylüyorsun.tavsiyeleri için de çok teşekür ederim

evet canım kalori hesabı ve sporla daha önce iyi kilo vermiştim.şimdide öyle yapıyorum.bu arada beni yanlız bırakma söylediklerin çok iyi geldi

sabah 1 yumurta sarısı 1 kibrit kutusu peynir 2 dilimde ekmek yedim.
öğlen 1 kase diyet yoğurt içine de kepekli 1 dilim etimek doğrayıp yiyicem.
akşam da 1 kase çorba içmeyi düşünüyorum.

hepimi için yazdım canım bende kilo vermeye çalışıyorum kaderimiz aynı bir yerde inan kafada olayı bitirdin mi iş bitiyor ben 1.5 ayda 8 kilo verdim spor ve diyetle. diyetten önce hergün eve girmeden markete ugrayıp çekirdek , soslu mısır v.s alırdım eve gelip tv izlerken yerdim aman bişey olmaz aman bişey olmaz diye diye baktım ki 42 beden pantolonun yanları sıkıveriyor.. hadi dedim spora başlayım gittim evimin karşısında b fit e yazıldım yapmaya basladıgım günden itibaren ekmek, asit, şeker, tuz kestim bittiler benim için. kendimi bu kadar yormak mı? yoksa hapbur hupbur yemek mi? yemek yemeye ihtiyacım var mı? yemek için yaşıyormuşum meğer simdi ise yaşamak için yiyorum.. çık dışarı ve etrafına bak en kötü kıyafetler bile yakışıyor ince ince bacaklara.. bunları çok düşündüm kalori hesabına başladıgımda ise ne kadar salak olduğumu farkettim bilmeden azcık azcı kdiye diye günde 3000 kalori alıyormusum neredeyse,, 600-800 arasında gidiyorum 1,5 aydır. ilk 1 2 hafta gece yarısı kendimi yemeksepeti.com da yemek isimlerine bakarken mi bulmadım neler neler... ama alıştım incelmeyede başladım ya ne kadar güzel bir duygu oldugunu anladım. güzel görüneyim diye topuklu giyerdim hep şimdi taytım üstüne çizmem gayet hoş görünüyorum.. düşün canım bunları nolur.. başarılar inşallah çok güzel snuçlar alırsın..

aynen canım bende eve girmeden önce çayın yanında ne yiyicem diye mutlaka markete uğrayıp eve gidiyordum.ama çok şükür bitti tek hayalim tayt ve çizme giyebilmek umarım bunu yapabilirim.senin adınada çok sevindim canım.hala devam ediyormusun diyete yoksa istediğin kiloya geldin mi

bugün yediklerim ve yiyeceklerim.
sabah kahvaltı öncesi 2 bardak su içtim.
kahvaltı:1 yumurta sarısı 1 dilim ekmek 1 k.kutusu beyaz peynir şekersiz çay
öğle :1 kase tarhana çorbası
akşam üzeri:yoğurt 2 dilim kepekli etimek
akşam yemeği :sadece meyve

başlarda evet diyetti benimkisi hayatım istediğim kiloya vardığımda artık bir hayat stili oldu.. inan artık o hamburgerleri gördükçe açılan iştahım olmuyor, bizim evde kokusundan duramayacağımız yağlarla yapılan ve bana yararı değil aksine bol bol zararı olacak patatesten bana ne? evime tefal in actifry ını aldım kuzum 1 kaşık yağ ile hatta bazen hiç yağ koymadan patatesimi tavuğumu yapıp yiyiorum,, asitli içecekler hayatımda hala yok.. bir daha bu zorlukları çekemem diyorum kendi kendime 10 dakikada isterse insan fazladan 2000 kalori alacak kadar bile yiyebilir inan ya sonra? onu yakmak için 2 3 hatta 4 saat koşmaya razı olur musun? dediğim gibi hayat amacım değişti canım.. yemek için değil yaşamak için yiyorum artık ve inan çok mutluyum.. darısı başta sen olmak üzere isteyen herkesin başına

çok güzel cnaım benim.. böyle devam etmelisin harikasıııın

amin canım bende senin gibi kalori sayımı yapıyorum.her gün ne yediysem hesaplıyorum.
çok güzel cnaım benim.. böyle devam etmelisin harikasıııın

teşekkürler canım

bu gece kızım uyandığında onu tuvalete götürmek için kalktım çok feci başım dönüyordu.neden acaba ?diyetle alakası varmıdır ki neyse

sabah:çeyrek ekmek kaşarlı tost şekersiz çay

öğlen :diyet yoğurt 1 adet etimek

akşam üzeri:1 k.kutusu beyaz peynir.

akşam:yemek yooooook

hayır canım alakası yok inan bana o yediğin yağlı ballı şeylerin sağlığına zararı çok daha fazla bunun ne zararı olabilir? bazen olur gece birden kalktığında uykudan yeni uyandığın mahmur oldugun içindir, birden kalkma yataktan hemen 10 a kadar içinden say öyle kalk.. diyet sağlığın için yaptığın birşey unutma..

evet canım haklısın bu gece öyle birşey olmadı mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…