cerrahpaşada tüp bebek yaptıran varmı acaba?

canım pazartesi kontürolüm vardı çarşamba opu olucam :40::40::40::40::40:

merhaba canım nasılsın ya son durumun ne oldu tranverin oldumu inşallah yavruların sana sıkı sıkı tutunurlar kendinden bıraz bahsetsen nasıl memnun kaldın mı cerrahpaşadan
canım nasılsın ne tahlili verdın ben daha genetıklerı yaptrmaadım simir testınden sonra yaptrmayı düşünüyorum bende cuma cerrahpaşadayım eşimin randevusu var urolojıde büyük ihtimal sperm tahlılı verır bakalım hayırlısı artık

sagol canım sen nasılsın benim kan testlerim hormon testleri prolaktin yüksek cı9ktı onun için tekrar kan testi istediler bide eşimi urolojiye gönderdiler sorun cıkmassa tekrar tüp bebek deniycekmişiz ama biz galiba burda bırakıyoruz eşim biraz ara verelim diyor yeni tüp bebek yaptırdık diyor eşim kafam karıştı yani

senin son durumun ne oldu

merhaba canım nasılsın ya son durumun ne oldu tranverin oldumu inşallah yavruların sana sıkı sıkı tutunurlar kendinden bıraz bahsetsen nasıl memnun kaldın mı cerrahpaşadan

sagol canım sen nasılsın benim kan testlerim hormon testleri prolaktin yüksek cı9ktı onun için tekrar kan testi istediler bide eşimi urolojiye gönderdiler sorun cıkmassa tekrar tüp bebek deniycekmişiz ama biz galiba burda bırakıyoruz eşim biraz ara verelim diyor yeni tüp bebek yaptırdık diyor eşim kafam karıştı yani

senin son durumun ne oldu

canım burakıyorz derken fazlada ara vermeyelım bence yınede sen bilirsın benmde kafam kazan gibi bend ne yapıcağımı bilmiyorum cuma eşim için gittk 1 kaç tahlil verdı 3 hafta sonra sonuç herşey çok ağır işliyo cerrahpaşada nedense atık pek sıcak bakmıyorum benım genetıklerı sorım dedım kromozon alanızıne 7 ay sonra çıkar dedı şok oldum bende zeynep kamıle gıdeyım barı orda yapıyorlarmış roporda çıkarmam lazım daha önce hiç ıkarmadım inş halledebılırım çok kararsız kaldım bıran önce başlamam lazım canım benımde genelde hep prolaktın hep yüksek çıkıyo stresınde bence çok etkısı var aşılamalrımda 90 lara kadar çıkmıştı hayırlısı olsun inş canım habersız bırakma benıde
bıde canım bişey sorcaktım sana halıtbeyın hastası vardı sen haberleşiyosn diye biliyordum vogay mıydı unuttum arkadaşın adını o neyaptı acaba tedavısı ertlenmıştı

Bende cerrahpaşada yeni yaptırdım, perşembe günü (22/03/2012) tahlil yaptırıcam ilk tüpbebek denememdi , doktorlardan ve hemşirelerden çok memnun kaldım özel hastane gibi ilgililer , Cerrahpaşada deneme yapan arkadaşlar sonuçlarınızıda yazarsanız sevinirim.

selam.ben de cerrahpaşa2da tüp bebeğe başlıyorum.aşılamalarım da orada oldu.memnun kaldım ilgilerinden.başarı oranları da iyi.pozitif olan çok oldu.hayırlısı bakalım.bu aralar cerrahpaşa'ya giden yok mu?

Selam Arkadaşlar,

Bende 2 aşılamadan sonra tüp bebek denemem için Bahçeci de Halit bey'e gittim ama maalesef negatif sonuç aldım.

Oradan sonra artık özel merkezlere gitmemeye karar verdim,Çapada aşılama olmuştum 2. tüp bebek denemesini Çapada yaptırmayı düşünüyorum.Çapa'ya gidenler var mı?

Selam Arkadaşlar,

Bende 2 aşılamadan sonra tüp bebek denemem için Bahçeci de Halit bey'e gittim ama maalesef negatif sonuç aldım.

Oradan sonra artık özel merkezlere gitmemeye karar verdim,Çapada aşılama olmuştum 2. tüp bebek denemesini Çapada yaptırmayı düşünüyorum.Çapa'ya gidenler var mı?

merhaba canım ende halıt beyde 2 kere tüp bebk yaptrdım 2.tüp dondurulmuşlarla oldu ama malesef oda negatftı bence cerrahpaşada tüp yaptrmaya karar vermıştım ama şimdilık vaz geçtım herşey çok ağır ilerlıyo ve fiyat olarakta yüksek geldı şuan cerrahpaşada psıkoloğa gitmeye başladım bu tp bebek olarları benı çok gerdı bıraz yardım aldıktan sonra yine başlayacağım inş büyük ihtimalle yine halıt beye gitmeyı düşünüyorum fıyat konusunda yardımcı olacağını söyledı
canım senınde hakkında hayrlısı olsun inş burda bır arkadaşım çapada tedavı görüyo çok memnun kalmış şuan 2.denemesınde ve benım bır tanıdığım daha çapada ikizlerı oldu tüp bebekle bu işler nasıp kısmet işi çok zor maddı manevı allah hepmıze güç kuvvet versın

slm kanunen 2 başarısız tüp bebek ve 35 yaş altı tek embriyo uygulanıyor

kızlar slm! bu konuda ben galıba cok sanslıyım yasım 37 oldugu için.:46::46::46::46:

bende zeynep kamılde yenı başladım ugrasıyorum tup bebek için bu ıkıncı denemem olucak ılkınde bıyokımıyasal gebelık olumustu allah hepımıze yardım etsın:))

Canim ben orda yaptırdim ve çok memnun kaldım şener bey çok kibar bi doktor
Raporu cikardin mi ne asamadasın ?
Şuan
Merhaba şimdi adet olmayı bekliyorum bütün testleri Tamam ladim eşimde soren dusuklugu var tüp bbek olur diye düsunugorum

Merhaba şimdi adet olmayı bekliyorum bütün testleri Tamam ladim eşimde soren dusuklugu var tüp bbek olur diye düsunugorum
Bide bişey daha sormak istiyorum sigortam yok yeşilkart kullanıyorum herhangi bir bilgin var mi bide fiyatlar nasıl ne kadar ödedin

Bide bişey daha sormak istiyorum sigortam yok yeşilkart kullanıyorum herhangi bir bilgin var mi bide fiyatlar nasıl ne kadar ödedin
Canım yeşil kartlilarda nasıl oluyor bilmiyorum ama
Biz sigortalıydık
hastaneye 700tl
İlaçlarada 500 lira verdik

Merhaba bişey sormak istiyorum..Benim esim cerrahpasa üroloji bölümünde testia kanseri ameliyati oldu ameliyat olmadan önce sperm dondurma islemi yapildi..en son gittigimizde dr umuza danistik normal yollarla degil ancak asilama ve tup bebek yontemi ile cocuk sahibi olabilecegimizi soylediler yönlendirme yapicaklar dedi..Asil sormak istedigim dr lar nasil?Asilama be tup bebek bolumu saglikli,temiz ve guvenilirmidir? ve fiyatlar nedir bilginiz varsa yardimci olurmusunuz ?

Merhaba bişey sormak istiyorum..Benim esim cerrahpasa üroloji bölümünde testia kanseri ameliyati oldu ameliyat olmadan önce sperm dondurma islemi yapildi..en son gittigimizde dr umuza danistik normal yollarla degil ancak asilama ve tup bebek yontemi ile cocuk sahibi olabilecegimizi soylediler yönlendirme yapicaklar dedi..Asil sormak istedigim dr lar nasil?Asilama be tup bebek bolumu saglikli,temiz ve guvenilirmidir? ve fiyatlar nedir bilginiz varsa yardimci olurmusunuz ?
Ben süleymaniyede yaptırdım hastaneye 750 lira verdim
İlaçlarda raporlu olduğu için 600 lira tuttu

Devlet hastaneleri genel olarak aynı fiyat diye biliyorum

Back
X