• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cerrahi ile ben aldırdım

merhaba moper35,bende yüzümdeki beni aldırmak istiyorum uzun zamandır ama hangi hastane yada doktora gitmeliyim bilemiyorum,izmirde yaşıyorum, aslında bir hastanenin plastik cerrahi bölümünden gün aldım aldırmak için ama kararsız kalıp gitmedim.sen hangi hastane yada doktora aldırdın acaba biraz anlatabilirmisin:)

cnm ben kent hastenesinde aldırdım daha doğrusu şöyle oldu burun ameliyatı olurken doktoruma rica ettim bende aradan çıkmış oldu..doktorum cemil tugay..çenemdeydi ben..1.5 ay geçti hafif iz var oda çok dikkatli bakınca anlaşılıyor..

Son düzenleme:
merhaba moper35,bende yüzümdeki beni aldırmak istiyorum uzun zamandır ama hangi hastane yada doktora gitmeliyim bilemiyorum,izmirde yaşıyorum, aslında bir hastanenin plastik cerrahi bölümünden gün aldım aldırmak için ama kararsız kalıp gitmedim.sen hangi hastane yada doktora aldırdın acaba biraz anlatabilirmisin:)

slm bende izmirde yaşıyorum aralık ayında ben yüzümden 3 tane ben aldırdım çok memnunun. benim dr un adı Ahmet Seyhan.internetten araştırabilirsin.ben gerçekten çok memnunun umarım faydam işine yarar:)

çok teşekkür ederim mooper35 ve samimi. hala aldıramadım benimi maalesef.söylediğiniz isimleri araştırıcam.inşallah yakında kurtulurum bu dertten,herkese geçmiş olsun :80:

2 gün önce ben de acıbadem hastanesinde karnımda bulunan büyükçe bir benimi aldırdım.Benin yarısı kopmuştu kanamıştı.Öncelikle cildiyeye gittim plastik cerrahiye yönlendirdi.İşlem 30 dk kadar sürdü.Zaten başlangıçta bir iğne yapılıyor ve siz hiçbirşey hissetmiyorsunuz.Ben kesilip çıkartılıyor,daha sonra dikiş atılıyor.Özel sağlık sigortam vardı ve işlemi karşıladı.Normalde 400 liraydı sanırsam.
Doktor dikişin üzerini bandajla kapattı,onun üstüne de şeffaf bir bant yapıştırdı.Ancak o bant çok yapışkan ve canımı yakıyor.Çıkartmaya çalıştım çıkartamıyorum.Cuma günü dikişler alınacak.Daha önceden bu operasyonu yaptırmış olanlarınız.Dikişin üzerindeki bandajı ne zaman çıkarttınız.Dikiş alınıncaya kadar falan hiç çıkartmadınız mı?Doktor çıkartma dedi bana ama o heycanla anlayamamış da olabilirim.:17:

benim de yarın 2de randevum var alınacak bakalım inş. çok güzel geçerr akşama yazarım bu deneyimi:/

selamlaar aynı sıkıntıyı ve endişeyi yaşayanlara bi ışık olur belki bu yazdıklarım çünkü ben bu sayfalarda çok gezdim bana cesaret verebilecek bi yorum okuyabilme ümidiyle.

3gün önce cerrahiyle 1i büyük 1i küçük iki tane ben aldırdım yüzümden masaya yattığımda dr a sedasyon verseniz ben hatırlamak ve duymak istemiyorum yaptıklarınızı dedim o da neden uyuyasın konuşa konuşa yapıyoruz işte felan dedi güldü iğneleri yaparken hissedeceğimi gerisini asla duymayacağımı söyledi. dediği gib de oldu iğne yi ilk batırdığında acıdı sonra hemen uyuşma başladığı için gerisini duymadım. şuanda yüzümde 7 ve 4 tane toplam 11 tane dikiş var hafif bi morluk var o da günden güne geçiyo ne ağrım var ne de dikişlerde bi kızarıklık (çok şükür):nazar: hiç korkulduğu gibi değil. keşke daha önce yaptırsaydım. sorunsuz bi ameliyatttı.:66: merak edenlere özelden mesaj atsınlar cevap yazarım drumdan ve ekibinden çok memnun kaldım

Bir kere, beni aldırtıktan sonra patalojiye göndermek kadar gereksiz ve yanlış bir şey olamaz. Eğer kanserli ise zaten artık iş işten geçmiş olur aldırdığınız için ve yayılmasına sebep olur. Daha önce böyle yaptırıp, sonucu temiz çıkanlar olmuş olabilir ama bu hep böyle gideceğini göstermez, bu yüzden yine de kesinlikle benlerinizden birer örnek aldırıp pataloji sonuçlarını görmeden aldırmaya kalkışmayın derim. Benim de elimin üstünde sonradan koyu renkli bir ben çıktı pataloji sonuçlarına göre kötü huylu bir şey değil, istersen alırız istemezsen durur dediler. Aldırmamayı tercih ettim çünkü hoş duruyor :) Ancak büyümeye daha fazla devam ederse aldırabilirim galiba

normalde kanserli hücrelerin cerrah,i ile alındığını biliyorsunuzudur sanırım zaten kanserli hücrelerin rengi diğerlerinden farkli oluyo gördüğüm için biliyorum sarı ve grimsi karışık renkte oluyo cerrahi ile çıkarılan bi doku kanserli olsa dahi yayılmaz aksine aldırarak isabetli bi karar almış olursunuz. ardından çıkan çıkan patoloji sonuçlarında kanser bulgusuna rastlanırsa hemen kemoterapiye başlatılıyo ardından radyoterapi tedavisi insanları yanlış yönlendirmeyin kanserli bi memenin içinden neden kanserli dokuyu kesip alıyolar ve yayılmıyo o zaman biraz araştırma yapın insanları yanılmayın. dediğiniz cerrahi değil de lazer olsa haklısınız onda kanserin yayılma durumu sözkonusu

normalde kanserli hücrelerin cerrah,i ile alındığını biliyorsunuzudur sanırım zaten kanserli hücrelerin rengi diğerlerinden farkli oluyo gördüğüm için biliyorum sarı ve grimsi karışık renkte oluyo cerrahi ile çıkarılan bi doku kanserli olsa dahi yayılmaz aksine aldırarak isabetli bi karar almış olursunuz. ardından çıkan çıkan patoloji sonuçlarında kanser bulgusuna rastlanırsa hemen kemoterapiye başlatılıyo ardından radyoterapi tedavisi insanları yanlış yönlendirmeyin kanserli bi memenin içinden neden kanserli dokuyu kesip alıyolar ve yayılmıyo o zaman biraz araştırma yapın insanları yanılmayın. dediğiniz cerrahi değil de lazer olsa haklısınız onda kanserin yayılma durumu sözkonusu

katılıyorum ,hem zaten benler ne kadar büyük oluyor ki bir kısmını alıp patalojiye göndermek yerine tamamını alıp patalojiye gönderiyorlar.Kaldı ki kanserli bir hücre ise zaten ciltten uzaklaştırılıyor.Lazerle ben alındığında ise doku yakıldığı için ortada patalojiye gönderilecek birşey kalmıyor.Bu yüzden lazerle aldırmak sakıncalı zaten.Doktorun anlattıkları bunlar.

Bu arada benim dikişlerim alındı .Scarex diye bir krem kullanıyorum iz kalmaması için.Bilseydim böyle kolay olacağını bu kadar beklemezdim.

benim de yarın alınacak dikişlerimin yarısıgeri kalanı da pztesi.

dikişlerimin olduğu yer sert ama çok aşırı bi kızarıklık yok çok şükür. o sertlik gitti mi gersi sorun değil.cuma günü oldum daha çok yeni

benim de yarın alınacak dikişlerimin yarısıgeri kalanı da pztesi.

dikişlerimin olduğu yer sert ama çok aşırı bi kızarıklık yok çok şükür. o sertlik gitti mi gersi sorun değil.cuma günü oldum daha çok yeni

gelinkiz sana ulaşamıyorum son durumun nasıl oldu bursa devlet hastanesinden aldırdığını yazmışsın plastik cerrahamı aldırdın cevaplarsan çok sevinirm:(

İstanbul'da doktor ismi verebilecek olan var mı? Plastik cerrah büyük ve küçük benleri alabiliyor mu?

Back
X