- 30 Aralık 2011
- 1.696
- 5.256
- 358
- Konu Sahibi Thinkerwoman
-
Evleneli yaklaşık 1 yıl oluyor, eşim o kadar çocuk istiyor ki.. Ama ben bir türlü cesaret bulamıyorum.
Her türlü korku var üzerimde ilginç şekilde annelik duygularım henüz yok gibi geliyor. Yani bir isteksizlik te söz konusu. Tabiki ileride bir evladım olsun istiyorum ama su zaman sonra bile diyemiyorum...
Düşünüyorum da zor bir çocukluk ve gençlik dönemi geçirdim huzura eşimle kavuştum diyebilirim, acaba bu isteksizliğin nedeni evlenene kadar ki zor yaşantım mıdır?
Benim gibi hisseden var mı aranızda ya da sizce bu hissizlik hissinden kurtulabilir miyim ?
Yalnız değilmişim demek bu konuda.. İnşallah ben de ileride senin gibi hissedebilirim..ben hamile oldugumu ogrendiğimde gunlerce zırıl zırıl ağladım " napıcam ben" diye
asla anne gibi hissetmedim kendimi dogurana kadar
karnımda bi canlı vardı ama öyle yogun duygular yaşamadım
dogurdum şimdi kızım 16 aylık
Allah'a bin şükür ki onu bana nasip etmiş...
kokusunu içime çektiğimde geçmeyen hiç bir ağrım, ''annee'' diyerek boynuma sarıldıgında unutmadıgım hiç bir derdim olmadı
Gerçekten öyle, ne zaman hazır hissedeceğimi gerçekten merak ediyorum..bende senin gibi dusunuyorum biz de temmuzda bir yıllık evli olcaz eşim cocugumuz olsun artık dio ama bende korkuyorum cesaret edemiyorum kendimi daha anne olucak gibi hissedemiyorum
Cocuk iki kisilik bir sorumluluktur, tek kisinin istemesi yetmez.
Üstelik evliligin ilk üc yilinda cocuk olmamasi evliligin oturmasi acisindan
gereklidir.
Kimsenin sizi baski altina almasina izin vermeyin, cok sevdiginiz esiniz bile olsa,
cok cocuk istesede o cocugu doguracak olan sizsiniz.
Lütfen etrafin gazina gelmeyin, kendi ic sesinizi dinleyin.
Yeni huzura kavustum demissiniz, tadini cikarin.
Biz kadinlarin icinde biyolojik bir saat vardir, anne olma zamaniniz
gelince o calacaktir.
istememeniz cok normal bence eger kendinizi hazir hissetmiyorsaniz yapmayin cocouga bakacak olan buyutecek olan sizsiniz sizin hazir olmaniz lazim önce ama eşiniz istemese guzeel bişey bende evleneli 2 sene olcak eşim istemiyo daha erken diye ama herkez olsun diyo bi yandan istiyorum ama dusununcede eşimin dedikleri cok mantikli geliyo bebek sorumlulugu almak kolay değil en azindan bilinçli olmak lazim
Çocuk gerçekten çok büyük sorumluluk , bizde de sizdekinin tam tersi oluyor ; eşim çok istiyor bende mantıklı birkaç cümleyle ikna ediyorum :) . Tabi bunlar muhtemelen geçici yöntemler.
tabiki ikna edebiliryorsaniz gecicide olsa bu iyi birşey eşim bana ilk önce seni buyutuyum ondan sonra bebegi buyuturuz diyo şimdi ikinizi idare edemem diyo dalga geciyo benimle bende ben kucuktum neden evlendin ozamn diyorum buyutmek için diyo bebek olunca hayatin değişiyo bagzı kısıtlamalar oluyo hayatında ama bu hep olmasin demek değil bebek evin bereketi mutlulugu dur cocuksuz ev olmaz neşe kaynagi zamani geldiği surece hakkınzda hayırlıısı olsun
Muhakkak öyle.. Eşinizle muhabbetiniz çok hoş :) Allah muhabbetinizi daim etsin...
amin ii duşunun öyle karar verin her yonden birde yaşniz kac o yuzdende tedirgin oluyorsunuz gibi geldi bana
Evleneli yaklaşık 1 yıl oluyor, eşim o kadar çocuk istiyor ki.. Ama ben bir türlü cesaret bulamıyorum.
Her türlü korku var üzerimde ilginç şekilde annelik duygularım henüz yok gibi geliyor. Yani bir isteksizlik te söz konusu. Tabiki ileride bir evladım olsun istiyorum ama su zaman sonra bile diyemiyorum...
Düşünüyorum da zor bir çocukluk ve gençlik dönemi geçirdim huzura eşimle kavuştum diyebilirim, acaba bu isteksizliğin nedeni evlenene kadar ki zor yaşantım mıdır?
Benim gibi hisseden var mı aranızda ya da sizce bu hissizlik hissinden kurtulabilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?