cerrahpaşada tüp bebek yaptıran varmı acaba?

canım nasıl olsun büyüyo darısı sana banuya olsun inşallh..ben 59 falandım sonra bianda 64 oldum sigarayı bırakınca şimdi 75 falanım bende başlıycam ..
sen nekadar verdin canım nezaman başlıycaksın 2 tedaviye.

AMİN İNŞALLAH duaların kabul olur

sen cok iyiymişsin ya 59 kiloyla başladın demek tüp bebeye ben şuan 72 kiloyum

daha ekimde aldım negatif sonucu yeni tedavi için bilmiyoruum ama adetin 3. günü kan için cagırdılar bugun adet oldum pazartesi İNŞALLAH gidicem kan vermek için

burcu resimdeki kızının resmi mi MAŞALLAH ona cok tatlı

Son düzenleme:
burcu senden tedavi sırasında amh testi istediler mi istedilerse kac cıktı canım yazarmısın

Son düzenleme:
canım İNŞALLAH yumurtaların cok kaliteli olurlar ve sana cok iyi embiriyo olurlar bebeklerin sana sıkı sıkı tutunur İNŞALLAH

sana ve eşine hayırlı saglıklı evlat olurlar İNŞALLAH :49::emir_bebek::emir_bebek:

bizi habersiz bırakma olurmu:38:

saol canım iyi dilek lerin için allahım herkesin diledigini nasip etsin:16::16::16:

AMİN İNŞALLAH duaların kabul olur

sen cok iyiymişsin ya 59 kiloyla başladın demek tüp bebeye ben şuan 72 kiloyum

daha ekimde aldım negatif sonucu yeni tedavi için bilmiyoruum ama adetin 3. günü kan için cagırdılar bugun adet oldum pazartesi İNŞALLAH gidicem kan vermek için

burcu resimdeki kızının resmi mi MAŞALLAH ona cok tatlı
ay ne güzel süper kilo vermişsin maşallah sen çapayamı gidiyosun tahl
l için benden istemediler sadece fsh lh e2 tsh t4 istemişlerdi.
evet teyzesi zeynoş :))

burcu senden tedavi sırasında amh testi istediler mi istedilerse kac cıktı canım yazarmısın

sende kaç çıktı..face varmı aleyna sende?

saol canım iyi dilek lerin için allahım herkesin diledigini nasip etsin:16::16::16:
AMİN canım cümlemizin İNŞALLAH
ay ne güzel süper kilo vermişsin maşallah sen çapayamı gidiyosun tahl
l için benden istemediler sadece fsh lh e2 tsh t4 istemişlerdi.
evet teyzesi zeynoş :))

sende kaç çıktı..face varmı aleyna sende?
yerim ben onu MAŞALLAH zeynepe İsmi gibi kendide güzel ALLAHIM kaderinide güzel yazar İNŞALLAH

yok canım bu sefer cerrahpaşaya başladım tesadüf eseri oldu oraya başlamamda ben saclarım dökülüyor diye gittim dermatolojiye hormon testlerim yüksek cıkınca kadın doguma yönlendirdiler ordanda endokrine ordaki dr tedavimi devam ettirmemi söyledi işte bi anda kendimi tedavinin içinde buldum ALLAHIM hayırlısı neresiyse bana orayı nasib eder İNŞALLAH tedavi olmam için

amh testim gecen sene 1.61 cıkmıştı bu sene 1.20 cıktı yani bir sene içinde hızlı düşöüş dr o yuzden tedavine devam et dedi belkide seneye daha cok düşer ondan dedi galiba

AMİN canım cümlemizin İNŞALLAH

yerim ben onu MAŞALLAH zeynepe İsmi gibi kendide güzel ALLAHIM kaderinide güzel yazar İNŞALLAH

yok canım bu sefer cerrahpaşaya başladım tesadüf eseri oldu oraya başlamamda ben saclarım dökülüyor diye gittim dermatolojiye hormon testlerim yüksek cıkınca kadın doguma yönlendirdiler ordanda endokrine ordaki dr tedavimi devam ettirmemi söyledi işte bi anda kendimi tedavinin içinde buldum ALLAHIM hayırlısı neresiyse bana orayı nasib eder İNŞALLAH tedavi olmam için

amh testim gecen sene 1.61 cıkmıştı bu sene 1.20 cıktı yani bir sene içinde hızlı düşöüş dr o yuzden tedavine devam et dedi belkide seneye daha cok düşer ondan dedi galiba

bakarmısın nerden nereye vardır bi hayır aşılama yaptırmıştın dimi..
anladım bu amh rezerv gösteriyo dimi rapor falan çıkaramadın dimi banunun 2 rapor çıktı dün oda başlıyo umut tüpe gidicek.

ama canım bişey dicem cerrahpaşa roporu dışarıya vermiyor orda yaptırırsan ropor cıkıyor :40::40::40:

canım çok sağol ya valla bn ne kadar ecemiyim yya 2 kere tüp yaptırdım ama devlet hastanesinde herşey daha farkı işliyo galiba canım en iyisi ben acele etmiyim bari, eşim gitsin bakalım urolojı ne dicek testlerim aklıma takıntı kaldı onları yaptıramadım ya huzursuz oldum çok aceleciyim bende herşey hemen olsun bitsin istiyorum güya akraba diye gittik dr a ama prof olduğu için burdu kaf dağındaydı bende sinir oldum hiç bana yardımcı olmadı bende pko var yumurtma geç büyüyo ama cerrahpaşadakı dr yok dedi kafamda saçım kalmadı çok dökülüyo bunların hepsi pko belirtisi kafam bi ton oldu valla:37::27::53:

maşaallah canım ya nasıl kilo verdin öyle sen, ne güzel bende takılayım bari o topiğe bende tüp bebeğe başlayınca veriyorum 12.gün boyunca yattığım yerden 3 kilo verdim kilom çok vermem lazım
aleynacım kilo veriyim derknde vitaminsiz kalma dikkat et canım kendine yumurtlaman için iyide beslen canım
benimde saçım çok dökülüyo kafamda saç kalmadı neredeyse polıkıstk olduğun içn dökülüyo dediler ama bi çaresini bulamadım halit bey b12 hap vermşti ama hiç bi faydası yok senin dökülmesi geçtimi bıraz

arkadaşlar ben de yakında cerrahpaşada yaptırmayı düşünüyorum ilk denemem olacak ve evlilikte 3 yıl dolmadığı için raporsuz, benim doktorum da tanıdık yanlız bir şey merak ediyorum 2 embrio koydurma şansımız yok mu? Allah yardımcınız olsun...

arkadaşlar ben de yakında cerrahpaşada yaptırmayı düşünüyorum ilk denemem olacak ve evlilikte 3 yıl dolmadığı için raporsuz, benim doktorum da tanıdık yanlız bir şey merak ediyorum 2 embrio koydurma şansımız yok mu? Allah yardımcınız olsun...

canım hayırlı olsun tedavin bizi gelişmelrden haberdar et, bende 2 kere tüp bebek yaptrdım ama cerrahpaşada acemiyim süreçten hiç bir bilgim yok bende 28 yaşındayım 3.tüp bbek tedavim olacak başka merkezleride aradım yine tek embriyo diyorlar 3 denemdn ve 35 yaş üstüne 2 embriyoymuş
ilk ve son tedavin olur inş rabbım yüzünüz güldürsün
canım ücerti kouştunmu cerrahpaşayla roporsuz 4000.4500 tl arasıymış ama çok yüksek geldi özele arasında fiyet farkı çok az canım senın dr un tanıdık olduğu için belki 2 embriyo bile yapabilşrler dr un bence insafına kalmış ben çok ısrar etmıştı 2 embriyo olsun diye kesınlkle olmaz yask dedilr sank 2 tane embrıyo koysalar nerden bıleceklerkı

canım hayırlı olsun tedavin bizi gelişmelrden haberdar et, bende 2 kere tüp bebek yaptrdım ama cerrahpaşada acemiyim süreçten hiç bir bilgim yok bende 28 yaşındayım 3.tüp bbek tedavim olacak başka merkezleride aradım yine tek embriyo diyorlar 3 denemdn ve 35 yaş üstüne 2 embriyoymuş
ilk ve son tedavin olur inş rabbım yüzünüz güldürsün
canım ücerti kouştunmu cerrahpaşayla roporsuz 4000.4500 tl arasıymış ama çok yüksek geldi özele arasında fiyet farkı çok az canım senın dr un tanıdık olduğu için belki 2 embriyo bile yapabilşrler dr un bence insafına kalmış ben çok ısrar etmıştı 2 embriyo olsun diye kesınlkle olmaz yask dedilr sank 2 tane embrıyo koysalar nerden bıleceklerkı

sağol canım aynı dilekler sizin için, ben nisan ayı gibi başlayacağım, özel hastahaneleri araştırdım, iyi hastahanelerde 6500den başlıyor diğerlerini de pek gözüm tutmuyor, doktorum ordaki proflardan biri biraz yalvarsam belki yapar :) yeter ki olsun da kredi çeker yine de yaparım, eşimle devlet memuruyuz borçlarımız da var yine de denemek istiyorum bakarsın olur Allahın izniyle :) mutlaka yazarım sizi takip edeceğim, en kısa zamanda mutlu sonlar diliyorum... bu arada doktorumla fiyat konuşmadık...

Son düzenleme:

merhaba canım inşallah herşey gönlünce olur ben cerrahpaşada tedevi görüyorum ama malesef 1 tane emriyo konuluyo tamamen yasak 35 yaş üstüne 2 emriyo konuluyor :50::50:

merhaba canım inşallah herşey gönlünce olur ben cerrahpaşada tedevi görüyorum ama malesef 1 tane emriyo konuluyo tamamen yasak 35 yaş üstüne 2 emriyo konuluyor :50::50:

valla sırf bu yüzden orda yaptırmaktan vazgeçmeyi düşünmüyor değilim... Allah senin de gönlüne göre versin canım

slm kanunen 2 başarısız tüp bebek ve 35 yaş altı tek embriyo uygulanıyor

merhaba canım benimde 2 tüp bebek başarısız tedavim oldu biri dondurlmuş o zaman bana 2 tanemi embriyo olur yaş 28 3.ye başilıcam inş ,yoksa 3.denemeden sonramı oluyo 2 embriyo transferi?

maşaallah canım ya nasıl kilo verdin öyle sen, ne güzel bende takılayım bari o topiğe bende tüp bebeğe başlayınca veriyorum 12.gün boyunca yattığım yerden 3 kilo verdim kilom çok vermem lazım
aleynacım kilo veriyim derknde vitaminsiz kalma dikkat et canım kendine yumurtlaman için iyide beslen canım
benimde saçım çok dökülüyo kafamda saç kalmadı neredeyse polıkıstk olduğun içn dökülüyo dediler ama bi çaresini bulamadım halit bey b12 hap vermşti ama hiç bi faydası yok senin dökülmesi geçtimi bıraz
canım ALLAHA cok şükür verdim bende senin gibi tüp bebek zamnı kilo vermiştim sitresten galiba

ALLAHIN izniyle yediklerinede dikkat edince veriliyor

sen nasılsın yaptırdın mı testlerini yazmıyosunuz kızlar ne zamn gidiceksiniz cerrahpaşaya

saclarımın dökülmesi gecmedi halit bey banada vermişti b12 cerrahpaşada minoksil diye bi siprey verdi onu kullanıyorum şimdi

canım son durumun ne oldu yazmamışsın yumurtaların toplamdımı

kızlar bende dün verdim kan bakalım sonucları ne cıkıcak İNŞALLAH hayırlı sonuclar cıkar

canım nasılsın ne tahlili verdın ben daha genetıklerı yaptrmaadım simir testınden sonra yaptrmayı düşünüyorum bende cuma cerrahpaşadayım eşimin randevusu var urolojıde büyük ihtimal sperm tahlılı verır bakalım hayırlısı artık

Back
X