Oğluma hamileliğimi bu marka testle öğrendim ve doğru çıktı. Daha önce de bunu ve başka bir marka test yapıyordum. Belli bir süre sonra buharlaşma çizgisi belli oluyor. Onu dikkate almamak gerekiyor. Hamilelik varsa daha üstünden geçerken pespembe kalıyor. Aynı gün hatta diğer birkaç gün farklı marka test gayet negatifti. Hatta test pozitif çıktıktan 1-2 gün sonra hastaneye gittiğimde doktor bu belli belirsiz dedi muayene etti bence gebelik yok yine de kan değerine bakalım dedi ve kan değerim 22 gibi oldukça düşük çıktı. Gebeliğimi bu düşük değerlerle öğrenmem ve işin peşini bırakmamam sayesinde oğlum çok şükür sağ sağlim doğdu. Çünkü hamileliğimin başından 4.-5. aya kadar düşük riski taşıyordum ve üstüne görme denilen şeyi yaşadım.
Ceratinde yıllar sonra diğer testlerde çıkmamasına rağmen silik pembe çizgiyi görünce hemen doktora koştum. Korunuyorduk ve gebelik olması düşük ihtimaldi ama hamilelik belirtilerim vardı (mide bulantısı, bel ağrısı, kasık batması) ve ovulasyon testlerim de çok çok koyuydu ve yumurtalık kistim olduğunu öğrendim. LH hormonu HCG hormonu ile karışabiliyor ve yanlış pozitif verebiliyor.
Her iki durumda da beni sonuca götürdü. Şimdi ikinci çocuğu düşünüyoruz çoğu bilindik markaya güvenemediğimden bu marka testi arayıp buldum.