- 20 Ekim 2018
- 142
- 73
- 13
- 38
- Konu Sahibi Darknesslady2109
-
Eşiniz nasıl bir iş arıyor? Asgari ücretli olacağını varsayarak yorum yapıyorum. Kesinlikle çıkmayın evden. Kayınvalideyi püskürtmenin başka bir yolunu bulun.Kizlar lütfen biraz cesaret verin bana
Malum kv ile altlı üstlü yüz ama bıçak kemiğe dayandı artık
Dün geldi ağlaya zirlaya evimizin içindeki canımız kadar sevdiğimiz kedimize taktı atın bunu her yer kokuyor pis bu hayvan mikrop vs vs diye başladı yine ama görmeniz lazım ağlıyor olucem ben diyor kedi mi benmi diyor ben hiç karismadim eşim gerekeni yaptı ama burda iyice huzurumuz kaçtı cehennem etti burayı
Şimdi eşim iş başvurularında bulunuyor bulursa hemen kiraya cikcaz diyor ama ben korkuyorum malum kriz var işler garanti değil burdan çıkar kiraya geçersek ya şimdiki gibi pat diye işsiz kalırsak diye endiselerim çok fazla eşimin ablası ve annem destek çıkarım desede kimseye bel bağlamak istemiyorum ama bu evden gitmek te çok korkutuyor beni en azından kirası yok yinede bıktım karmakarisigim lütfen Cesaret verin altından kalkarsın diyin kafayı yemek üzereyim
Bende öyle düşünüyorum ama gırtlağa kadar getirdi artık her şeye karışıyor haftada en az 3 gün hastalıkları ağlama krizleri bitmiyor eşimin diğer kardeşlerini arayıp ağlayıp sizlayip kendini acindiriyorEşiniz nasıl bir iş arıyor? Asgari ücretli olacağını varsayarak yorum yapıyorum. Kesinlikle çıkmayın evden. Kayınvalideyi püskürtmenin başka bir yolunu bulun.
Kimsenin destek çıkarız sözüne itimat edmeyin kaç gün kaç ay destek olucaklar eğerki şuanki oturduğunuz ev sizin ise hiç taşınmayın benimde kedim var anneler babalar karşı çıkıyor benim annem de tavır yaptı kayınvalidem eve gelmek istemedi ama eşim dik durdu taviz vermedi zamanla alışırlar sizi bezdirme oyunları bunlar..Kizlar lütfen biraz cesaret verin bana
Dün geldi ağlaya zirlaya evimizin içindeki canımız kadar sevdiğimiz kedimize taktı atın bunu her yer kokuyor pis bu hayvan mikrop vs vs diye başladı yine ama görmeniz lazım ağlıyor olucem ben diyor kedi mi benmi diyor ben hiç karismadim eşim gerekeni yaptı ama burda iyice huzurumuz kaçtı cehennem etti burayı
Şimdi eşim iş başvurularında bulunuyor bulursa hemen kiraya cikcaz diyor ama ben korkuyorum malum kriz var işler garanti değil burdan çıkar kiraya geçersek ya şimdiki gibi pat diye işsiz kalırsak diye endiselerim çok fazla eşimin ablası ve annem destek çıkarım desede kimseye bel bağlamak istemiyorum ama bu evden gitmek te çok korkutuyor beni en azından kirası yok yinede bıktım karmakarisigim lütfen Cesaret verin altından kalkarsın diyin kafayı yemek üzereyim
Dayanamadım Sorucam artıkevi köyü ayrı iken neden sizin evinizdeki kediye takmış ki?
Altından kalkarsın canım biz kalktıktan sonra emin olTakıntılı çünkü eve hayvan girmezmis yarın bugün çocuk olunca nolurmus pis kokuyomus her yer vs vs
Dayanamadım Sorucam artıkYemeyip içmeyip yeni konu açılmasını mı bekliyorsunuz açılan her konunun ilk üç mesajından biri sizinki oluyor
Ha o zaman tamamiş güç yok ofiste napam
Çok çok sabır versin hemde ben artık çıldırma noktasına geldim az önce hicbisey olmamış gibi konuştu resmen ben dünden beri kendimi yiyorumkediyle kendini kıyaslatacak kadar düştü yani sevgili kv. Allah sabır versin ne diyim.
hatayı en başından altlı üstlü oturmakla yapmışsınız.. çok çağdışı Allahım sınamasın..Kizlar lütfen biraz cesaret verin bana
eşinizin evlenirken işi var mıydı? işsiz bi şekilde mi evlendiniz?Kizlar lütfen biraz cesaret verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?