dün yaşadıklarım esmen bir felaketticertain marka test aldım pozitif çıktı o kadar sevindik ki eşimle bir sürü hayaller kurduk kan testine gittim kocaman bir negatif resmen yıkıldım ne yapacağımı bilemedim çok mağdur etti beni
Canım merhaba, online göründüğün için yazayım dedim. Certain markaya bakıyordum. 5 haftalık hamilesn sanırım. Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.
Gebelik belirtilerin başladı mı acaba?
Ben perşembe günü certain gebelik testi yaptım. ikici çizgi çok belirgin idi. Cuma kan testine gittim. HG 177 çıktı. Zaten tüp bebek. Ama cuma sabahı idrar yaptığımda ikinc çizgi çok silikti. Çok canım sıkıldı. Sonucuma bile sevinemedim doğru dürüt. Acaba perşembe akşam yaptığımda hcg daha yüksekti de cuma düştü mü ki diye korkuyorum şu anda. Cuma günü merkezim hcg içeren bir iğne de yapmamı istediği için ve iğnenn etkisi en az haftada geçtiği için bir dahak,i cumaya kadar kan testi de yaptıramayacağım ve aklım hep cuma silik çıkan ikinci çizgide kalacak. Hiç bir şey de hisssetiyorum. Acaba gene mi kimasal olacak diye korkyorum.
Senin belirtilerin başladı mı? Ve şu idrar testi konusunda bir şey biliyor musun?
Merhaba canım evet hamileyim ben sadece bir kere idrar testi yaptım silik çıktı ertesi gün kan verdim öyle netleşti bir daha da idrar testi yapmadım canım bence idrar testi yapma iki günde bir kan değerlerini takip ettir çünkü idrar testi güvenilir değil beni defalarca yanılttı.evet canım benim belirtiler başladı sürekli uyuyorum göğüslerim acıyor bence belirtilere takılma sonuçta herkesin bünyesi farklı
Benim de bacak ağrım, göğüslerde şişkinlik ve acı, öksürüp hapşurunca kasık ağrısı var ama bulantı falan başlamadı daha. Sende de yok sanırım bulantı. Haklısın, boşuna endişe edip bebeğimi üzüyorum sanırım.Ama işte daha önce bir kimyasal gebelik geçirince korkuyorum, bu sefer dae aynı şeyi yaşamaktan. Teşekkür ederim canım, çok sağol.
Ben de önce biiy yoktu iki saate ortaya ykn çizgi silikti bozuk mu kötü mü bu marka ne alayım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne demek canım benim sen boşu boşuna kendini üzme bir kere yaşadın tekrar yaşayacaksın dire kural yok sen bebişinin üzme annesi:))çünkü her şeyden etkileniyor benek benim de adetime bir hafta kala kan testi24 çıktı 5günsonra da77 az artıyor değer çok streslîyim bende iki düşük yaptım bundan önce insan tedirgin oluyor :18:ū
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?