- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Nasıl yani ? E cerkesler isimle bile değil oglunun ... Babasi gibi yazmadiniz mi? Ondan önce nasıl aşkım diyorAsssskiiiiiim:))
Yok sakaydı benimki,,öyle olsa gibi düşündüm de:))öncekini yazan ben değilim:)Nasıl yani ? E cerkesler isimle bile değil oglunun ... Babasi gibi yazmadiniz mi? Ondan önce nasıl aşkım diyor
Merak ettim nereli eşin deniz, tibetten değil değil mi bugün çok andım orayı hayırlara gelsinAynen öyle,bu ozelestiriyi yapmak önemli.
Örneğin babamın ve erkek kardeşimin bazı davranış şekilleri var ki adeta genlerden geliyor,onlarca normal,bence olumsuz.
Bu yüzden geneli aynı tavrı gösterdiği icin eeh dedim içimden,başka bir milletten evlendim.
Fakat az çok bilgim vardi.
Konu sahibi hiç bilmiyormuş,ben de üzüldüm.
Ay sonradan fark ettimYok sakaydı benimki,,öyle olsa gibi düşündüm de:))öncekini yazan ben değilim:)
Ayy bunu yazsam eşimin kuzen eşleri profilden bir selam verirMerak ettim nereli eşin deniz, tibetten değil değil mi bugün çok andım orayı hayırlara gelsin
Ben de merak ettim, bunu da öğrenip yatalim Mihoo. İşe götürmek için yaptığım yemeği yiyorum burada.Merak ettim nereli eşin deniz, tibetten değil değil mi bugün çok andım orayı hayırlara gelsin
Oyyy öpmekle ağız aşınmaz derler ama bunlarda dudakta kalmaz insandaAy sonradan fark ettimama öyle bir şaşırdım ki görünce çok değişik adetler olduğu için bir kal geldi 5 sn kadar.
Benimde bir arnavut tanıdığım vardı anne baba bakkala gitse gelse, 2 dakka sonra tekrar bi yere çıkıp hemen gelse bile eve adım attığı an ayağa kalkilir el opulurmus hala
Aslında Türkiye'de yaşayan çoğu ırk ataerkil. Örneğin Boşnaklar, Çerkesler, Araplar, Arnavutlar, Kürtler.. Türkler dışında hepsi ataerkil kökenli.
Vallahi ben de yedim biseyler,1 ayda zor verdim,1 saatte geri alacağımBen de merak ettim, bunu da öğrenip yatalim Mihoo. İşe götürmek için yaptığım yemeği yiyorum burada.
Amaaaan bosversene sonra bir kizcagiza neler yaptılar. Vallahi ego meselesi bunlar ya. Saygı maygi böyle şeyle olmuyor.Oyyy öpmekle ağız aşınmaz derler ama bunlarda dudakta kalmaz insanda
Ahaha enselenmeyim diyon yani :)) ay tövbe tibet deyince aklıma çokonat turuncusu entarili mini mini adamlar geliyor nerden de düşündüysemAyy bunu yazsam eşimin kuzen eşleri profilden bir selam verir
Göçmenin bir çeşidi diyeyim anla
Burası çokzel,sen de gel,ne işin var Tibette
Tibetin öküzü meşhur,pişman olursun söyleyeyim
Biz akıllanmayız samsonum ben de bal badem dondurma yedim durmadı boğazım :))Ben de merak ettim, bunu da öğrenip yatalim Mihoo. İşe götürmek için yaptığım yemeği yiyorum burada.
Valla öyle,önce yaşama hakkıma saygı göstersinler,sonra yan gelip yatma hakkıma,bir de gezme harcama hakkıma yeter yani:))Amaaaan bosversene sonra bir kizcagiza neler yaptılar. Vallahi ego meselesi bunlar ya. Saygı maygi böyle şeyle olmuyor.
Hep BDV 'nin suçu, akşam 6'dan sonra telefona ellememek lazım. Kilo yapıyor.Vallahi ben de yedim biseyler,1 ayda zor verdim,1 saatte geri alacağım
en sonunda annen kotu olacak oturup anasiyla konusacak biz cerkes degiliz benim kizimdan adetlerinize uymasini beklemeyin diyecek o olacak.. baska kurtulusu yok bunun benzeri benim de basimda. kibirlerinden yanlarina yaklasilmiyor benimkilerin ozel bir soy olduklarini dusunuyolar. sen uymak zorunda degilsin. belli ki yasin kucuk kullaniyolar.. dinde yeri olmayan bi adet benim gozumde sifirdir.. oraya oturma buraya otur.. o zaman cerkes kiz alacakalrdi kusura bakmasinlar.Merhaba kızlar ben ilk defa yazıyorum buraya... arada burdaki yazıları okurdum. Şimdi benimde dertlerim varFikirlerinizi bekliyorum... ben 10 aylık evliyim eşimle liseden tanışıp 5 sene sonra evlendik eşim çerkes ve adetleri bana çok garip geliyo yapmakta zorlanıyorum ve anne düşkünü biraz eşim annesinin dediklerini yapmazsam eşimin gözünde benden kötüsü olmuyo çok kavga ediyoruz bu konular yüzünden adetlere gelirsek şöyle adetleri var gelin hep hizmet edecek oturmayacak nerdeyse oturursada kanepeye oturmayacak sandalyeye oturcak eğer akraba olarak kimse yoksa sadece annesi babası varsa kanepenin aşağı kısmına oturcakk kesinlikle yukarı oturamaz bi kere ben oturmuştum unutup annesi hemen kaş göz yapıp içeri çağırdı oraya oturma aşağı otur dedi tamam anne dedim geçtim neyse daha bir çok şey var asıl zoruma giden şey eşim ailesinin yanında ben yokmuşum gibi davranıyo ailesinin evinde resmen kaçıyo benden bende üstüne düşüyorum olaya geçiyorum. kahvaltı yapıyorduk. ben eşime bişey verdim bundanda ye gibisinden o olay oldu ben eşime hiç bişey veremezmişim özelliklede babası varsa çok ayıpmış annesi hemen eşime söyledi napıyo bu diye eşimde bana kızdı kavga ettik eşimin kız kardeşide var o gayet rahat oda sonuçta çerkes kızı o eşiyle çok rahat babasının yanında annesinin yanında kocasıyla sarılıyolar bile yan yana oturup ben eşime dedim yanıma otursana kaçıyo gibisin dedim o bizim adetlerde olmaz o oturamam yanına e dedim kardeşin kocasıyla oturuyo ona bakma sen diyo çok sinir oluyorum yaa napacam ben hizmetçi gibi davranıyolar resmen bana evimizdeyken mutluyuz ailesinede hiç bişey söyletmiyo hep bi savunma içersinde bütün kavgalarımız annesi ben alttan almaktan yoruldum sizce ne yapmalıyım
yasi kucuk belli ki bastiriyolarBaslarim boyle adete diyemediniz mi?
Sorma,zaten profil tacizcileri işbaşında bugunlerde,bir de akrabalar doluşmasın,Mu ne siteyi kiralarken gelen giden istemem dediAhaha enselenmeyim diyon yani :)) ay tövbe tibet deyince aklıma çokonat turuncusu entarili mini mini adamlar geliyor nerden de düşündüysem
Ben de arnavutum elhamdülillahSorma,zaten profil tacizcileri işbaşında bugunlerde,bir de akrabalar doluşmasın,Mu ne siteyi kiralarken gelen giden istemem dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?